SkønhedHudpleje

Glycolsyre facial: beskrivelse og anmeldelser

Egnethed glycolsyre ansigtet? Er der nogen kontraindikationer for dets anvendelse? Prøv at forstå dette emne.

Personlige sikkerhed for glycolsyre

Dette stof refererer til en naturlig alfa-hydroxy organiske syrer. Sammen æblesyre, mælkesyre, glycolsyre, drue frugt rangeret som forbindelser.

Til denne organiske forbindelse behov sukkerrør. I glycolsyre molekyler af lille størrelse, der tillader stoffet at frit trænge ind i de dybeste lag af huden, hurtigt give et positivt resultat.

Face Peeling glykolsyre anbefales både kvinder og mænd. Med det kan du hurtigt og effektivt fjerne fine rynker, alder pletter, akne.

Kontraindikationer til brugen af

Når de anvendes til at eliminere acne præparater indeholdende retinoider (syntetiske vitamin A derivater) kan ikke anbefales serum for dem med glycolsyre.

Det er også ønskeligt at opgive procedurer med stoffet til de kvinder, der har ansigts vorter, ar. I stedet for det koncentrerede produkt, kan du bruge glykolsyre skræl. Efter garvning skal gå 5-6 uger, før du kan bruge creme med glykolsyre ansigtsbehandling.

Når solen brænder som ansigtsbehandlinger løses inden for 14 dage. Glykolsyre ansigt er ikke egnet til gravide og ammende mødre.

Af koncentrationen af de aktive stoffer i kosmetik

På trods af sin organisk oprindelse, at materialet ofte føre til alvorlige forbrændinger. På nuværende kosmetiske marked en hel del forskellige produkter, der indeholder denne komponent. Ansigt Serum med Sinsation Cosmetics glycolsyre er velegnet til alle hudtyper. I cremer er det ikke mere end 5%, i skrælning - op til 70%.

Hvis værktøjet er købt til den daglige pleje af følsom hud, er det bedre at købe de midler, hvor der ikke mere end 1% af glykolsyre. Således kan en creme eller gelé kan justeres tone, udover at få et godt anti-inflammatorisk effekt. Hvis køretøjet er mere end 20% syre, er det tilrådeligt at bruge det 1-2 gange om ugen.

Peeling med 50-70% koncentration til brug i hjemmet er ikke egnede, da de fører til betydelig brænde.

De nærmere af valg af kosmetik

Mange kvinder i udvælgelsen af hudplejeprodukter er styret af reklamer, og en pris vifte af produkter. En sådan metode kan ikke kaldes god, fordi den ikke tager hensyn til præparatets sammensætning, ingredienser evne til at levere den ønskede effekt.

Til ansigtshuden var altid i god form skal produceres protein, elastin, collagen. Der er to store stoffer, der stimulerer produktionen af disse komponenter: hydroxysyrer og retinoider. Glykolsyre er det vigtigste for en person, det gør det en sund, ung, attraktiv.

Specificitet af handling

Den foryngende effekt, som giver serum for dem med glycolsyre, er hovedårsagen til dens popularitet. Produkter, der indeholder glykolsyre, gør huden smidig, mat, glat.

Tilbagemelding om effektiviteten af glycolsyre baseret

Mange kvinder foretrækker ansigt peeling glykolsyre. Feedback fra dem, der har oplevet mirakel anti-aging agenter, overvejende positive. Omkostningerne ved proceduren er temmelig høje, men virkningen, der kan opnås efter anvendelse af glycolsyre, retfærdiggør de brugte materielle midler. Alle kvinderne, for at teste en peeling med denne komponent, bemærk stigningen hudens elasticitet, udglatte af små rynker, genoprette sin naturlige farve. Ved regelmæssig brug af glycolsyre facial er nyttigt, fordi det giver en fuldstændig balance af næringsstoffer, stimulerer afskalning af døde celler.

