SundhedMedicin

Sådan gør du et EKG til barnet? Hvordan EKG kvinder?

Den første ting at sige er, at hvis din læge har ordineret til at passere EKG, så er der intet katastrofalt. Undersøgelsen blev afholdt af mange mennesker. Det er en standardprocedure til diagnosticering af en sygdom.

Beskrivelse undersøgelse

EKG for et barn som EKG for den voksne. Men denne fremgangsmåde har stadig sine egne nuancer. EKG står som et elektrokardiogram. Denne procedure indfanger den måde hjertemusklen reduceres. Hvordan EKG, velkendt for mange. Gennemførte undersøgelsen sensorer er fastgjort på den person, hvorved signalet bliver transmitteret i en særlig anordning. Denne indretning frembringer en graf, hvor hjertemusklen er fast. Denne procedure er ganske enkel, betyder det ikke har nogen kontraindikationer. Det kan gøres for både voksne og børn. EKG at diagnosticere hjertesygdomme, såsom hjertesygdomme, myokardieinfarkt, angina pectoris, og andre.

Undersøgelsen tildeler hver kardiolog er adgang til høring. Desuden kan din læge fortælle dig, hvordan du gør EKG. Fordelene ved denne undersøgelse er, at det er absolut overkommelige, kræver ikke nogen omkostninger, og til at diagnosticere hjertesygdomme.

Vi er ved at undersøge børn. Hvordan er diagnosen?

Sådan gør du et EKG til barnet? Først og fremmest skal det siges, at børn er forskellige fra voksne elektrokardiogram undersøgelse. Dette skyldes det faktum, at barnets puls er forskellig i hver aldersgruppe periode. For eksempel er nyfødte er meget hyppige hjertebanken. På samme tid som de bliver ældre det sinker. I denne forbindelse skal det elektrokardiogram af barnet tydes pædiatrisk kardiolog med erfaring, som vil tage hensyn til alder karakteristika barnet og ved hvordan man laver et elektrokardiogram for børn.

Et andet vigtigt punkt er den høje kvalitet udstyr, som denne procedure udføres. Før anbefales passerer denne undersøgelse for at klarlægge kvalifikationer læger, se anmeldelser om det, finde ud af hvad udstyr anvendes til EKG og EKG som gør på klinikken. Det er bedre, hvis udstyret er moderne. EKG før børnene gjorde. På det tidspunkt afslørede kun én sygdom, de har - det er en hjertefejl. Men i de senere år, desværre, børnene er der forskellige hjertesygdomme system. Derfor, for deres diagnose ordinere denne type undersøgelse. Det skal også siges, at det altid er bedre at identificere sygdommen på et tidligt tidspunkt, og at træffe alle nødvendige foranstaltninger til genopretning af kroppen.

Klargøring et barn til EKG

Før du placerer EKG barn, bør der være noget arbejde. Faktisk særlige foranstaltninger til forberedelse af barnet uden elektrokardiogram. Også det afhænger af alder af barnet. Med et ældre barn kan være i form af et spil til at gøre en tilsvarende procedure derhjemme og fortælle ham, hvordan du gør EKG. Det vigtigste er, at ved undersøgelsen af barnet er rolig, ikke nervøs. Dette punkt er vigtigt. Siden menneskelige elektrokardiogram, som er i hvile, viser bedre arbejde hans hjerte.

Du kan gøre en EKG til barnet under søvn. Derfor er det bedre ikke at vække babyer. Det anbefales at fodre barnet før proceduren, så han var i godt humør. Det er bedre at klæde barnet i sådanne tøj, der ville blive hurtigt fjernet. Da børn normalt ikke kan lide processen med at ændre, kan det begynde at handle op før undersøgelsen, hvilket er dårligt for resultatet af elektrokardiogram.

Proceduren for EKG barn

For at installere sensorer på barnets krop, er det nødvendigt at give adgang til brystet, håndled og ankler. Hvis varmen, er det muligt at fratage baby trusser. Hvis rummet er cool, er det muligt at give adgang til kun de ønskede områder. tolv sensorer fast på kroppen af barnet.

Der er specielle, for de små patienter. De har en lille størrelse og en form, der ikke vil skade børns hud. Deres vigtigste forskel er, at de er bløde. Disse sensorer er til engangsbrug. De er meget bekvemt for elektrokardiogram. Forskellige medicinske centre tilbyder EKG tjenester for børn med forskellige aldre. Dette kriterium afhænger af deres eksisterende udstyr og færdighedsniveau af læger.

Derfor, før du tilmelder dig et EKG, skal du angive i hvilken alder undersøgelsen gennemføres. Det er bedre, hvis barnet i undersøgelsen vil blive behageligt i hans omgivelser. Det er også vigtigt, at lægen var i stand til at finde en tilgang til barnet.

Hvordan EKG kvinder? handlinger for

Elektrokardiogram kvinder er ikke anderledes end den mandlige undersøgelse. Men der er en lille nuance, som bør nævnes. Først og fremmest er kvinder rådes til ikke at sætte på kropsfedt creme. Eftersom fordi det ikke vil have den ønskede ledningsevne signal til enheden. Også, slid behageligt tøj. Sensorer er fastgjort til brystet, håndled og ankler. Derfor er det nødvendigt at klæde helt, før testen. Bra skal også fjernes. Nogle kvinder er flov over at tage hendes bh. Men det bliver nødt til at gøre, da det er nødvendigt at fastsætte sensorerne på brystet for at få resultatet af undersøgelsen. Ingen grund til at være genert, som sundhedspersonale se på en person professionelt. Hvis en kvinde er kommet til et elektrokardiogram i strømpebukser, så skal du vide, at de også nødt til at skyde. Da undersøgelsen har brug for bare ankler.

Patientens adfærd. Hvad du skal gøre, og hvad man ikke?

Anbefalinger til patientens adfærd under EKG:

  1. Til undersøgelsen var en succes, skal en person være i en rolig tilstand, at han selv trak vejret. For at sikre dette resultat at patienten er tilbage til at ligge på sofaen i ti minutter før starten af proceduren.
  2. Det er vigtigt, at folk spiser et par timer før testen.
  3. Lufttemperaturen i det rum, hvor EKG udføres, at være komfortable. Husk, at folk vil være nøgen. Hvis patienten er frosset, så er dette faktum forvride EKG graf.
  4. Hvis en person har åndenød, vil det være bedre i undersøgelsen af hans siddestilling. Så alle hjertearytmier vil blive afspejlet i grafen cardiogram.

Endelig en lille

Nu ved du, hvordan du gør et elektrokardiogram (foto af proceduren og den omtrentlige placering af sensoren er repræsenteret i artiklen). Husk, at denne procedure ikke forårsage nogen skade på en person, men kun udpeget læge. Så du skal ikke være bange for denne undersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.