SundhedSund kost

Korrekt ernæring til mænd

Sund og god ernæring for mænd - er det nødvendigt? Ikke bare nødvendigt, er det ekstremt vigtigt for dem. Kosten skal nødvendigvis indeholde en stor mængde næringsstoffer og mineraler. Det er kendt, at hele sit liv den stærke køn nødt til at brænde en masse flere kalorier, end vi kvinder.

Forskere fra University of Massachusetts, for nylig gennemført forskning inden for medicin og ernæring. Nu har de fundet, at i modsætning til kvinder, mænd er langt mere udsat for stress og hjertekarsygdomme.

Ud over disse ulykker plager mænd og endda nogle modgang. En af svaghederne ved den stærke køn er det urogenitale system. Det giver mænd en masse ubehagelige problemer. Utilstrækkelig opmærksomhed på de manglende symptomer kan godt udvikle sig til den kroniske karakter af sygdommen. Årsagen til disse patologier er ofte en stofskiftesygdom, som også afhænger af strømmen.

Selvfølgelig, en sund og ordentlig ernæring for mænd indebærer tilstedeværelsen af protein fødevarer, fedtstoffer og kulhydrater, samt alle former for mineraler og vitaminer.

Frugt og grøntsager, sukker, brød og korn er en rig kilde til kulhydrater. Relativt fedt i kosten kan sige følgende: i store mængder, der findes i vegetabilske olier, fisk og kød.
Men de fleste, måske vigtige komponenter til at bygge sunde celler er sur-mælkeprodukter, bælgfrugter og nødder.


Ud fra ovenstående kan vi drage følgende konklusion: mænd kost skal nødvendigvis omfatte tre vigtigste produkt.

Heriblandt - frisk fisk, som er den vigtigste kilde til fedtsyrer, magert kød, der indeholder protein, såvel som sure-mælkeprodukter, rige på calcium.

Meget anbefalede organiseringen af korrekt ernæring for kvinder i den daglige kost til at indføre en række forskellige grøntsager og frugter, desuden mere grønt.

Sund og god ernæring for mænd, som regel, ikke involverer overdrevent fede og stegte fødevarer i kosten. Kager og søde drikke med gas, samt alkohol, bør være muligt at begrænse og bedre og eksklusive.

Morgenmad bør berige kroppen med et stort antal mænd af kulhydrater. Frokost bør fortrinsvis bestå af protein. Og under aftensmaden igen, ville det være godt at give fortrinsret til produkter, der indeholder kulhydrater.

I mellem de sædvanlige tre måltider en ordentlig kost for mænd diætister anbefalede supplement grøntsagssaft eller yoghurt.

Må ikke være overflødige og B-vitaminer og fedtsyrer, stabiliserende de psykologiske og følelsesmæssige baggrund mænd.

Hertil kommer, de er godt påvirke dets styrke.

Det er vigtigt at bemærke, at en sund kost for mænd involverer komplekse og vigtige næringsstoffer såsom folinsyre, zink og selen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.