Undersøgelser udført i specialiserede laboratorier bevise syre effekt på aktiviteten af interne reserver af huden. Celler blev fanget under indflydelse af det organiske stof, deler sig hurtigt, stoppe modningen. Som et resultat, det ansigt over en betydelig tidsperiode har et smukt udseende.

acne behandling

Piger, på forsiden af en stadig bumser, der oplever psykiske lidelser, de har dannet en række komplekser, mistet tilliden. Kan man bevæbnet med glycolsyre at fjerne fra forsiden af ubehagelig udslæt? Frugt syre anvendes i kosmetik og fjerne hudorme, da det fjerner forsidearket, keratiniserede celler.

Om ønsket kan udføres hjemme skrælning syrebaseret. Til forebyggelse muligt at bruge en koncentration på 10% og til behandling af dybe forstørre det til 80%. Første 2-3 procedurer føre til forsvinden af et fedtet, forbedre mikrocirkulationen, øge produktionen af kollagen, huden normalisering af metaboliske processer.

Estheticians mindes om, at efter den medicinske peeling rødme vises på ansigtet. Det er gemt på huden i 3-4 dage, forsvinder derefter.

Indikationer for brug

Formuleringer baseret på glycolsyre egnet til ældning og aldrende hud, korrektion af defekter i ansigtet, fjerner hudorme, fregner. Fløde på grundlag af dette materiale gør det muligt at behandle virkningerne af svær acne: fortykkelse, gruber, bump, pletter. Foruden glycolsyre med acne kan behandles med borsyre.

Anmeldelser kvinder om de mulige negative virkning

glykolsyre brug er indlysende, men nogle kvinder sige, at efter den procedure, der er en stærk rødme, hovedpine. Estheticians er overbevist om, at sådanne problemer er mulige i enkelte tilfælde, hos kvinder med følsom hud. Tilstedeværelsen af ridser på huden, en række skader, herpes - en grund til at opgive peeling baseret på glykolsyre. Hvis lægemidlet anvendes i for lang tid, huden reddens begynder at flage. Hvis reglerne for anvendelse af kosmetiske produkter var blevet krænket, når afskalning, kan konsekvenserne være alvorlige.

Stadier i proceduren

Hvis anvendes korrekt glykolsyre, ville 10 være tilstrækkelig til igen at gøre det unge og smukke ansigt minutter. Peeling udføres i flere trin, som hver har en værdi af:

Rengøring og indledende forberedelse af huden. Kosmetolog rense huden, påføringsorgan til pH-stabilisering. Ved brug af lægemiddel med en anæstetisk virkning, signifikant smertereduktion.

Påføring på huden af glycolsyre. For første skrælning tilstrækkelig lille koncentration af syre (20-30%).

Stigende koncentrationer af lægemidlet. I det følgende sessioner kosmetolog gradvist øger indholdet af aktivt stof på op til 70%. Behandlingens varighed bør ikke overstige 15 minutter. Organer til peeling fjernes med en speciel opløsning, stand til at neutralisere den organiske syre.

Anvendelse nærende maske. På den afsluttende fase, anvendes på huden nærende maske.

De piger, der drømmer at spare på et besøg i en skønhedssalon, der er interesserede, ikke sikkert at bruge derhjemme glykolsyre. For ejere af normal og fedtet hud er ingen fare, men for kvinder med tør og sart hud er bedre at tage fat på skønhedssalon.

Pleje efter indgrebet

Efter proceduren, din hud har brug for særlig pleje, ellers en høj risiko for acne, forværring hud tilstand. Efter peeling af huden, bør ikke udsættes for direkte sollys. Hver dag bør anvendes til særlige post-skrælning ansigtsmasker og cremer til at hjælpe hende komme sig i en kort periode. Det er tilrådeligt at give et par uger af sauna bad. Med forbehold for sikkerhedsforanstaltninger, vil enhver skønhed bevare sin ungdommelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.