Kunst og underholdningFilm

James Bond pige. Bond: spiller hovedrollerne

James Bond pige - den rolle, som for flere årtier drømmen om tusindvis af skuespillerinder begyndere og berømt. I 53 år offentligheden var i stand til at nyde synet af 24 gange, at som en frygtløs middel forfører den lumre skønhed i mellem bedrifter. Trods det faktum, at enhver kvinde medvirkede i kun én film, udvalgt blandt kampene veninder spion seere huske for evigt.

Den første James Bond pige: hvem er hun

Kendskab til super agent ventede for offentligheden i 1962, blev den rolle, som den allerede kendte på det tidspunkt, Sean Connery. Hvis en skuespiller har at frigive billedet på skærmen ikke lider af en mangel på popularitet, har den første James Bond pige bliver berømt takket være "Dr. No". Filmen præsenterede den schweiziske skuespillerinde Ursula Anders titel af sex symbol på 60'erne. Hvem agent kæreste omkring 80 år, men det er stadig betragtes som en af de mest fremtrædende partners Bond.

Interessant, badedragt, som Hanni Ryder (Ursula Anders) kommer ud af havet er smuk, købt på auktion køberen, skiltes for ham med 35 tusinde pounds. Det er ikke overraskende, i betragtning af at den første afkørsel på projektets skærme trak ham opmærksomhed.

De fleste passioneret ven af Bond

"Casino Royale" - et billede, der er blevet det enogtyvende i en enestående spion saga. Dzheyms Bond - Agent 007 i denne film - Daniel Craig, der senere bemærkede i den samme kapacitet som tre gange mere, den sidste gang - i 2015. En af de bedste resultater af filmkritikere anerkendte rolle Vesper Lynd, der overtog den fatale skønhed Eva Green.

Den skæbne af den karakter udtryk i Eva skærm, var en tragisk heltinde døde, før han kunne redde sin kæreste fra døden. Det er ikke udelukket, at dette er grunden til, at skuespillerinden i nogen tid afvist forslaget af producenterne på denne rolle. Men efter en omhyggelig undersøgelse af scriptet, hun bemærkede, hvor meget 21th James Bond pige som hende. Denne opdagelse bedt hende til at give samtykke. Den mest sensuelle kæreste agent - dem viste sig at være den dom af kritikere og publikum.

Den mest uheldige naparnitsa Bond

Denne tvivlsomme titel gik til skuespillerinden, sammen med Pirsom Brosnanom, deltog i "The World Is Not Enough". På trods af den attraktive udseende, som har Denise Richards, kritikere rev hendes måde at udføre rollen som en spion kollega med niere.

I denne del af serien af James Bond pige portrætteret hun ekspert arbejder med atombomber. At deltagelse har hjulpet superspy holde sig i live, og at eksponere en anden bande. Men det offentlige var stadig utilfreds med spillet Denise, giver det titlen på den værste kollega af den heroiske spion.

Den mest uheldige ven spion

Kæmper for rollen som James Bond pige skuespillerinde har altid været klar til en lang række ofre. Men mest af alt uden held Gemma Arterton, som blev valgt til at inkarnere på skærmbilledet Felter agent. Det siges, at med undtagelse af hendes ret til at deltage i filmen kæmpet mere end 1.500 medlemmer af den mere retfærdig køn. støbning Gemma tog dog kun hvad hun næsten ikke behøvede at fortryde i færd med at filme.

Oprettelse af en af de scener, tvunget skuespillerinden til at tage et oliebad. Svømning førte til, at malingen filtreres ind i ørerne, næsen, øjnene af den udøvende kunstner rolle. Da Gemma Arterton bedt om at tale om oplevelser, der har overlevet, efter en sådan procedure, er det kun udtrykkes håb om, at den scene vil gå ind i kategorien af de mest spændende eventyr, som er rige på James Bond film. Sammen med hende i filmen var Daniel Kreyg.

Den mest militante naparnitsa Bond

Dette er titlen på filmen kritikere gav skuespillerinden Mishel Yeo, der handlede delvist, udgivet i 1997, sammen med Pirsom Brosnanom. Hendes heltinde demonstrerer upåklagelig viden om kunsten at ubevæbnet kamp, tåler ikke tips og elsker at lede andre. Ikke underligt hun PRC Oberst, udstyret med en vigtig mission.

Plottet "Tomorrow Never Dies" absolut ikke forvente en overflod af erotiske scener. James Bond pige aldrig dukkede ikke kun i nøgen, men i den halvnøgne. Men takket være charmen af spillet og en fremragende skuespiller og hendes partner, filmen fik overvejende positive anmeldelser.

Russisk spion kæreste

På trods af, at den kærlighed på skærmen mellem Daniel Craig og Olga Kurylenko ikke er sket, kan den skuespiller i Rusland også skrives ind i kategorien af veninder agent. Som med alle film om James Bond, "Quantum of Solace" var præget af en vanvittig antal kandidater og kandidater til rollen. Men instruktøren af filmen gav præference til den charmerende Olga.

Da Mark Foster spurgte, hvorfor han besluttede at invitere til den rolle, den Kurylenko, forklarer han ejer valg absolut ro, som viste skuespillerinden i støbningen. En anden deltager i den berømte serie havde hårdt i forberedelse, at tage væk en masse tid. Olga blev tvunget til at lære faldskærmsudspring, våben, flere stunts. Parallel kursus gennemført træning i kampsport. Desuden måtte hun købe det latinamerikanske accent.

Sidste naparnitsa agent

Maleri "007: Spectrum" - oprettelse af instruktøren Sam Mendes fik at ansætte nylig. Som i de foregående tre dele, den rolle spion overtog Daniel Kreyg. Som en ven, at denne gang får Dzheyms Bond - 007, fungerer Léa Seydoux. Med sin spilletid offentligheden har haft mulighed for at mødes i "Livet Adele" - ganske populært erotisk drama.

I den nye del af Lea Madlen Suon, som skulle hjælpe sin partner i kampen mod den magtfulde "spektrum" spilles. Skyderiet fandt sted i de mest uventede steder, fra Rom og slutter med Marokko. Vil den næste naparnitsa modige superspy overstråle de tidligere kammerater? Det anerkendes kun af dem, der ser nye.

Selvfølgelig er ovenstående liste er ikke alle kvinder blinkede og den berømte episke. Dzheyn Seymur, Holli Berri, Sofi Marso - listen kan være ganske lang. Antallet af veninder Bond er meget større, i nogle malerier der var flere. Det er muligt, at snart publikum vil vente på nye billeder fra livet i superspy og hans piger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.