TravelingHoteller

Golden Lotus Hotel 2 * (Trang): beskrivelse, anmeldelser, billeder

Nha Trang kan kaldes midt på stranden Vietnam, fordi hvert år den lille by tiltrækker tusindvis af besøgende. Resort liv er fyldt med glæde, støj, og energi. Turister elsker her meget, og diverse.

Nogen som mageløse by sceneri, hvidt sand, himmelblå vand, bakker, spille alle uden undtagelse grønne nuancer. Det meste af byen overrasker den tropiske ø midt i bugten. Alle gæster vil bekræfte, at disse skønheder er reelle og har intet at gøre med Photoshop.

Nha Trang er smuk for sit pulserende natteliv, det er her arrangeret de bedste hangouts og show i Vietnam. Byen er kendt verdensklasse spa-behandlinger og mudderbade, samt dykning.

Så hvis du beslutter at besøge Vietnam, hotellet Golden Lotus Hotel 2 * i Nha Trang er perfekt til dig og en god budget ferie. Og nu mere!

beskrivelse

Golden Lotus Hotel 2 stjernet hotel * i Nha Trang ligger tæt på havet, kun halvtreds meter delt gyldne strand og hotellet. Det tilbyder udsigt over Vinpearl Land, den lokale udvej og fængslende natur i Nha Trang Bay.

Besøgende og beboere i hotellet kan nyde gratis trådløs internetadgang. De kan søge hjælp fra personalet til modtagelse til enhver tid. Hertil kommer, besøgende til hotellet på Golden Lotus Hotel 2 * er en restaurant, hvor du kan nyde traditionel vietnamesisk mad, drikke en kop te eller sodavand.

Derudover komplekset er der en bar. Samtlige værelser er udstyret med et stort antal kabelkanaler og en elektronisk værdiboks. Værelserne er også badeværelse med både badekar og bruser.

fordele

Gæster er altid klar over de seneste nyheder i landet og Nha Trang, fordi de giver daglig frisk presse. Tour desk vil altid hjælpe dig og vil give de nødvendige oplysninger.

Det tilbyder cykeludlejning eller arrangere en tur for en dag. Hotellet har også en vaskeservice, bagageopbevaring, fax og parkering til din bil, men for et ekstra gebyr.

Hertil kommer, Golden Lotus Hotel 2 * tilbyder direkte kørsel fra lufthavnen og togstationen, men at de besøgende er forpligtet til at meddele hotellet på forhånd om sin beslutning.

Feature Room

På grund af populariteten af dette hotel etablissement, hotel Golden Lotus Hotel 2 * Nha Trang tiltrækker ikke kun de rige og velhavende rejsende, men på et begrænset budget, samt unge par og store familier.

Hotellet tilbyder et udvalg af 50 værelser i forskellige niveauer, men de er komfortable og indbydende. Alle besøgende kan se tv og lære om de seneste nyheder fra dagspressen. Hvert værelse er udstyret med aircondition, hårtørrer, eget badeværelse og tv, nogle nuværende køleskabe, minibar og andet tilbehør.

Hotellet tilbyder seks typer værelser. Standard-værelse - den mest økonomiske løsning. Han er ikke særlig behageligt, men alle de grundlæggende krav er opfyldt. Standard værelse består af et værelse, hvor der er et lille (godt, meget meget lille) vindue.

Altan i standard værelser ikke er tilgængelige, er der også et badeværelse og et køleskab. De har aircondition, og der er en mini-bar og TV. Maksimal plads er designet til et par voksne og et lille barn.

Superior Room tilbyder dyrere tjenester, men med en visning fra værelset over byen og de omkringliggende bygninger. I hvert værelse er tilgængelige køleskab, aircondition, telefon, minibar og tv. Altaner og terrasser i rummet er der, men der er en standard vindue, hvorfra du kan se byen.

