Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan bliver vred? Hvorfor folk bliver ond?

Mennesket adskiller sig fra dyr, blandt andet tilgængeligheden af en bred vifte af følelser og følelser. Vrede er manifesteret ved mennesker overalt: hjemme, på vejen, i offentlige transportmidler, på arbejde, i naturen, med venner osv Det er derfor, der altid vil være nogen, der ønsker at forstå, hvorfor lukke eller ikke en person viser aggression, hvad er karakteren af dette fænomen. Og nogle særligt bløde og venlige damer endda være på udkig efter tips om, hvordan man bliver vred.

Definition og essens

For startere, kan du se, at fastsætte den tørre videnskabelige fortolkning. Ifølge de forklarende ordbøger og opslagsværker om psykologi, vrede - en følelse eller en følelse af vrede, ondsindethed, aggression, vrede eller raseri skyldes nogen eller noget, der forhindrer os i at opnå den ønskede person. Det kan være rettet mod nogen bestemt objekt eller en gruppe af lignende genstande, og kan ikke have en bestemt destination. Der er to typer: den positive indvirkning på den enkelte (fx sport) og negativ (fx ønsket om at forårsage fysisk skade på nogen eller begå ulovlige handlinger).

Det instinkt for overlevelse

Naturen til at arbejde hårdt på at skabe mennesket og i fysiologiske og psykologiske termer. Meget af det, vi nu kalder de følelser og følelser, i virkeligheden, er intet andet end instinkter. For eksempel, for at udtrykke deres holdning til, hvad der sker, har mennesket lært at grine eller græde. Og for at forsvare deres plads i gruppen og i denne grusomme verden, havde Homo sapiens intet andet valg end at blive ondere. Det er en manifestation af aggression og fjendtlighed hjulpet vores forfædre til at holde den barske verden, hvor hver dag var en kamp for livet i den sandeste betydning. Dette instinkt overføres til det moderne menneske arvet og slippe af med det helt usandsynligt, at lykkes. Og om det er nødvendigt? Og det faktum, at i løbet af årene, bliver ondere, forklares meget simpelt: erfaring, urealiserede drømme, underbevidste forståelse af enden nærmer sig. Det er alle tricks af naturen, så at sige, at det overlevelsesinstinkt.

Vi er ikke, og livet er så

Hvordan bliver vred? Det er meget simpelt: at ændre miljøet! At folk omkring en almindelig årsag til aggression, grusomhed og vrede. For eksempel et barn fra en familie med en dysfunktionel følelsesmæssige miljø er usandsynligt at vokse god mand. Og det er ikke kun anti-sociale elementer, såsom alkoholikere, narkomaner eller spillere. Sandsynligvis vokse vred barn, som ofte råber, skandaler eller endda kæmpe. I voksenalderen, alt er ens. Når i miljøet af aggressive klassekammerater, kolleger, venner eller naboer, folk forgodtbefindende tilpasser sig situationen. Alt dette skyldes den manifestation af den samme instinkt, iboende natur: for at overleve, har intet andet valg end at blive ondere.

Kom ikke - dræbe!

Meget ofte underordnede er bange for deres ledere, og diskutere indbyrdes ordrer og instruktioner, der er beskyldt for at være for aggressiv. Hvad forårsagede dette? Der er to mulige svar. For det første, en masse mennesker magt er bogstaveligt talt vanvittigt. I stedet forpligtet til noget nyt, udvikle og lære, de vælge vejen til selvbekræftelse på bekostning af ydmygelse af andre. Konstant understreger sin overlegenhed sådan person føler sig bedre, mere sikker. Roden af en sådan adfærd ligger ofte i den forkerte opdragelse eller stress oplevet i barndommen eller ungdommen. Men der er en anden mulighed. For eksempel, en ung, intelligent og smuk medarbejder pludselig udnævnt rektor afdeling, der beskæftiger en halv snes unge damer, ikke meget tilbøjelige til produktivt arbejde. Eller i dette kontor er udelukkende mænd, der ikke tager alvorligt hovedet i en nederdel. Selvfølgelig vil det ikke være let at undertrykke et team og komme til at arbejde, og sandsynligvis hun vil vælge en sådan vej, hvordan man bliver vred og gøre underordne sig er bange.

Still Waters dybe

Oftest bliver folk vrede ikke frivilligt, men på grund af nogle omstændigheder. For eksempel, manden blev vred efter at han mistede sin elskede job, eller konkurs forretning. Hans aggression og fjendtlighed kan løses som individer, som den anser for at skyde skylden for deres fiaskoer, og til verden, hvis årsagerne til hændelsen ikke kan være skylden på nogen bestemt. Dette kan ske, selv med den, der tidligere anset for optimistisk og munter.

Eller et andet eksempel: sød, stille og beskedne pige blev vred efter at det kastede en elsket, og gik til sin egen barndom ven. Omdannelsen af den grå mus til en rigtig kælling sker ret ofte, fordi ulykkelig kærlighed eller en knust hjerte ledsaget af en meget stærk følelsesmæssige oplevelser, som vækker vores bevidsthed til denne hvilende følelser.

Urealiserede ambitioner eller drømme kollaps kan ændre den psykologiske tilstand af absolut nogen, selv en meget venlig og venlige.

Moderigtigt følelsesmæssige tendenser

Hvis nogen klager, "Jeg bliver vred, der ikke kender overhovedet råbe og alt had," osv, bør rådgive denne mand at få ligesindede. Måske blandt dem, vil han eller hun føler sig bedre og mere selvsikker. I dag, som nogen overraskelse, det er på mode at være aggressiv og ensom. I sociale netværk er hele grupper af eremitter som ikke troede på styrken af god, men fra barndommen overbevist om, at den onde intelligent, snigende, snu, stærk.

Anger - godt eller skidt?

Så hvorfor en person bliver vred, selvfølgelig. Klare og årsagerne til og karakteren af fænomenet. Men er det slemt - at være ond? Alle, der er skabt af naturen, har en betydning og et formål. Sommetider aggression er afgørende for overlevelsen af den enkelte eller stabilisering af psykiske tilstand. Hvis du ønsker at få en storm af følelser, er der flere måder, hvordan at blive vred. For det første er det muligt at præsentere sig selv i en meget ubehagelig situation, og afspille den i dit sind for at få det ønskede resultat. Hvis fantasien svigter og det mislykkes, er det værd at prøve den anden metode. For at gøre dette, skal du omgiver dig med stimuli: inkluderer en tv-show eller musik, som forårsager en klar afvisning, ændre temperaturen i rummet til ubehagelige niveauer eller bære ubehagelige tøj. Ganske lidt tid - og folk er "gale som en hund."

I denne sag, det vigtigste - en sans for proportioner. Du kan ikke styre dine følelser, og det er nødvendigt at give dem en vej ud, men hvis vrede er allerede brims overstået, kan det være lidt begrænse iver for eksempel deltage i sportsgrene som boksning eller brydning, forlade dart, skyde på en skydebane, eller i værste fald går langt ud over byen i en tæt skov og råbe til verden, hvad de mener om det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.