HjemlighedVærktøj og udstyr

Walk-hjulet traktor "Belarus 09 H": pris, specifikationer og anmeldelser

Walk-hjulet traktor for nogle ejere af landbrugsjord er en uundværlig udstyr. Denne enhed er ret dyrt, så hans valg bør gribes an alvorligt. På markedet kan du finde produkter fra forskellige producenter, men den mest rentable opkøb vil være, hvad der produceres på det område i Rusland, Ukraine eller Hviderusland. Som et eksempel, overveje en walk-behind, der først blev kendt for borgerne i sidstnævnte land.

Blandt andet på markedet i dag kan findes bag traktor "Belarus", som tilbydes i "09T" variation. Før du køber denne enhed bør være bekendt med de specifikationer, og læse anmeldelser, skulle de hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Beskrivelse af teknologi

Brug ovenstående udstyr boronirovaniya, pløjning, jordbearbejdning, transport af gods, samt radrensning. Denne enhed har en kobling, der er konstant lukket og opererer i et oliebad. Transmission, der angiver pålideligheden.

Som praksis viser, er enheden helt kvalitativt indsamlet, og produktionen begyndte i 1992. I dag er salget af denne model præsenteres i en forbedret version. Den mest populære teknik blev anvendt i 2009, det var dengang, at fabrikanten produceret omkring 15.000 eksemplarer af enheden.

Fordeling af enheden modtaget i Litauen, Estland, Ukraine, Venezuela og USA. Issue modellen fortsætter i dag. Denne walk-behind "Belarus" anbefales til behandlingsområder, område, der går fra 1 til ca. 4 ha. Brug af udstyret kan være året rundt, i sådanne værker vil pløje og sne blæser.

tekniske egenskaber

Mass motoblock ovenfor beskrevet er 176 kg. Du kan også være interesseret i den nominelle trækkraft, som når 1 kN. Du kan være interesseret mere, og antallet af gear, deres antal er begrænset til fire, hvilket er tilfældet for de fremadgående gear og to - for den bageste. Næste udstyr kan bevæge sig med hastigheder på op til 11,4 km / t. Tilbage du kan flytte med hastigheder på op til 5,35 km / t.

Motoblock "Belarus" har landbrugstekniske lumen, som kan være 450, 600 og 700 mm. Enhedens dimensioner er 1780 x 846 x 1070 mm. Med denne enhed vil du være i stand til at trække et påhængskøretøj, men dens masse er begrænset og beløber sig til 650 kg. Nominelle effekt er 6,6 kW eller 9 l. a. Specifikt brændstofforbrug er 319 g / kWh. Fagfolk ofte interesseret mere og motorens omdrejningstal, det er 3600 rpm. Motoblock "Belarus" ved hjælp af benzin i form af AI-92.

Kommentarer om brugen af gå-traktor

Ifølge købere, der bruges beskrevet i artiklen Brand gående traktor til lette jorder. Ved hjælp af teknikken kan være:

  • dyrke jorden;
  • behandling af jorden mellem rækker af roer og kartoffel plantning;
  • arbejde i haven miljø, haven og på skolens grund.

Ifølge købere, walk-hjulet traktor "Belarus" MTZ som producerer fremragende til brug i haver og gårde. Udstyr kan anvendes på dyr gårde, samt at arbejde i haven, park, drivhuse og haver. Enheden er udstyret med en bred vifte af vedhæftede filer mindre udstyr, som er meget ligesom køberne. Med disse tilføjelser operatøren kan udføre nytte og landbrugsarbejde.

Anmeldelser om de vigtigste fordele

. Bag traktor "Belarus", som prisen er 108.000 p Købere mening, det har mange fordele, nemlig:

  • støbejern krop;
  • manglen på tove;
  • støbejern reducering;
  • ergonomisk håndtag;
  • optimale vægt.

Dog kan denne liste ikke betragtes som fuldstændig. Forbrugerne vælger den model, der er beskrevet også af den grund, at maskinen har pneumatiske hjul, og motoren egner sig til muligheden for justering. Købere bemærkes især, at indretningen ikke producerer meget støj under drift, og giver også mulighed for at vende. Som praksis viser, walk-hjulet traktor er pålidelig og let at bruge. Med det, kunderne synspunkter, kan du spare tid og penge på bekostning af landbrugets mekanisering.

Anmeldelser af forbruget og brændstof

Walk-hjulet traktor "Belarus 09T", hvis pris du allerede ved, har en justerbar sporvidde, om disse parametre blev udført som beskrevet nedenfor. Det er i øvrigt er en af fordelene ved udstyret. Modellen kan henføres til klassen af maskiner 0,1 trækstang kategori. Sådan forsikre brugerne om, at brændstoftanken kan hælde 6 liter brændstof, og det specifikke brændstofforbrug for denne model - 319 g / kWh, hvilket er meget økonomisk.

Motoren kan udstyres med benzin-kraftværker, der kører på benzin AI-95. De understreger, hvordan forbrugerne er tilpasset lang og vedvarende arbejde i stressende forhold. Udformningen af motorer, der anvendes til denne støbejern cylinderforing. Walk-hjulet traktor "Belarus 09T", hvis pris, i udtalelsen fra kunder, acceptabelt for denne type udstyr, er det udstyret med en fire-takts enkelt-cylindret motor af den japanske mærke Honda GX270. For at udføre det arbejde, der skal udføres af fræsere, denne motor, som ejere af landbrugsjord påstand er nok.

Funktioner motoblock "Belarus 05"

Walk-hjulet traktor "Belarus MTZ 05" repræsenterer den første model af Minsk Tractor Plant. Produktionen af denne teknologi startede i 1978 og sluttede i 1992. Denne teknik - et tohjulet chassis med reversibel styrestang, drivaggregatet og enkelt-cylindret motor. Enheden har et hjul arrangement og er anbragt som en landbrugsmaskine.

Walk-hjulet traktor "Belarus", prisen i Rusland, som blev nævnt ovenfor, blev mange gange udsat for modernisering. Men hvis der er en tale om "05" model, blev det placeret som en erstatning mini-traktor. Vi producerer sådanne enheder på grundlag af en enakset chassis. Nogle gange kombineret med en walk-hjulet traktor lastbil, hvilket gør et komplet køretøj.

konklusion

Hvis du ønsker at vælge en relativt billig walk-behind, kan du vælge "Belarus 09T", som blev beskrevet ovenfor. Det kan udstyres kinesiske enheder Lifan LF177 og Kipor KG280. Disse enheder har en lignende kapacitet og egenskaber, men adskiller sig ved mindre imponerende omkostninger.

Sammenlignet med de første modeller, som er udstyret med CA-15 motorer og UD-25, den sidste af variationen kan sige, at de er mere komplekse strukturelt og er mere økonomisk at bruge. Blandt andet er nye kraftværker valgt af forbrugerne også til grund, at starte godt fra første gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.