HjemlighedHavearbejde

Chrysanthemum hjem: pleje i hjemmet. Små hemmeligheder af rigelige blomstring

Ganske lang tid mente man, at et sådant anlæg kan dyrkes kun i haven, men nu er mange arter vokser i potter på vindueskarme og føler bøde. Hvad er det blomst? Chrysanthemum hjem! Pleje i hjemmet af denne plante bør være i den korrekte placering. Hertil kommer, vigtige faktorer er belysningen og vanding. Lad os snakke mere om, hvordan at vokse krysantemum hjem.

At vælge en blomsterbutik, som bør nøjes blandt jer, fortrinsret til buskene, der endnu ikke er begyndt at blomstre. Vær sikker på at tjekke for spindemider og andre skadedyr. inspicere forsigtigt krysantemum blade. De bør ikke være træg og gulnet.

Så er det valg,, anlægget leveret til en ny bolig. Og nu er det vigtigste - det er nødvendigt at vælge det sted ordentligt. Krysantemum (foto vist) stadig er en haveplante, omend tilpasset til livet derhjemme. Det er derfor vigtigt at vælge et lyst sted, med dette, hvor der er lys nok.

Med en manglende belysning novice binde knopperne kan ikke åbne, og simpelthen tørre op. Og et andet vigtigt punkt - Chrysanthemum ikke lide varmen. Hun passer en moderat varmt sted på en lys vindueskarm. Ved temperaturer over 20 grader blomst er ikke kun hurtig til at blomstre, men straks svinder. Hertil kommer, at temperaturen falder det kan ikke stå, er så lunefuld plante denne Chrysanthemum hjem.

Pleje i hjemmet for en sådan blomst er ganske kompliceret, men hvis du kan skabe gunstige betingelser for vækst af blomsten, kan det betragtes som det første skridt til succes

vanding

Vanding Chrysanthemum bør være omkring 3 gange om ugen. Under ingen omstændigheder bør der være tørre jord i potten. Planter foretrækker fugtig jord. Men alt skal være med måde. Hvis du vande dem for ofte, rødderne hurtigt zagniyut og blomster vil dø.

blomstring

Vær sikker på at knibe under blomstrende planter såsom krysantemum hjem. Pleje i hjemmet - dette er ikke kun en rettidig vanding og gødskning, busk arter kræver obligatorisk trimning. Hvis dette ikke sker, i stedet for den smukke og frodige bush til at vokse lige lang pind med et par blomster.

Så du skal ikke være bange for at dristigt danne en smuk busk med hjælp af sideskud. Og, selvfølgelig, så glem ikke om fodring under blomstringen, når planten sætter al sin energi ind i blomster. Der er et par tricks til voksende blomster såsom krysantemum hjem. Pleje i hjemmet for hendes første kræver opmærksomhed og pleje. Denne blomst elsker når ventilere det rum, hvor den vokser. For dannelsen af større blomsterknop er normalt den første knivspids off. For bedre blomstring erfarne avlere anbefaler at fodre krysantemum fugleklatter.

I det tidlige forår blomst, er det ønskeligt at transplantere ind i en ny gryde, fuldstændig udskiftning af jorden. Om sommeren kan planten sikkert gå videre til altanen, eller blot for at gøre haven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.