De bedste værelser

Deluxe-værelse - den dyreste, men det værd. Suite tiltalende udsigt over det azurblå hav, har et større område, og tilstedeværelsen af alle typer, der tilbydes af hotellet tjenester. Luksus værelser ligger på de øverste etager over den femte, og det byder på en smuk udsigt fra balkon eller terrasse.

Dobbelt, Twin og Familieværelse er designet til at imødekomme behovene hos forskellige kategorier af gæster: for kærester eller bryllupsrejse, for familier med børn, unge og gamle er egnede. Hvis alder ikke overstiger ni år, betale for deres hotelophold vil ikke blive opkrævet, men kun på den betingelse, at de vil være i samme værelse som deres forældre.

destinationer tæt

Hvis du beslutter at gå rundt i byen, udforske det lokale skønhed uden for hotellet Golden Lotus Hotel 2 * Nha Trang forbereder dig en masse dejlige minder fra disse steder. Baseret på estimater af resten på hotellet, RuTraveller værdsat steder nær hotellet på et pointsystem.

Den højeste score (4,54) var kilden til Thap Ba mudder hvor medicinsk mineral mudder og vand forenes. Besøger kilden, vil du ikke kun forbedre dit helbred, men også slappe sjælen. Tropiske løv, planter, delikate aromaer og blomstrende træer vil ikke forlade dig ligeglade.

Et af de foretrukne steder for besøgende til Nha Trang er "Grill House" med et skøn på 4,5. Institutionen er unik, fordi tillader self-catering, friske fisk og skaldyr, naturligvis under opsyn og vejledning af tjenerne. Du vil glæde fremragende interiør og nyde smagen af de friskeste skaldyr.

Unik natur, rene sandstrande, varmt kystnære vand og himlen-blå hav har gjort det populært for rejsende til Nha Trang Bay, som fik 4.47 point. Dette sted er sikker på at imponere selv de mest ondskabsfulde kritikere. Rent og klart vand gør det muligt at se den lokale undersøiske verden.

positive anmeldelser

Hotel Golden Lotus Hotel 2 * (Vietnam), anmeldelser af besøgende tvetydige. Gæsterne note af fordelene ved hotellets betagende udsigt fra vinduerne (men dette gælder kun for dem, der boede i "luksus" værelser på de øverste etager), beliggenhed tæt på havet, stor tjeneste og fremragende personale, samt placeringen af hotellet på stranden. Men indkvartering er på den første linje og en vis ulempe, fordi hotellet er meget støjende, især på de nederste etager. Derfor, i Golden Lotus Hotel 2 * er bedst at booke værelser på de øverste etager, lidt at betaler for meget, men for at nyde en førsteklasses ferie.

Super beliggenhed (to kilometer fra centrum) kan du hurtigt nå både havet og de forskellige partier og møder, en række cafeer. Hotellet god service - på et højt niveau, den venlige personale, altid smilende pige i receptionen, daglig rengøring kvalitet.

negative anmeldelser

Den største ulempe ved Golden Lotus Hotel 2 * anmeldelser gæsterne kaldes hotellets restaurant. De fleste besøgende ikke engang forsøge at spise her, fordi de priser og kvalitet er ikke tilfredse med de fleste af turisterne. Men forblive sulten i en by er umuligt, da, at forlade hotellet, vil du se en million forskellige caféer, hvor priserne er ikke så høj som i midten eller på hotellet.

Det værste svar var et standard værelse, anbefales det ikke at spare penge til at bestille dyrere, men komfortable værelse med alle faciliteter.

Baseret på vurderinger fra TripAdvisor samfund, hvor der er 46 kommentarer, identificeret turister evalueringer, 19% heraf - "udmærket", 40% - "meget god", 20% - "not bad", og de resterende 21% - "dårlige og forfærdelige"

For at opsummere

På trods af ulemperne ved Golden Lotus Hotel 2 * Nha Trang ikke vil skuffe turister og intet at ødelægge ferien i sådan en smuk solrig byen.

Forhåbentlig i denne artikel vil du finde alle svarene på dine spørgsmål. Kom, slappe af, og altid vende tilbage for at gentage en uforglemmelig ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.