SundhedMedicin

Ølgær er tusind dårligdomme

Om de unikke egenskaber af gær menneskeheden har kendt i lang tid. Rester af disse svampe er fundet under udgravninger i forskellige dele af verden , sammen med fragmenter af møllesten og ovne. Påfør gær som et middel til behandling af mange sygdomme blev for længe siden.

I dag er der gær for mad og øl gær, der er almindeligt anvendt i medicin, kosmetik, sport ernæring. Sådanne rensede tørrede svampe dyrkes, gærende urt af bygmalt og humle.

mange aminosyrer indeholdt i disse svampe, sukker, hvoraf otte er syntetiseret, dvs. erstatte kunstige umuligt. De kommer ind i menneskekroppen kun fra mad. Foruden aminosyrer i gær indeholder zink, magnesium, calcium, mangan, mange vitaminer og andre nyttige elementer. Derfor er behandlingen af ølgær bruges til mange sygdomme. Det skal bemærkes, at på trods af, at gæren er en del af nogle lægemidler, de er ikke en kur, og meget nyttigt, nogle gange afgørende, biologisk additiv.

Øl gær bruges til at forbedre immunitet, nyttiggørelse fra alvorlige skader eller sygdomme. De er uundværlige for diabetes, alkoholisme, sygdomme i hjertet, blodkar, mave, tarme. Ølgær er ordineret til mennesker, der lider af træthed og dem, der længe havde været under ugunstige miljøforhold. Teenagere og dermatologer værdsætte diabetes champignon for sin evne til at slippe af med acne, bumser og andre hudproblemer forbundet med aldring.

Hvad er hemmeligheden bag de biologiske tilsætningsstoffer? Gær meget godt stabiliseret stofskifte. Som et resultat, det øger immunforsvaret, øger kroppens evne til at modstå alle negative faktorer, der spænder fra ensidig kost, slutter den øgede stråling baggrunden. Korrekt stofskifte rids hud af hudorme, acne, hvilket gør det mere smidig, ungdommelig.

Øl tremor reducere toksicitet, forbedre fordøjelsen, hvilket gør det muligt for nyttige næringsstoffer indtages helt assimileret. På denne måde, det styrker hår og negle, tabte vægt overskydende eller mangel.

På trods af de mange gavnlige egenskaber, dette produkt har kontraindikationer. Det kan ikke tages for mennesker med nyresygdom, gigt. Før påføring af gær glem ikke at konsultere en specialist.

Spis dåse og frisk champignon, men det er meget ustabilt, hurtigt mister sin kvalitet. Derfor er det bedre at købe specielle produkter, der indeholder sukker champignon. Du kan købe dem på apotekerne.

Sådan bruger ølgær, for at få den manglende vægt?

Meget godt at drikke fra sort brød og sukker svamp. For at gøre dette, den tørret i en ovn Borodino brød er fyldt med varmt vand i tre timer filtreres, tilføje en skefuld tørgær, opvarmet, afkølet og endda en knivspids gær. Efter 12 timer, den drink, du kan drikke. Regelmæssig indtagelse af gær tabletter vil også bidrage til at tage på i vægt.

Ølgær kost normalt ikke bruges. Vægttabet kan ikke være sammen med dem. Men når kostvaner de bidrager til at skabe balance mellem mængden af nødvendige stoffer i kroppen.

Anvend svamp og kosmetologi. For at huden er mat, sund, dermatologer anbefale at lave en maske fra en halv citron, 1 spsk ølgær og pisket protein skum. Hvis proteinet er at erstatte klid, vil fregner på dit ansigt være næsten usynlig.

Ølgær er blandet med honning og sennep, og derefter anvendes til hovedbunden, fremskynde væksten af hår, styrke hårrødderne, fjerner skæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.