Hjem og familieKæledyr

Hvordan til at passe en killing-Brit? Et par tip

Til dem, der ønsker at få killinger britiske fold, opstår spørgsmålet: hvordan man passer en killing? Folk skal huske på, at denne race er meget følsomme med hensyn til sundhed og kræver daglige pædagogiske aspekter, der skal yderligere vænne killingerne til visse hygiejne.

Hvordan til at passe en killing-Brit?

Når du er i dit hjem racen killing britiske fold er nødvendigt at huske på, at omsorgen for en killing bør begynde med det faktum, at hver anden uge kræver undersøgelse af ører for snavs, plak, udslæt og muligvis ubehagelig lugt. Meget forsigtigt med en vatpind til at rense øregangen forsøger. Hvis en killing er sundt - voks lys og lugtfri. Nogle gange ender i ørerne på denne race er "børste" - en længere hår, bør de fjernes. Meget omhyggeligt, holde kanten af øret med den ene hånd og med den anden hånd forsøger at afskære håret. Du kan prøve at plukke dem.

Øjnene af denne race ikke kræver særlig pleje. Hver morgen du har brug for et væv eller en blød klud fugtet med kogende vand, fjern hjørnerne af øjnene resulterende mørke patina. Dannelsen af purulent sekret er uacceptabel og er en lejlighed til at besøge dyrlægen.

Kløerne af killinger kræver også inspektion og trimning hver to til tre uger. Før du udfører denne procedure, skal du undersøge kloen ind i lyset, for at finde og ikke at beskadige blodkar. De dyrehandlere er kommercielt tilgængelige specielle tænger "søm Clipper", de er indrettet til at lette de afskårne kløer.

Særlige pleje ejere killinger - en uld piomtsa. Bag det er nødvendigt at se, men hvordan? Kitten og omsorg for ham skulle uld med en stålbørste. Fold race britisk korthåret race er den eneste, der skal børstes mod kornet. Pensl med metal børster to gange om ugen i første kam hår på ryggen og på brystet i retning af hårvækst, og derefter tæller. For killinger er en meget god massage. Hals og kinder masserer "til mule", dvs. mod kornet. Efter proceduren med kæmning resterne af uld fjernet en gummi handske købes til en dyrehandel, eller bare våde hænder.

Nogle gange er den største problem - det er kattebakken. For ham at vælge en afsondret men tilgængeligt sted. For det meste den mest bekvemme sted - det er et badeværelse eller et badeværelse. Bakken skal være buede sider og en stor størrelse. Læg ikke toilet bakke nær sted for hvile og spise områder. Rens det skulle være specielt udpeget hertil svamp, lugtfri og ikke-giftige rengøringsmidler. Du kan bruge barnet sæbe.

For at lette rengøringen af toiletter i dyrehandel netværk tilbyder en bred vifte af fyldstoffer. De mest populære mærker af fyldstoffer «Ever Clean», «Frisk Step». Dette produkt gør det muligt at ændre den daglige substrat delvist, til omfanget af brugen, som er mere økonomisk.

Der bør udvises forsigtighed ved første opførsel af en killing, så han lærte at finde sted bin korrekt. Hvis hans opførsel dukkede kræsenhed, begyndte han at sidde på hug, ben begyndte at bevæge sig og forsøge at grave forbi bakken, er det nødvendigt at flytte den til et toilet bakke og sørge for, at han gik der. Vær sikker på at kærtegne og rose ham.

det sker oftest, at en kat spiser kun parat til at fodre, så er det ikke nødvendigt at tilføje til kost af kød eller mælkeprodukter. Tilføjelsen af disse produkter kan kun skade sundheden for katte, fordi en afbalanceret kost er allerede indeholder alle de nødvendige komponenter. Det er nødvendigt at strengt til instruktionerne til den valgte foder til dit kæledyr, og glem ikke, at der skal tilføjes 1 hver 6. måned til mad foder for at forebygge urolithiasis. Når du vælger mad styret af anbefalingerne fra de førende producenter af foder til dyr - såsom Hills, Royal Canin.

Det er håbet, at disse oplysninger vil hjælpe dig med at finde svaret på spørgsmålet: "Hvordan til at tage sig af en killing, en brite"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.