HjemlighedVærktøj og udstyr

Lak på træ til udendørs brug - skønheden af materialet i sikre hænder

Træoverflader ser godt ud, og velvalgte lak på træ til udendørs brug vil gøre dem endnu smukkere og også beskytter dem mod ydre påvirkninger vægt. På grund af den enorme mangfoldighed repræsenteret på markedet, ofte er der et problem med valg af egnet sammensætning. Lad os se på de krav, der præsenteres for det.

I det væsentlige, lak til træ til det ydre materiale er en løsning, der kan dannes på den behandlede overflade af beskyttelseslaget i form af meget tynde film. Men ikke alle lakken er i stand til at beskytte træet. Så kan vi overveje de grundlæggende kriterier for hans valg. Du skal først tale om holdbarhed. På dette tidspunkt i salget er kompositioner, der giver endnu større grad af styrke. De er som regel bruges som en beskyttelse for gulve, som opleves af en masse stress fra den konstante friktion og gåtur. Det andet vigtige punkt - tidspunktet for fuldstændig tørring. Og så er du nødt til at vælge maling på træ til udendørs brug blandt traditionelle kompositioner, kan tørre op til 30 timer, og den hurtigtørrende, som vil tillade dig at færdiggøre arbejdet i en nat. Nitrovarnishes tørre hurtigere formuleringer baseret på vand.

En anden parameter er toksicitet. Øjeblikket er de fleste lakker adskiller ubehagelig lugt, der er forbundet med tilstedeværelsen i deres sammensætning af opløsningsmidler. Deres anvendelse i et boligområde kan forårsage alvorlig hovedpine. I dette tilfælde bedre at vælge sammensætningen af den vandbaserede. Grad af glans - er en mulighed, valget afhænger helt af dine præferencer. Lak på træ til udendørs arbejde kan give overfladen en smuk glans, eller gøre det mat. Fire Resistance - parameter, der afhænger af, hvor meget høje temperaturer udsættes for den behandling overflade. Varmeresistent sammensætning skal være til rådighed i tilfælde af, at en høj risiko for brand.

Det er nødvendigt at være opmærksom på en metode til påføring af lak: kan belægges direkte med tømmer, eller det er nødvendigt at forbehandle primeren. Dette kriterium kan ikke kaldes en større, som ofte forekommer i salget af den første variant, men være opmærksom på den stadig står.

Graden af indflydelse af miljømæssige faktorer - er det vigtigste kriterium for udvælgelse. Hvis træet er udendørs, er udsat for intens UV-lys bestråling, er ikke beskyttet mod regn og andre fænomener, det kræver en særlig lak. Kvalitative sammensætning tillader materialet at modstå multiple befugtning-tørring, såvel som kulde og varme. Akryl lak til træ i dette tilfælde er ikke velegnet, da det hurtigt revnet, bliver gule, og overfladen vil miste sin attraktive glans. Eksperter siger, at det er nødvendigt at præsentere som en del af komponenterne i lak for at beskytte mod ultraviolet stråling.

Så nu ved du, hvordan man vælger maling til træ, farven kan hvoraf være ganske varieret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.