LovStat og lov

Udskiftning kørekort

Alle ved, at gyldighedsperioden for enhver russisk kørekort er 10 år. Gennem denne periode, skal den udskiftes, skal du kontakte de relevante myndigheder. Hvilke dokumenter der er nødvendig, hvis du har brug for at bestå eksamen, og hvilke andre tilfælde kan det være nødvendigt en erstatning kørekort?

Udskift kørekort kan være i enhver registrering og undersøgelse afdeling af færdselspolitiet, der er i din by. For at være præcis, skal du ændre det certifikat til emnet Rusland, hvor du er registreret. Hvis din permanent eller midlertidig registrering i Moskva-regionen, skal du søge til den relevante myndighed i Moskva-regionen og ikke i Moskva. Og omvendt.

Udskiftning kørekort kræves først efter afslutningen af deres holdbarhed. Eller hvis du er færdig med dem, noget, der har ført dem i forfald: vaskes, revet, gennemvædet med blæk og så videre. Du kan ændre dit kørekort efter navneskiftet, men det er ikke obligatorisk. Du har ret til at føre et køretøj med de gamle regler, hvis bære nogen med et certifikat for navneændring.

Hvilke dokumenter du skal udskifte rettighederne?

Hvis du ønsker at ændre eller gendanne en mistet kørekort, giver færdselspolitiet:

- pas;

- en midlertidig registrering, hvis du ikke er registreret i dette emne i Den Russiske Føderation;

- en lægeerklæring formular №083 / u89;

- undersøgelse af førerkortet (til emner, som er tilladt ekstraordinære eksamener - ikke påkrævet);

- det gamle kørekort;

- Foto 3x4 med en hvid venstre hjørne (i færdselspolitiet, hvor praksis med automatiseret produktion af certifikater - nej, fotograferet sig selv);

- betalte kvittering (som regel staten gebyr kan betales direkte i færdselspolitiet afdeling);

- en erklæring, der er fyldt i rummet.

Kort sagt, i de store byer i Rusland, du har brug for at bringe med dig kun følgende dokumenter til udskiftning kørekort: et pas, en undersøgelse kort, lægeerklæring og den gamle attest. Hvis du ikke har mistet undersøgelsen kortet, bestå eksamener behøver ikke at. Hvis tabt - søge råd hos de færdselspolitiet myndigheder din by. Du kan stadig nødt til at re-tage teori og praksis.

Hvad hvis en udskiftning kørekort blev forsinket i lang tid?

Hvis du kommer til færdselspolitiet afdeling med alle de nødvendige dokumenter - få en ny kørekort i et par timer. Men mange mennesker forsinker denne proces, at finde tid til at besøge dette vigtige organ. Hvis du ikke kører med udløbet rettigheder - ikke pålægges bøder på dig. Du kan komme til færdselspolitiet med den gamle kørekort, har holdbarheden er udløbet for et par år siden, er der ingen straf for sen udskiftning ikke meningen at. Men hvis du stopper på vejen og opdager, at dine rettigheder ikke længere er gyldige - vente på en god fint. Straffen for Kørsel med en ugyldig rettigheder er nøjagtig den samme som den straf for forvaltningen uden nogen rettigheder. bøder er under konstant forandring, så tjek dette beløb i den sidste udgave af SDA.

Udskiftning af kørekort af den internationale prøve kræves hvert tredje år, hvis du jævnligt gå til deres bil i udlandet. For at opnå et nyt certifikat af international standard, bør du gøre det samme som for udskiftning af russiske rettigheder udløbet. Den eneste større forskel - skal du medbringe et gyldigt pas i færdselspolitiet. Glem ikke, at retten til at ændre disse har brug for meget mere end en almindelig russisk kørekort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.