HjemlighedGør det selv

En rent maskulin aktivitet: hvad der kan gøres fra motoren i?

Hver dag skabe noget med dine egne hænder bliver stadig mere populære. Så hvorfor ikke skabe en speciel ting, når alt skal dette? I en tid hvor kvinder er flittigt beskæftiget med broderi, syning, strikning, quilling, mænd stadig kun lappeløsninger, reparation, forbedring.

Hvad skal man gøre i motoren i?

Nogle af detaljerne i en brudt og uegnet til videre brug teknologi kan anvendes i hjemmet. Ganske ofte hos mænd det rejser spørgsmålet om, hvad der kan gøres fra motoren i. Faktisk er mulighederne mange, det vigtigste - tålmodighed, evnen til at arbejde med teknologi og fantasi.

Som ekstraudstyr kan du gøre en stor fan af motoren af. Også fra denne del mennesker gør biler, helikoptere og andre interessante ting. Alle, der er nødvendig for at færdiggøre arbejdet (især begyndere), - en særlig elektroniske kredsløb og radiozapchasti. Selvfølgelig kan ikke gøre i dette tilfælde ingen selvtillid og tålmodighed. Ikke det faktum, at alt vil vise sig rigtigt første gang, men hvis du prøver, vil resultatet være en lang tid for at behage masteren.

Helikopter i motoren i

Beslut hvad du kan gøre fra motoren, bør du tænke over, hvordan man skaber denne ting. Butikkerne sælger særlig ordning, og de dele, der hjælper klare denne vanskelige opgave og forstå detaljerne. Nogle gange endda i hovedet ikke passer, hvordan man gør en helikopter fra motoren, men det er faktisk meget simpelt, bare nødt til at tage behørigt hensyn til denne sag.

Så for at gøre en solid helikopter, du har brug for at bestanden op på de følgende materialer: Model tegninger, værktøj, motor, lim, strømforsyning og kontrol. Hvis kroppen er klar, er det fortsat kun at sætte det og en motor er forbundet til et kontrolpanel. Derefter skulle du prøve at køre en helikopter, og så bliver det klart, er den klar til brug eller har nogle problemer, der skal løses. I tilfælde af problemer med forbindelsesledningerne er bedre at henvende sig til en kyndig person, eller dele kan tage skade.

Mænd er ofte interesseret i, hvad du kan gøre fra motoren, ud over helikopteren. Lad os overveje en anden mulighed.

Maskinen i motoren i

Gør motoren af maskinen på meget enkel. Dette kræver kredsløb og nævn, der sælges i specialbutikker. Efter overtagelsen af al nødvendig, kan du komme til sagen. Der er to måder at produktionsmaskiner: sagen kan gøres ved dig selv eller købe færdiglavet, som vil lette arbejdet for føreren. Ved at købe et sæt, mand får bildele, hjul, ledninger, dele, fjernbetjening og motor selv (hvis der er nogen). Det er værd at bemærke, at det vil koste mere at købe end konventionel bil klar, men også fra processen, kan du få stor glæde.

Det er således klart, hvordan man kan gøre motoren af maskinen - du skal bare købe en færdig bolig og sættes tilbage den vigtigste del af bilen. Glem ikke om kontrolpanelet for at være tilsluttet en høj kvalitet legetøj. Som et resultat, vil personen modtage en hjemmelavet maskine, som vil være stejlere end ethvert køb. Derudover kan det forbedres, genfremstille og sted, som du ønsker.

Ud over alle de ovennævnte, charmen ved fremstillingen af motoren af maskinen er, at barnet helt sikkert vil sætte pris på alle de bestræbelser, som forældre, så vil det være umådeligt glad. Byg et mirakel bilen kan være sammen med deres børn. Dette er en meget underholdende og interessant at gøre. Overvej, hvad du kan gøre fra en motor af en anden.

ventilator

Samodelov (så kalde sig nogle mænd) forsøger hele tiden at absorbere så meget af de nye oplysninger til at gøre noget nyt. Det er ikke overraskende, at de er interesseret i , hvordan man laver en fan af motoren af. For succes for denne operation har brug for en større design detalje, batteriet, patronen, pæren og to gamle grise.

Oprindeligt anvendte emner (skåret radialt) derefter omhyggeligt med ild nødt til at bøje bladet. For en yderligere fase af arbejdet er perfekte champagne kork, der har behov for at trække i motoren af aksen. Efter dette, er det nødvendigt at fastgøre bladet og bygge et stativ til blæseren. Sidstnævnte vil blive limet motor og alle andre detaljer. Det er sådan en nem og sjov måde at lave en fan.

konklusion

Det er således indlysende, at du kan gøre for motor mange fantastiske ting. De vigtigste ting - lyst og tålmodighed. Desuden er det ikke nødvendigt at mistro fantasi og intuition. Vær ikke bange for at ødelægge produktet! Vi anbefaler nybegyndere at bruge de gamle ubrugelige ting (som det er tilfældet med en fan). Eksperimenter alt du får!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.