HjemlighedVærktøj og udstyr

Loddekolbe med temperaturkontrol: beskrivelsen, instruktion, formål

Loddekolbe med temperaturstyring - dette er et specielt udstyr, der anvendes til svejsning af forskellige metalprodukter. Elementerne kan være forskellige fra hinanden i størrelse. I nogle tilfælde er det nødvendigt at anvende forskellige temperaturer, da elementer kan modstå stor belastning og vil blive ødelagt. For at undgå dette, er det nødvendigt at bruge en loddekolbe med temperaturstyring. Forandring er det på grund af skift til en anden magt.

generelle oplysninger

Til de mennesker, der vælger at gøre lodning, der er et vigtigt spørgsmål: "Hvordan man vælger en loddekolbe?" De fleste fagfolk har længe fundet svaret. De bruger en loddekolbe med temperaturstyring. Denne indretning er meget praktisk. Desuden har en høj produktivitet, og det er også forskellig kvalitet færdigt produkt. Termisk stabilisering - den vigtige fordel, som er egnet til mange fans. Til lodning temperatur var på et vist niveau, skal du angive værdien af magt eller spænding. Det er meget praktisk, som piggen af forskellige metalliske elementer er kun mulig ved en specifik temperatur.

Hvordan man vælger en loddekolbe for denne indikator? Ganske vigtigt, er tilstedeværelsen af regulatoriske elementer. Det vil sige, skal loddekolben har ikke kun kontakten, hvor det er skrevet de maksimale og minimale temperaturer. Men der skal være mekanismer, der kan indstilles den nøjagtige værdi. Det vigtige punkt er forholdet til magt. Hvis enheden har en "ubelastet" spidsen til lodning jern kan overophede. Når der udføres arbejde, som kræver stor varme værdi, vil det være passende temperatur. Du kan lave sådan en regulerende enhed selv. Du skal bruge en almindelig lysdæmper.

Lodning er i stand til at forbruge en effekt på 80 watt. Enheden er forbundet med en konventionel almindelig stikkontakt med en spænding på 220 V. Dens temperatur kan justeres ved hjælp af en særlig kontakt. Det kan være i området fra 200 til 400 ° C. Fejlen er temmelig lav - kun 10 ° C.

virkemåde

Så for at sænke eller hæve temperaturen, er det nødvendigt at bruge controlleren. Denne mekanisme er forbundet direkte med loddekolben. Med det, temperaturændringer, kraft og spænding, hvilket sker ved hjælp af specielle modstande. Når du skifter loddekolben tip til at ændre dets egenskaber. Ved at dreje håndtaget på controlleren ændringer kun én af de parametre.

Hvad er de regulatorer?

Der er mange enheder, der bruges til lodning:

 • Regulatoren, der fungerer på bekostning af triac. Elektrisk loddekolbe med en sådan indretning kan styre den påførte spænding eller effekt.
 • Et element, der omfatter en tyristor struktur.
 • magt øge enhed er beregnet til kvantitativ regulering af strøm, der leveres.
 • Regulator med display. Med dette element det kan afgøres, hvilken slags magt eller stress virker på lodde på et bestemt tidspunkt.
 • Regulator til lav spænding modeller. Det anvendes til lodning, i hvilken spændingen indikatoren ikke overstiger 36 V.
 • Enhed uden indblanding. En sådan anordning har en lang levetid.
 • Regulator af cellen. Denne enhed er velegnet til alle typer af lodning, det er i stand til at fungere i lang tid.

Keramisk loddekolbe kan afhentes på egen hånd, men det er nødvendigt at holde sig til en bestemt elektrisk kredsløb.

Lavfrekvent

Ved at købe i butikken denne form for lodning, er det nødvendigt at forstå, at det allerede kan have en reduceret egenskaber. Til dem til at passe disse enheder:

 • Regulator 12 V. Den er designet til lodning, kapacitet, som er 12 V.
 • Udstyr til 36 V anvendes til lodning med en driftsspænding på 36V.
 • Controller med microcontroller. Sådan et element udstyret med elektriske loddekolber der kræver øget følsomhed over for elementerne.

kobber loddekolbe

Enheder med en sådan kompressor består af spiralformet snoet kobbertråd. Gennem det kan passere DC og AC strøm, lav spænding, der kommer fra de små og mellemstore transformere.

