HjemlighedHavearbejde

Tomat sorter til drivhuse - vælg og vokse

Hvis du har Teplička og vil have noget at vokse der, den første kandidat til registrering - Signore tomat. Og det med rette! Denne tabel grøntsager indtager en vigtig plads i løbet af sommeren, og ikke bare om sommeren, menuer, lette at fremstille, opbevares, indeholder en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer og, som de siger, har ingen bivirkninger. For at vælge den relevante klasse af drivhuset, er det nødvendigt at definere den opgave, der skal løses: den tidlige høst, frugt størrelse, plantehøjde, etc ... Heldigvis sorter af tomater til drivhuse findes i tilstrækkelige mængder til at vælge eventuelle krav - skabe, opfinde, prøve. Så i orden.

Tidlig modning sorter af tomater til drivhuse

Karakteriseret tidlige modning sorter af frugt modning i løbet af 90 - 95 dage efter som spirede frøplanter. Hybride sorter af tomat drivhuse med frugter gennemsnitlig partikelstørrelse og udbyttet på op til 8 til 10 kg q. kvadratmeter, følgende :. orkanen, Semko-Sinbad, Typhoon, osv Alle af dem er meget ens: 6-7 blad lagde den første blomsterstand. På hver gren blomsterstand udvikler 6-8 frugt runde form. Den gennemsnitlige vægt af 70-90 g modne tomater For elskere af store tomater perfekte hybrid Ilyich - meget modstandsdygtige over for sygdomme og med gode udbytter. Denne sort frugter har en god smag og nå en vægt på 140-150 g Meget ofte er der behov for dyrkning af sorter med modning venlig. Til disse formål er normalt tages med et udbytte på hybrid Pal til 9 kg. Men de bedste tomater til drivhuse, ud fra produktivitet, er det en slags evangelisering med frugterne af den gennemsnitlige "fedme" - op til 120 g, og Kostroma - de giver op til 20 kg tomater per kvadratmeter. Disse sorter har en stilk højde af en meter eller mere, så de anvendes til "høj" drivhuse. I dette selskab, er der også en hybrid søgning - en sort, der er kendt for sin smag.

omplantning

Klar frøplanter er plantet i et drivhus i begyndelsen af maj. Der er flere obligatorisk at udføre tips om indretning af væksthuse:

  • bør følge de enkle og enkle regler for sædskifte - tomater vekslede med agurker. Før plantning, er det ønskeligt at desinficere jord fra rodbrand, for hvilke muldjord fjernes og sprøjtning udføres med varm 1% opløsning af Horticultural vogn - kobbersulfat;
  • alle sorter af tomat drivhuse som fugt, men kan ikke tåle høj luftfugtighed, så drivhuset bør kunne god ventilation, som på modsatte vægge og "tag" gør lufthullerne;
  • positionering drivhuset skal være et sted, hvor alle de lyse timer maksimal belysning - enhver nuance påfører skader på fremtidige afgrøder.

En seng gjort så at arbejderen kan nå kanterne, stående i midtergangen - det er bredden på ikke mere end 90 cm passage mellem senge bør være mindst bredden af haven vogne - .. Normalt ikke mere end 70 cm plantede træer direkte i individuelle potter og en dybde lig med dens højde. Hybrider og høje sorter er plantet i midten af sengene i en afstand på 50-70 cm for dværg sorter af afstanden mellem buskene højst 40 cm plante tomater i drivhuset i overensstemmelse med disse regler - .. løfte om en god høst.

Plant Pleje

Pleje af planter af enhver sort af tomat for drivhuseffekten til fjernelse af filmen er at vande planter, ventilere rummet og gøre en forbinding.

De første vanding kimplanter gøre senest ti dage efter plantning, og yderligere vandes en gang hver 5 dage. Når dette flow, indtil der ikke mere blomstrende 4-6 liter pr 1 m., Som fordobler antallet ved blomstring. Det bør ikke være pereuvlazhnyat jord - det har en dårlig indflydelse på kvaliteten af frugten. Efter udsendelsen vanding reducerer fugtighed i rummet. Udluftning under blomstringen er nødvendig på daglig basis. Fodring i løbet af vækstsæsonen for første gang foretaget tidligst tre uger efter plantning - en spand vand og en teskefuld nitrophosphate halv liter mullein. Dosering - 1 liter under en busk. Efter yderligere ti dage den anden fodring - en sædvanlig gødning tilsat 7,5 g kaliumsulfat. For sidstnævnte fodring en spand vand tage 5-7 g superfosfat og tilsæt den samme mængde kaliumnitrat. Opløsningen blev hældt over jorden omkring planten i en mængde på 5-7 liter pr kvm. Fjern filmen fra drivhuset til den 10. juni måned.

Så, før høst, pleje er den samme som for et snavs landing tomater. Alt fungerede? Med høsten dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.