Hjem og familieKæledyr

Langhåret chihuahua - bedste ven

Langhåret chihuahua - det er en lille hunderace. Farver disse dejlige krummer forskelligartede: gul, hvid, sort og brun, samt andre farver.

Historien om forekomst

Der var en langhåret chihuahua i slutningen af palæozoikum i Mexico. når denne race blev imidlertid præsenteret, hunde Techichi (lille, hårløs). Navnet var til ære for en stamme. I Huedzhottsingo kloster blev fundet hulemalerier af hunde billede, der ligner dagens Chihuahua. Turister, der rejste til Mexico, straks faldt i kærlighed med disse hunde og fandt dem trofaste ledsagere af mennesket.

dimensioner

I gennemsnit en hund ved manken - 20 cm, og vægt - 2 kg. Men der er en langhåret chihuahua mini. De vejer omkring et kilo (nogle gange to hundrede gram mere).

hoved

Chihuahua er i form af et æble. Næsepartiet er kort. Læber passer stramt. kort næse (lidt opadvendte). Øjnene er runde, store, udtryksfulde, mørke toner. Selvfølgelig er der også lyse øjne, men de er ikke ønskeligt. Brede ører oprejst. Deres let rundede spids.

fødder

Lille, ovale, med godt fordelte fingre. Kløer moderat længde, afrundet. Veludviklet trædepuder.

hale

Glat, tyk, tilspidsende til spidsen, højt placeret. Den vigtigste måde Chihuahua - holder halen. Under bevægelsen af halen ikke bør være mellem bagbenene eller under linjen for at vride tilbage. I ro er det udeladt. "Plume" er dannet på halen.

Spil og sjov

En sådan glæde solbade hund eller en søvn under et tæppe. Langhåret Chihuahua - en stor følgesvend for rejser: i modsætning til den korthårede, han normalt bringer koldt.

Grooming miniature hunde

Vi behøver daglig kæmning dem med en blød børste. Du skal jævnligt klippe kløer og tør ørerne med en vatpind.

Sundhed "pocket" hunde

Problemområder - knæ af bagbenene. Med alderen, de hunde af denne race synes svag i knæene. Derudover er der problemer såsom knoglebrud, synsforstyrrelser, gigt. De svage punkter er stadig tænder, tandkød og hjerte-kar-system.

Fordele ved racen

Denne hund er meget aktiv, udover det adskiller nåde. Langhåret chihuahua meget opmærksom og opmærksomme. Fremragende valg til et ophold i et boligmiljø. Denne hund er altid loyale over for deres ejere. Selvom hunden og har en lille størrelse, er det altid klar til at haste til angrebet, for at beskytte sin herre. Hertil kommer, at hunden elsker legetøj, gerne lege med dig når som helst. Langhåret chihuahua, i modsætning til den korthårede, behov god pleje (brug for regelmæssig kæmning). Karakteren af denne hund omgængelig, så særlig uddannelse er ikke nødvendig. Du kan lære at kattens bakke, som en kat.

Chihuahua langhåret, fotos, som du har set i denne artikel, kan blive gode venner og en stor følgesvend for rejsende, uanset deres alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.