Moderne enheder er udstyret med en speciel temperaturføler placeret ved spidsen. Det er fordi det bliver opvarmede spids kontrol. Som en sådan bestanddel tjener som et termoelement, hvilket element er markeret. I tilfælde af kritiske temperatur sensorsignaler. Efter dette, kobberspiral er slukket eller strømmen ændringer.

Kobber elektriske lodning kan udføres i forskellige designs. Den simpleste model er en spole, der er viklet på kroppen. Han må være sikker på ikke at holde spændingen. Det er indsat i stikket. I en mere kompleks udgave kobber spiral isoleret med et specielt materiale. På grund af dette er der en reduktion af varmetab.

keramiske opvarmer

En anden populær model er loddekolben med temperaturregulering keramisk type. Dens design giver de keramiske stænger. de varme op, når summen dem stress. Denne model anses for at være den ideelle udstyr. På den positive side, kan du vælge en hurtig varmeelement, et stort udvalg af temperaturkontrol. Med omhyggelig brug af en loddekolbe vil vare lang tid.

Hvad er bedre at vælge en loddekolbe?

Foran mange mennesker er spørgsmålet om hvad du skal vælge en loddekolbe: keramik eller kobber. For at gøre dette, skal du læse en masse anmeldelser, samt teknisk dokumentation. Amatør skal lytte til udtalelse fra fagfolk, da de har lidt erfaring på området sammenvoksninger. Så først skal du bestemme fordele og ulemper ved disse enheder.

Positiv egenskaber af kobber lodning jern med en temperaturregulator er:

 • De lave omkostninger af indretningen.
 • I efteråret ikke udsættes for mekanisk spænding.

Negativ side:

 • Når den er indbefattet i nettet spids opvarmning sker ved lav hastighed.
 • Levetiden er ganske lille, da på grund af den konstante overophedning af wire forbrændinger. Men denne egenskab er manifesteret i det tilfælde, hvor loddekolben kontinuerligt drives i lang tid. Med lejlighedsvis brug af fejlen ikke forekommer.

Som for keramiske loddekolbe med temperaturkontrol, deres fordele er som følger:

 • Med omhyggelig brug, vil enheden vare i lang tid.
 • Opvarmningen er meget hurtigere end lodning kobber type.
 • Udstyret brænder ikke, fordi det består af fast keramisk design.

Som hver indretning, en keramisk jern har sine ulemper:

 • Udsat for stød. Når falder den keramiske krop kan revne eller knække.
 • Kun originale komponenter skal anvendes i tilfælde af brud brod.

Hvad er der på loddekolben Pris

Enhed med temperaturregulator kan købes hos enhver isenkræmmer. Deres omkostninger varierer fra 1.000 til 6.000 rubler. Det afhænger af producenten, den helt loddekolbe, samt tekniske egenskaber. Som tidligere nævnt i loddekolben ofte pauser brodden. Omkostningerne er omkring 500 rubler.

anmeldelser

Mange brugere er tilfredse med kontrol enhedens temperatur. Det anvendes til svejsning af metalliske elementer. Det kan bruges ikke kun derhjemme, men også til industrielle formål. På grund af en ændring i temperaturen kan tilsluttes elementer, der er særligt følsomme over for forhøjede temperaturer. Hver bruger foretrækker de forskellige modeller af lodning. Den mest populære er keramik og kobber apparat. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Blandt fordelene ved den første art udskiller hurtig opvarmning keramisk element og en lang levetid. Ulemperne indbefatter en relativt høj udstyr skrøbelighed af basiselementet. Når tabes på en hård overflade, kan det revne eller endda bryde. Desuden loddekolben kun anvendes originale brod. Derfor, i sin fiasko bliver nødt til at finde steder, hvor de sælges. Og det er meget vanskeligt og dyrt.

Loddekolber, foretaget på baggrund af kobber spoler, i modsætning til de tidligere arter det ikke udsættes for stød og er billige. Men deres største mangel er en hurtig nedbrydning af kontinuerlig drift. I denne høje temperatur virkning på tråden, og det brænder.

Loddekolbe, hvis pris spænder 1-6000, er en kvalitativ og nyttig udstyr. Hvis du passer godt på det, så vil det tjene nogen i lang tid.

Så vi fandt ud af, hvad der udgør loddespidsen med justerbar temperatur. Og hvilken model til at vælge, er du nødt til at beslutte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.