Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan til at nyde livet? Simple fornøjelser. psykologi

En masse af aforismer komponeret at ét liv, og leve det skal være, så for ikke at fortryde i alderdommen eller noget. Og du ved, hvordan at nyde livet? Faktisk alt er enkel: leve ærligt, tænke positivt og lære at nyde simple ting.

Lykke - det er bare

På spørgsmålet om, hvad glæde er, vil hver person reagerer forskelligt. For nogle er det smil af en elsket, og for en person - en smag af vanille is. Universal opskrift på lykke findes ikke. Formlen for sin søgen er at finde de ting, begivenheder og mennesker, der bringer glæde til dig. Prøv nu at skrive en liste over personlige grunde til glæde. Gør det nogen produkter, der kommer ind i dit hoved. Det kan være både bestemte personer og særlige steder eller aktiviteter. Hvis du ønsker at lære at nyde livet, ikke være genert afhængige nogen bestemt fødevare eller smag.

Undgå negativitet

Efter at have fundet alt det gode i dit liv, skal du ikke være doven til at beregne og dårlige. På grund af, hvad du er ked og bekymrede oftere? Hvis det hele er i detaljerne - at finde en løsning er ikke så svært. Slip af defekte apparater eller ting, der bare irriterer dig, uanset grunden. Tilsvarende bør handle i tilfælde af, at en bestemt person fungerer som en stimulus. Minimer kontakt med en kollega eller bekendt, som ikke respekterer dig, det krænker nogen grund, eller mindske din værdighed. Der er også andre situationer - kommunikation direkte negativ kan ikke holdes, men det var efter mødet med en bestemt person, du føler dig deprimeret og skuffet. Med sådanne venner bør også forekomme som sjældent som muligt. Du ønsker at vide, hvordan man nyder livet hver dag? Så den første råd: at minimere alle mulige negative stimuli og forsøge at rimelighed forsøge at undgå situationer, der kan ødelægge dit humør.

Lykke - inden for hver af os

Et velkendt ordsprog: "Et glas pessimist halvt tomt, glas halvt fyldt, optimistisk." Faktisk meget afhænger af opfattelsen. Jeg var nødt til at stå tidligt op? Snarere rive hovedet fra puden, venter på dig foran en kop lækker kaffe og et rigt udvalg af arrangementer en ny dag. Enkel glæde til rådighed for os i enhver situation og på ethvert tidspunkt i livet. Når vejret kommer til at regne, kan du sidde derhjemme og gnavent bebrejde vejret for at ødelægge alle de planer, eller beundre mønstret af dråber på vinduerne. Lær at se skønheden i simple ting og nyde de små ting. Det er også nyttigt at belønne dig selv med noget behageligt for personlig sejr eller komfort efter ikke de mest succesfulde arrangementer. Fremme behøver ikke at være konkret - det er rart selvfølgelig til at købe noget nyt tøj, hvis dig en dag opfylde den ugentlige sats værker. Men tro mig, ikke-planlagt tur, en livret til middag eller en beslutning om at gå tidligt i seng - ikke værre.

Kortlægning af begær

Tag tegnepapir eller bord til noter og tillægger den valgte base billede, der vil bringe dig glæde. Det er ønskeligt at observere om det samme forhold mellem materielle og immaterielle. Dette er en meget simpel psykologisk øvelse: vide præcis, hvad du ønsker, og hver dag at se det før dine øjne, er det lettere at få, hvad du ønsker. Vær sikker på at gradvist at tilføje ny glæde og gøre det til en regel at udføre en gang om ugen i det mindste en af de eksisterende ønsker. For at overholde denne betingelse, skal du føje til lykke kortet, foruden globale mål, og små - dem, som du vil være i stand til at udføre i den nærmeste fremtid. Møde med en ven, gå til en ny café eller weekendophold på landet. Sådanne simple glæder, og er grundlaget for et lykkeligt liv.

Vi inviterer dig lykke i dit liv

Der er øjeblikke, hvor du føler dig mere og mere træt og elendige, og nyde livet mere kompliceret. For at forbedre deres moral i disse situationer er ikke nok lækker is eller købe et nyt tv. Den bedste måde at slippe af med de første tegn på depression - at rejse. Hvis dette ikke er muligt, forsøge at gøre permutation hjem og ændre noget i dig selv. Har du drømt om en ny frisure - nu er det tid til at realisere denne drøm til virkelighed. Prøv og mindre afgørende mulighed for forandring, for eksempel købe tøj usædvanlig stil og stil, lave en ny makeover. Psykologer ofte rådes til at folk utilfredse med deres liv, at have et kæledyr. Hvis du ønsker at leve et liv med værdighed og modtage den glæde, helt sikkert brug for nogen til at passe. Dog kan ikke alle mennesker har råd til at holde et kæledyr. En alternativ mulighed - for at forsøge at dyrke en blomst værelse. Anskaf en lille pose og dag-til-dag se ham.

Familie eller ensomhed?

I udtalelsen fra flere filosoffer og vismænd, vigtigst lykke, livsglæde - er det en familie. Hvis du allerede er gift, forsøge at opbygge et respektfuldt og tillidsfuldt forhold til din partner. Bachelorer samme bør gives tilstrækkelig tid til at kommunikere med forældre, søskende og andre slægtninge. Men glem ikke, at alt skal gøres kun på deres egen anmodning. Det er ikke nødvendigt at gifte sig, bare fordi "så det er nødvendigt." Mange hævder, at børn - livsglæde. Stol på dem, men turde ikke at tage dette skridt, som fødslen af et barn, hvis du føler, du ikke er klar eller ikke ønsker et barn lige nu. Der er også modsatte situation - for lykke mangler kun barnet, men materielle rigdom eller boligproblemer forstyrre tænke på fødslen af barnet. Og det er alvorlig grund til at tænke over det igen og eventuelt beslutte, om gennemførelsen af deres drømme. Bevidste beslutninger kræver kærlighed problemer. Husk at ødelægge forholdet, eller at underkaste sig omstændigheder, der forhindrer din fagforening - simpelthen, og finde kærlighed og intime åndelige menneske igen - er ikke let.

Find din plads i livet

Tja, når de vigtigste glæde i livet og en kilde til økonomisk trivsel - dette er en aktivitet. Værket indtager en betydelig plads i livet af enhver person, og hvis det ikke bringer positive følelser og være glad er ikke let. Det bedste råd til uafviklede sit professionelle liv mennesker - forsøge at finde ud af årsagen. Ikke som han kan form for aktivitet, eller lederen af holdet, principperne for tilrettelæggelse af arbejdet i en bestemt virksomhed. Når de største problemer, bør du tænke over deres beslutning. Du kan altid ændre deres job eller endda et nyt erhverv. Har du lyst til at være lykkeligere? Find noget for enhver smag. Hobby kan være alt - sport, håndværk, brætspil. Stifte bekendtskab med ligesindede, eller deltage i en klub tema. Sådan en produktiv og nyttig fritid er sikker på at være en glæde for dig.

Hver dag - speciel og lykkeligste

Vi samlede alle de mest populære og effektive råd fra psykologer om emnet: "Hvordan til at nyde livet," Hvis du ønsker at være glad og finde harmoni, skal du ikke være bange for at prøve nye ting og gradvist fjerne fra dit liv, at du er ked af det og irriteret. Få alle tilgængelige livets glæder og tror ikke, der vil tænke om dig rundt. Nu, hvis du ønsker at danse og grine og løbe barfodet gennem vandpytter, gøre netop det. Husk, at vi lever i en tid og en synd ikke at bruge alle de måder at få glæden ved det i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.