Kunst og underholdningFilm

Nye tyrkiske tv-serien "High Society": aktører og deres karakterer

Filmen "High Society" er en anden melodramatiske tyrkisk TV-serie, der i sommeren 2016 blev vist på skærmene i landet. Den adskiller sig i, at det ikke er en typisk lang tv-serie, og Film om melodrama, der har besluttet at sende i Tyrkiet i sommer, ikke på det rigtige tidspunkt til det. Men overraskende nok, at filmen straks kunne lide de tyrkiske kvinder.

Efter at han dukket op på internettet, de er entusiastiske og vores tilskuere, der ser frem til hver ny serie med en russisk oversættelse. Og den første ting, der tiltrækker den kvindelige publikum i tv-serien "High Society" - aktørerne (især Engin Ozturk og Hazar Ergüçlü).

Sammendrag af filmen

I midten af plottet er to unge mennesker, der tilhører forskellige sociale lag. En fyr ved navn Karam fra en simpel arbejderfamilie, der drømmer om et trygt liv og velstand. Og Cansu pige, der har det hele der: rige forældre, luksus, glans, det er muligt. Men hun ønskede en anden, en simpel kvindelig lykke, liv uden hykleri og løgn.

Den skæbne af disse forskellige tegn på én gang intertwine, og hvordan begivenhederne vil udfolde, kan man kun gætte. Ja, de elsker hinanden, men efter lovgivningen i den genre, de vil have en masse at overvinde på vej til lykke. Skuespillerne i serien "High Society" perfekt klaret sin opgave.

Der er det en anden historie - er historien om et par af Murtagh og Eje. Mert tilhører den "gyldne ungdom" - en slags rig, udsvævende større. Men hans hjerte afdæmpet de stædige skønheder navngivne Ece, der driver en enkel ekspedient. Pige kære, karismatisk, er det vigtigt for manden selv, ikke hans rigdom, kan hun ikke tåle løgne og bedrag. Deres forhold i serien vil blive tildelt mindre plads end forholdet af hovedpersonerne, men deres kærlighedshistorie fra dette vil være ikke mindre interessant.

Serien "High Society": skuespillere og roller

Hver karakter af den serielle filmen er interessant på sin egen måde - det er lyst, selvforsynende, sandfærdig. Dette er primært den fordel, at de aktører, der spillede rollen. Det lykkedes dem at vænne sig til billeder af de tegn, at føle deres humør og sandfærdigt formidle det på skærmen.

Fra det første øjeblik, du begynder at tro, hvad der sker i filmen. Skuespillerne i serien "High Society" virkelig stor. Kerema hovedperson spiller stjernen i tyrkiske sæbeoperaer - Engin Ozturk. Vores seere, er han især huskes for sin rolle i Selim "Magnificent Century". Den rolle, som den elskede Kerim rige Cansu pige spiller en ung og talentfuld skuespillerinde Hazar Ergüçlü. Mindre kendte, men ikke mindre talentfulde skuespiller Ozan Dolunay spiller Murtagh Chelhana. Og Ece stædige skønheder vi ser i udførelsen af den populære tyrkiske skuespiller Meriç Aral. Disse er hovedpersonerne i serien "High Society" - skuespillere, der udførte hovedrollerne her.

Skuespiller Engin Ozturk

Engin Ozturk blev født i 1986 i familien. Han tilbragte sin barndom i en militær by, blandt tyrkiske piloter. Ikke overraskende, så også han ønskede at blive en militær pilot, ligesom sin far.

I skolen, har den kommende skuespiller ikke kan lide, at han ikke studere meget godt, men alvorligt engageret i sport. Otte år han var engageret i basketball, og ikke engang bekymre sig om skuespillerens karriere.

Efter gymnasiet studerede han på en erhvervsskole Engin. I løbet af denne tid kaster han alle deres tidligere undersøgelser og er interesseret i psykologi. Og efter en tilfældig besøg i teatret indser, at aktorstvo - det er hans skæbne. Engin Ozturk kommer ind i Theater Institute of Istanbul og i parallelle tests i forskellige støbegods. Men han var hele tiden uden held.

Hans første rolle var en voldtægtsmand i serien, "Hvad er at skyde skylden Fatmagyul?". Engin er ikke bange for at spille en negativ karakter, fordi han endelig markerede begyndelsen på sin skuespillerkarriere. Dette blev fulgt op af andre forslag. Men popularitet kom til ham takket være tv-serien "The Magnificent Century" - han blev kendt uden for sit land.

Hans udseende, han er meget forskellig fra andre tyrkiske aktører. Det er takket være hendes karisma og lyse, gør han opmærksom på tv-serien "High Society" - aktører, såsom Ozturk, altid populære med kvinder.

Krævede skuespillerinde Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü, der spillede i serien "High Society" hovedrollen, meget populær ung skuespillerinde. Hun forudsagde en vidunderlig karriere, hvis man sammenligner med kendte skuespillere i Hollywood.

"High Society" - en tyrkisk sæbeopera, er skuespillerne spiller levende, og blandt dem Hazar Ergüçlü skiller sig ud. Det er så efterspurgt, at selv filme her i parallelle begynder at arbejde på et andet projekt.

Hun blev født i Cypern i 1992, hendes far var redaktør på Cypern historie. Han ønskede sin datter at blive advokat, men Khazar fra barndommen drømt om skuespillerinden erhverv og var i stand til at overbevise sin far. Hun flyttede til Istanbul, ankommer i Halic University og begyndte at arbejde i ungdommen teater. Filmkarriere hun startede i 2010, hvilket nemt håndtere eventuelle billeder. Husk skuespillerinde for sin rolle i "Kuzey Güney". I øjeblikket bag skuespillerinden er ikke meget filmværker, men hver spiller sin rolle interessant og karakteristisk.

Skuespiller Merich Aral (ECE)

Glimrende udført med rollen som den anden plan og skuespiller Meriç Aral, pryder sig selv serien "High Society" (tyrkisk). Skuespillerne, der spillede sammen med det på samme sted, det er meget godt at sige om den talentfulde unge skuespiller.

Meriç Aral blev født i 1990 i Istanbul, i en familie af advokater. Pige og hun er uddannet fra Det Juridiske Fakultet, men deres erhverv er stadig plukkes aktorstvo. Populariteten af Aralsøen har bragt rolle Hale tyrkisk bestseller kaldet "Tides".

Mehmet Ozan Dolunay

En anden vigtig figur i serien er Mert Chelhan - en forkælet rig majeure. At karakter spilles i filmen den unge skuespiller Mehmet Ozan Dolunay. Hans filmografi er stadig meget lidt arbejde, og den rolle, Murtagh blev den lyseste. Efter skuespiller film begyndte karriere kun i 2015, men han er seriøs omkring sin karriere og har til hensigt at udvikle ved at deltage i flere og flere nye projekter. Arbejde i tv-serien "High Society", skuespillerne med hvem han filmede - er en god start for en ambitiøs og lovende Dolunaya.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.