SundhedMænds sundhed

Impotens - et slag under bæltestedet

Væsentlige, erektil dysfunktion er manglende evne til at opnå eller opretholde en erektion det. Erektil dysfunktion , eller med andre ord, kan impotens forekomme hos mænd i alle aldre. Ak, impotens skåner ingen - hverken unge eller ældre. Ifølge statistikker, omkring 52 procent af alle diagnosticerede tilfælde af seksuel dysfunktion i alderen fyrre til halvfjerds år.

For at starte behandling af erektil dysfunktion, bør først forstå dens årsager, og for at identificere den faktor, der forårsagede sygdommen. Dette - ikke bare tomme ord, fordi erektil dysfunktion - det er ikke altid problemet med, hvad der kaldes "kroppen". Ja, omkring fire ud af fem af impotens forårsaget på grund af organisk natur, fx kardiovaskulære, eller endokrine sygdomme. Denne form kaldes "økologisk impotens." Men i de resterende 1 ud af 5 tilfælde af erektil dysfunktion, rod ligger i nogle psykogene forstyrrelser, og det - "psykologisk impotens".

Økologisk impotens begynder gradvist og er kendetegnet ved fraværet af natlige og tidlig morgen spontane erektioner. I dette tilfælde, libido og ejakulation er normale. Psykologisk impotens samme sker pludseligt og længere sker under veldefinerede omstændigheder. Samtidig er nat og morgen spontane erektioner gemt. Det er klart, at hverken i det, og heller ikke i andre tilfælde manden ikke bliver lettere. Impotens strejker ikke kun på mænds sundhed, men også for hans selvværd, for ikke at nævne om relationer og så videre. Mange mænd er flove over at åbent erektil lidelser, og til den dybeste beklagelse, ikke travlt med at søge behandling for eksperter, håber på en pludselig, uventet og utilsigtet healing, miste kostbar tid, der medgår til behandling. der så at impotens behandling - mange ikke engang ved, hvad der er at forebygge impotens!

Men de forebyggende foranstaltninger vil ikke skade at gøre med det, eller med en anden form for impotens. En af de mest effektive og, på samme tid, enkle forebyggende foranstaltninger ... anses for at være den rationelle organisering af dagsordenen, der er den bedst mulige person til vekslen mellem hvile og arbejde. Og for den korrekte drift af alle systemer i kroppen er det meget vigtigt at alternative perioder af belastning med hvileperioder. I denne sammenhæng især vigtigt sund søvn, som det blev opnået ved hjælp af en fuld hjerne hvile, nervesystemet og musklerne. Hvis kronisk nok søvn, så før eller senere blive konfronteret med konsekvenserne af mangel på søvn, nemlig konsumption af nervesystemet og underminere sundheden i almindelighed, at uden tvivl have en umiddelbar virkning på styrken. Det menes, at sund søvn er bedst at gå i seng før midnat. Også anvendelig betragtes og vandreture i den friske luft før de går i seng. Hvis vi taler om motion, en gavnlig effekt på kraften i styrken, er det relevant at nævne følgende: gå hæve knæene højt, kører på plads, squats og stress og slappe af de intime muskler.

Men der er mange andre grunde såvel årsag problemer med potensen. Som årsager til impotens kan nævnes sygdomme som diabetes og inflammatoriske sygdomme i uorgenitalsystemet samt hormonelle forstyrrelser og ændringer i kønsorganer fartøjer. Hertil kommer, at negative rolle spilles af depression, stress, tage visse lægemidler, kirurgi på bækken organer og traumer af penis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.