Hjem og familieKæledyr

Kabinet til hunde: bygge selv

Du har besluttet at have en firbenet ven? I dette tilfælde skal du bruge husly til hunde! Din foretrukne kæledyr, du vil blive sat tilbage på efter behov, således at hunden ikke forstyrrer på dine fødder, mens du laver husholdningen. Hvis du har købt en voksen hund, og ganske en hvalp, hunden pen dig præcis behov mens små kæledyr vokser op og lærer at opføre sig ordentligt. Bedste pen - kvadratisk form. I dagens verden, kan du vælge hegnet under nogen indre af lejligheden eller huset. Der penne i forskellige former og af ethvert materiale (gitre, træ, metal). Anlæggets størrelse er bestemt af den hunderace, men hvalpen er fint 2,7x1,8x1,8 m. Du kan ikke købe det og gøre din egen pen af materialet ved hånden.

Hvordan man laver et herberg for alene hunden

Før du begynder at fifle hegn til hunde, beslutte med sin størrelse, form og materiale (ideelt det skal være firkantet). Hvis pennen er designet til en hvalp, er det bedre at lave en fast, uden blyindfattede vægge. Til voksne hunde passer hegnet eller i form af et gitter hegn. Designet skal være stabilt og robust, kan modstå flere spring. Grundlæggende er det lider væg med en dør. Da materialet kan lamineres spånplade. Det er godt, at overfladen er glat og let at rengøre, og hunden vil ikke splintre selv pote eller hook tænder. Væggene inde vedhæfte via skruer til bjælken, og den øverste kabinet styrke hjørner. Prøv at lave den vedhæftede fil, så hunden ikke har mulighed for at tygge dem. Hvis du har taget som et materiale eller træfinér, derefter suge en mere æstetisk udseende pen til ugiftige stoffer hunde, såsom "Aquatex". Højden af væggene afhænger af racen af hunden eller hvalpen. Som regel en af dem gjorde lidt kortere end de andre. Det er døren, i en afstand fra hjørnet på 20 cm, og bunden - 18 cm fra gulvet. Døren er monteret på hængsler og låse på indersiden. Du kan sætte en dør lavet af plexiglas, hunden overvågede begivenheder, der finder sted i rummet. Inde i kabinettet vedhæfte kofangere bredde på 7 til 9 cm. Den bedste er linoleumsgulvbelægning. Kanterne af frigivelsen ud og sikkert til væggen i form af et trug, vil det ikke sprede urin og beskytte gulvet mod ridser. Du kan også varmt husly til hunde, at sætte isolering under linoleum. Anbragt oven på de linoleum lag aviser eller absorberende ble, og derefter spreder måtten. Således vil din hund være tør og varm strøelse.

Kabinet til små hunde eller hvalpe

Arranger pennen, så den let kan samles og skilles ad efter behov. I denne konstruktion bør være et klart defineret område til toilet og område til spil og rekreation. Lær hvalpen til paddock bør gradvist. Du kan ikke forlade ham alene i lang tid, og ikke vente indtil hunden begynder at gø og klynke. Lad ikke dit kæledyr kede sig, give ham et stykke legetøj eller give en velsmagende tygge knogle. Tro mig, din hund vil sætte pris på et sted, hvor det er tilladt at gøre noget, og vil gerne tilbringer tid der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.