Hjem og familieHelligdage

Hvad dag i den nordlige flåde af Rusland?

Northern Flotilla blev grundlagt i 1933 af den 1. juni. Det var den yngste flåde af landet, han var baseret i Murmansk - i Kola-bugten. Russiske flåde Kommandør af bekendtgørelse af 1996 blev etableret Dag den nordlige flåde af Rusland, bemærk vi gjorde den første dag i den første sommer måned.

fra historien

En flåde i Nord blev stadig forsøger at Peter I. I disse år Solombalskaya skibsværft blev bygget i Arkhangelsk, hvilket har givet en ny krigsskibe i Rusland. I 1740, i den nordlige sektor begyndte at drive de russiske skibe fra Norskehavet til Karahavet, ved at kontrollere adfærden hos den svenske flåde og beskytte sin grænse.

Fødselsdag af den nordlige flåde , nogle historikere forbinder med Første Verdenskrig. I de dystre år i det nordlige flåde, der eksisterede før 1920 det blev skabt. Dernæst på dette grundlag regeringen dannede Hvidehavet flotille, som omdannes i samme år i den nordlige flådestyrker.

Gem Navy mislykkedes på grund af reduktionen af flådestyrker. To år senere, dvs. i 1922, blev flådestyrker opløst: skibene begyndte at bevogte grænsen, den del overføres til fiskekuttere.


Day of Russian nordlige flåde: genfødsel

I 1933, efter ordre fra forsvarsminister kommissær for den baltiske flåde mod nord krydsede destroyere, patruljeskibe, ubåde. Af dem har dannet den nordlige flåde med base i Murmansk. Samtidig begyndte vi at bygge den første flådebase i Arktis. I 1937, flåden var den nordlige flåde, under kommando Konstantina Dushenova - flagskibet i 1. rang.

Dag af Ruslands nordlige flåde er ikke noteret på det tidspunkt: det var ikke før ferien. I 1941, krigen brød ud, som er blevet en prøvelse for en ung flåde. Krigsskibe konstant furet maritimt rum, for at øge magten.

Det var den eneste flåde, størrelsen af de kæmpende enheder, som er vokset under krigen. Han dækkede flanke af hærens beskydning fjendtlige skibe og landing, marine beskyttede stillinger, brød fjendens fragt transport og tage initiativ i deres hænder.


moderne tid

Dag af den nordlige flåde af Rusland i dag - det er mindet om den uselviske ydeevne pligt, modet og heltemod severomorov ikke kun under krigen, men også i fredstid. Efter krigen har styrken flåde blive endnu større. Han gjorde i starten af ballistiske missiler, samt rejst flaget på den første russiske atomubåd. Grundlaget for moderne flåde i Nord - torpedo ubåde og atomraketter, anti-ubåd og hangarskibe, anti-ubåd og missil-bærende fly.

Dag af den nordlige flåde af Rusland i 2013 var, som sædvanlig, den 1. juni. Ferie fejret i stor stil i de nordlige områder, især på grundlag af Severomorsk, Gadzhijevo, vestlige mennesker, Polar. Essensen af fejringen til folk der støtter personale skibe, ubåde, fordi problemet i den globale flåde: Det er den nukleare afskrækkelse, og beskyttelse af økonomiske zoner og garantere sikkerheden for skibsfarten og forebyggelse af ulovlige aktiviteter, og gennemførelsen af politiske opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.