HjemlighedHavearbejde

Hurtigt voksende busk Brugmansia: plantning og pleje

Brugmansia, plantning og pleje, der er udført på deres egen hjemmeside, er en smuk busk, der er præget af frodig blomstring og hører til familien Solanaceae. Forudsat det korrekte indhold kan være op til fem meter plante højde. Blomster er rørformede-klokke-formet. Deres diameter er 20 cm, mens længden -. 50 cm Som for farver, det sker ret forskellige. Brugmansia blomst, et billede af, som er placeret under, kan prale med en behagelig duft, der er næsten umærkelig i dagtimerne, men forbedret efter mørkets frembrud. Bladene vokse op til en halv meter i længden og har en aflang oval form. Et interessant træk ved denne busk er dens hurtige udvikling. Især stængler, blomster og blade vokse i et geometrisk sats.

Denne busk kan formeres på flere måder: ved frø, stiklinger og luft lagdeling. I det første tilfælde af sådanne planter som Brugmansia, plantning og pleje begynder i januar måned, når frøene sendes i potter med en let jord til en dybde på en centimeter. De blev derefter vandet og dækket med folie. Med forbehold for en gunstig temperatur på 20-25 grader og et klart lys i ti dage, kan du vente til fremkomsten af de første skud, der skal frigøres fra filmen og sprøjtet med vand hver to eller tre dage. Efter dannelsen af den femte blad busk kimplanter Brugmansia, plantning og pleje, som vil blive udført på din egen hjemmeside, kan du flytte ind i individuelle potter.

Anvendelse af metoden indebærer anvendelse af luft stiklinger klar til at blomstre sidste flugt. På det er nødvendigt at lave et lille snit, som bør drys rode stimulerende og pakket ind i mos. Sidstnævnte skal holdes fugtig. Efter omkring 45 dage flugt blev skilt fra og fjernet fra ham blomster og blade, og derefter sat i en separat gryde. Som du kan se, for sådanne planter som Brugmansia, plantning og pleje er ganske elementære. De vigtigste ting - så regelmæssigt sprøjtes med varmt vand flugt. Rodsystemet på det vil være ca. tre uger senere. Efter dette, kan du udføre transplantationen til en permanent plads.

Når stiklinger anvendes årlige skud af kronen. Deres længde er omkring 20 cm. Processen starter som regel i maj. Stiklingerne anbringes i vand og fik lov at henstå i et veloplyst sted. Efter omkring 15 dage, vil de have rødder. Når de vokser op til 5 cm, de planter Brugmansia sendt til individuelle potter fyldt med let jord, tørv, der består af halvdelen og en fjerdedel del perlit og sand. Hvis temperaturen er konstant være mere end 20 grader - mindre end en måned senere stiklingerne slår rod.

Det bedste i haven til denne busk er egnet udendørs solrig grund, beskyttet mod vinden. Vand det i varmt vejr bør være daglig og overskyet - forudsat jorden tørrer. I meget tørre forhold anbefales det at jævne sprøjte bladene om aftenen. Det vigtigste er, at fugten ikke lækker til blomsterne. Vi kan ikke tillade, stagnation af vand, da dette kan føre til forrådnelse af rodsystemet. I efteråret skal anlægget flyttes til et værelse med god belysning. Der er behov for vanding er ikke så intenst som i sommer. Den bedste løsning anses vinter en vinduesplads i en varm drivhus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.