HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse agurker i det åbne område: fra plantning til høst

Til agurker dyrket i det åbne område, først og fremmest, du ønsker at vælge et passende sted. Det bør være solrigt og ikke blive påvirket af det kolde nord vind. Når besluttes på stedet, begynder de at gøde jorden. Hvordan til at vokse agurker i det åbne land, som har brug for jord, overveje yderligere.

Hvis webstedet blev gravet op i efteråret, det tjekket kun sammensætningen af jorden. Det betragtes som en god mulighed, når når vanding ikke dannes vandpytter og jord forbliver løs. Så planternes rødder let trænge ind i den dybe og få tilstrækkelig ernæring og vand. Tung jord kan løfte additiver rådnet savsmuld, hakket halm fra halm eller tørv.

Hvis der på det område den jord, hvori afgrøder er dårlige, i denne jord tilsættes kompleks gødning. Indeholde superphosphat, ammoniumnitrat og kaliumsulfat, hvis en del alkalisk jord. Til områder med sure jorde tilsat træaske.

Først valgte agurk sorter at åbne jorden. Kvaliteter er opdelt i bestøves af bier, og dem, som ikke er nødvendige bierne, de er selvbestøvende.

Begynd at så frøene efter den etablerede varmt vejr, der er i slutningen af foråret. Før såning af frø behandlet valgt: klokken to opvarmet ved 50 - 60 grader. Derefter anbragt i en vandig opløsning, som indeholder 1 liter vand, 5 g superphosphat, 10 gram kaliumchlorid gødning. I opløsning, frøene er 10 minutter.

Tag de udblødte frø af løsningen, bland dem med tørre frø og begynde såning. Før hvordan man dyrker agurker i det åbne land, gør kamme. De er opdelt i rækker med en indbyrdes afstand på 50 centimeter. Wells frø gøre, så det var en afstand på 4 cm mellem dem.

Hvordan til at vokse agurker i det åbne land, og holde alle afgrøder? For god vækst af planter har brug for luft og vand, men første gang efter landingen bør afholde sig fra vanding. Den skorpe, der dannes på stedet vanding, forhindrer passage af luft, og det skal løsnes. Hvis løsne udføre før fremspiring, er det muligt at beskadige de unge skud.

Når spirerne vises, er det nødvendigt rigeligt vandes agurk i aften med varmt vand. Hvis en stor mængde steg frø, vil planter hæmme hinanden, så behovet for at fjerne ekstra skyder den luge, der forlader fabrikken i en afstand på 15 cm.

Lavet halvdelen af arbejdet, og spørgsmålet om, hvordan man dyrker agurker i det åbne land, er nu halvt løst. Med god sol vejr begynder blomstring agurk og en halv måned. En solskinsvejr - det varme vejr. Derfor er det meget vigtigt at vande planterne rigeligt hver aften og om morgenen forsigtigt løsne jorden, for ikke at danne en skorpe.

Hvis du har foretaget før såning den rigtige mængde gødning, bladene er lyse. Hvis bladene er falmet - du skal foretage en gødning af kalium eller ammoniumnitrat ved tilsætning af en spand vand 10 g af stoffet, og spray aftenen.

Det er nu op til høst og ikke bekymre sig om, hvordan man dyrker agurker i det åbne land og giver friske grøntsager til sin familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.