Kunst og underholdningFilm

"Fædre og bedstefædre," - den berømte sovjetiske film skuespillere

Sandsynligvis, er det praktisk taget umuligt at finde en mand, der ikke ville have set filmen "fædre og bedstefædre." Skuespillere kunne meget realistisk vise seeren, hvor nemt og enkelt det er at løse problemer i dagligdagen og kærlighed, for at lære at føle for tråde af forståelse.

I historien, bor i en lejlighed, når tre-generation løg familien. Munter og livlig bedstefar, pensioneret, han ønsker at bevise over for alle omkring, at han er i stand selv til meget. I det mindste, at arrangere hans personlige liv. Søn af den gamle mand i denne beslutning på ingen måde understøtter. Efter alt, hans bedstefar var for sent at lede efter dame kærlighed. Men en ledende Bows ikke til hensigt at give op.

Filmen "Fædre og bedstefædre": skuespillere

Så mere. Hvorfor beskueren så ligesom filmen "fædre og bedstefædre?" Skuespillere spillede i dette øjeblik en vigtig rolle. Mandlige roller gik: Papanova Anatolien (Senior Lukow) Smirnitsky Valentin (søn af Paul), Yasulovichu Alekseyu (junior Lukow Lyoshka), Lazarevu Evgeniyu (Paul Nicholas hver), Trofimov Nikolai (bedstefar Sæd hver Ilyich) Andreev Vadim (bulldozer Mikhail) Merzlikinu Nikolayu (mand Natali Vitok), Korenev Stanislav (formand for hovedbestyrelsen), Malyarova Yuri (politibetjent), Bryleevu Valentin (medlem af huset Kommissionen), Gorlovu Nikolayu (domino-afspiller), Andreev Vladimir (løberen), Ininu Arkadiyu (et andet medlem af boliger Kommissionen). Kvinders roller blev spillet af: Polskih Galina (mor Lucy) Arinina Lyudmila (læge Vera S.) Kuznetsova Lydia (saleswoman Natasha), Bobkova Ira (datter af Victor og Natashi Mashenka), Piskunov Maria (Masha).

Et udvalg af meget vellykket. Derfor tjente jeg en enorm følgende film "fædre og bedstefædre." Skuespillere gav det under indspilningen af "et hundrede procent".

De fleste behagelig oplevelse

Hvad siger de om et billede seere? Ifølge dem den mest behagelige indtryk forlod efter at have set filmen "fædre og bedstefædre." Skuespillerne bragte stor glæde til de mennesker med sin leg i endnu femogtyve år siden. Men stillbillede kan ikke forlade nogen ligegyldig. "En stor succes" med deres roller håndteres alt. Især publikum, som regel allokerer arbejde Anatoly Papanova og strålende Leschi Yasulovich. Perfekt spillet og de andre aktører. I almindelighed, som altid, i en god sovjetiske film.

For fans af romantisk komedie

Kort sagt, hvis du elsker en god sjove film, du vil ikke skuffe "fædre og bedstefædre." Skuespillere og roller svarer til hinanden perfekt. Denne film er en slags og munter. Hans glade ansigt i dag, selv om vi allerede lever i en helt anden tidsalder. Vil huske filmen klart og vores børnebørn. Denne mesterværk af den sovjetiske biograf er umuligt ikke at sætte pris på, hvad du har i uanset alder.

Filmen er virkelig i stand til øjeblikkeligt at løfte dit humør. Dette er - et kunstværk. Førende rolle stor tragicomedian gør det endnu sjovere og mere rørende på samme tid. Papanov - dette er en sjælden talent. Han kunne så subtilt administrere alle dine interne kompetencer, beskueren selv føler fællesskab med, hvad der sker på billedet. Filmen er i stand til at blive kaldt som en oprigtig smil og en tåre i øjenkrogen.

Disse aktører, både dem, der spillede i denne storslåede film, folk aldrig glemt. Efter at have set et billede igen, vil du have stor fornøjelse at gennemgå det igen og igen.

resultater

For at opsummere. Aktørerne i filmen "fædre og bedstefædre" virkelig fange gjorde deres bedste. Filmen var meget hedonistisk og energisk. Meget, selvfølgelig, det afhænger af scenariet. Men med den fremragende præstation af skuespillerne der vil ikke argumentere. De var i stand til at gøre alt for at sikre, at filmen har opnået seere anerkendelse husker dem og elsket. Må ikke engang tvivl om, at se film vil du være ekstatisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.