Kunst og underholdningFilm

Skuespillere "White Sun of the Desert": Historien om skabelsen af et mesterværk af sovjetisk biograf

"White Sun of the Desert" - en film, der er en del af den gyldne samling af sovjetiske og russiske biograf. Selv om billedet er blevet fjernet i mere end fyrre år siden, er det stadig en fornøjelse at gennemgå almindelige seere og professionelle skuespillere. "White Sun of the Desert" - temaet for dagens artikel. Sådan oprettes et mesterværk og blev valgt skuespillerne?

Historie af båndet

Ideen til at lave "White Sun of the Desert" har optrådt i kølvandet på succesen med "Elusive Avengers", udgivet i 1966. Med henblik på gennemførelsen af maleriet kom fra et privat selskab "Experimental kreativt studie", som ikke var forpligtet til at blive enige om detaljerne i projektet med staten Film udvalg af USSR. Det er derfor, at filmen skiller sig ud blandt de andre sovjetiske film af denne periode: ideen var meget originalt, i besætningen blinkede nye ansigter, stjernespækket lidet kendte skuespillere også udføres.

"White Sun of the Desert" blev oprindeligt meningen at skyde Andrei Tarkovsky, og manuskriptskrivning - Andrei Mikhalkov-Konchalovsky. Men alt har ændret sig dramatisk, og naturskønne gruppe ledes af Valentin Yezhov (bedst kendt for filmen "Zar Ivan Groznyj"), og instruktørens stol har vundet Vladimir Motyl (der instruerede "The Fængslende Star of Happiness").

Anatoly Kuznetsov (Fyodor Sukhov), skuespiller. "White Sun of the Desert"

Filmen foregår i Centralasien i form af festivas Basmachi bander. Hovedpersonen i filmen - en Røde Hær Sukhov. Aktør ( "The White Sun of the Desert" har gjort det populært), der udførte titelrollen, - Anatoly Kuznetsov. Han handlede aktivt i film siden 1954. Men det er den rolle af den legendariske Fedora Suhova gjorde ham til en stjerne af den sovjetiske biograf. Selvom Kuznetsov ikke kunne få det. I første omgang det positive i alle sanser af den røde hær var at spille George Yumatov. Skyderier er blevet startet, men en uge senere var der en nødsituation: Yumatov drikke i baren og kom ind i en kamp. Skuespilleren stærkt beskadigede ansigt, så at en fortsættelse af skyderiet ikke kunne komme i betragtning. Så instruktøren af filmen måtte bede om at erstatte Kuznetsova Yumatova på sættet.

Anatoly karakter - en mand med principper, der er klar til at kæmpe for retfærdighed til det sidste, selv om de kræfter er ikke lige. Fedor Ivanovich Suhov optræder altid konsekvent holder sit ord og ikke opgive planen. Som den ubetingede leder af den røde hær formår at overtale ham til at kæmpe mod Basmachi og kategoriske Vereshchagin, og frihed-Said, og den unge Petrukha. Og mens hans kammerater blev dræbt i de fleste, Sukhov bringe det begyndte at ende.

"White Sun of the Desert": Vereshchagin (Paul Luspekaev skuespiller)

En af de mest farverige figurer i billedet - den tidligere chef for den kongelige skikke Vereshchagin. Aktørerne i filmen "White Sun of the Desert" har skabt en række mindeværdige billeder, men Paul Luspekaev, udførte rollen som Vereschagin, gjort en reel feat ved at acceptere at indfange i et billede.

Det faktum, at under Anden Verdenskrig, der deltager i guerillaen, Luspekaev blev alvorligt såret. Han blev endda kommer til at amputere hans hånd, men den unge mand insisterede på, at den endelige venstre. Dog, at dens problemer ikke er afsluttet. Én intelligens razziaer skuespiller dårligt frostbitten fødder. For femten år, åreforkalkning skred frem, og i 1960 Paul tilbød at amputere hans fødder, han igen tog en chance og kun aftalt til amputation af alle fingre.

Under optagelserne af "White Sun of the Desert" Luspekaeva så det var svært at bevæge sig rundt, at hvert par minutter, skuespilleren måtte sidde ned på en speciel stol. Hver gang Paulus vandt sin smerte og gik til sættet. Men det tegn, der skabte Luspekaev - næsten den mest geniale af sin karriere.

Performer af Saida

Said, der begravede på hans hoved i sandet bandit Dzhavdet og derefter befriet Sukhov, spillede Spartak Mishulin. I denne rolle audition hun mange aktører. "White Sun of the Desert" kunne forlade på skærme med helt forskellige individer, men mange kandidater af ansøgere blev afvist. Sagde rolle gik Mishulin - Skuespiller Theatre of Satire. Han skal deltage i filmen glorificerede rollen som direktør Pan i "zucchini" 13 stole "Efter" White Sun of the Desert "begyndte Spartacus Mishulin til aktivt at handle i film, og næsten gjorde afbrydelser indtil sin død i 2005.

Chernyy Abdulla

I filmen "White Sun of the Desert," skuespillerne blev delt i to lejre: de optrædende spiller rollen som skarpt negativ og omvendt. Lederen af alle de skurke - Chernyy Abdulla ved Kakha Kavsadze besøger georgiske skuespiller. Hans bedstefar gik til Stalin selv i Tiflis. Repertoiret på omkring 100 Kavsadze roller spilles i filmen. Indtil nu, det er så populært, at hans bil vagter i Tbilisi mødes "under kølerhjelmen". Det er den rolle, Abdullah i sin tid bragte skuespilleren-Union.

I filmen, er han og hans bande tvunget til at flygte fra den røde hær. Men hans harem - en byrde, hvorfra du skal undslippe. Abdullah ikke blot beslutter sig for at flygte til udlandet, men finder det absolut nødvendigt at dræbe alle hans koner. Som et resultat, voldelig Abdullah dræbt i den afgørende sammenstød med den røde hær Sukhov.

andre aktører

Billedet blev skudt, og andre lige så talentfulde skuespillere. "White Sun of the Desert" var et vigtigt skridt i karrieren Raisy Kurkinoy, Nicholas Godovikova Tatyana Fedotova, Musa Dudayev, Nikolaya Badeva Vladimir Kadochnikova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.