SundhedMænds sundhed

Impotens - er en ... Impotens hos mænd: årsager, symptomer, behandling

Man har kun én mand til at mislykkes i seng med en kvinde, som han er krediteret med impotens. Selv om det kan være kun en midlertidig afbrydelse som følge af stress eller træthed, som ikke kræver behandling. Denne diagnose kan sættes til manden, hvis 25% eller mere af hans forsøg på samleje mislykkes.

Impotens - er aldersrelaterede sygdomme. Mænd over 60 år ofte befinder sig denne sygdom end unge under 40 år. Selv om de seneste undersøgelser tyder på, at sygdommen bliver yngre alder og er mere udbredt blandt mindre uddannede mennesker. Forskere giver det følgende forklaring: mænd med et lavt udviklingsniveau ikke fører en sund livsstil, spise de forkerte fødevarer, har dårlige vaner.

Impotens - er erektil dysfunktion, impotens, skyldes som en mand ikke kan lave en fuld samleje. Det er ofte resultatet af en anden primær sygdom associeret med endokrine, nervøse, cardiovaskulære lidelser og sygdomme i det urogenitale system.

Impotens hos mænd er manifesteret i den manglende evne til at opnå en erektion, er nødvendige for at den seksuelle akt fandt sted på højeste niveau, og begge parter føler sig trygge. For en mand, er det vigtigt at føle alpha mandlige, og disse mænds helbredsproblemer meget ofte bliver årsager til dyb depression, komplekser og problemer i seksuel og familieliv. Heldigvis, i dag diagnosticering og behandling af impotens er ikke uløselige problem.

Funktioner af fysiologi og arten af erektion

For at forstå, hvor kommer fra, og hvordan en erektion, er det nødvendigt at minde om nuancerne i den anatomiske struktur af penis. Penis består af svampet og to corpus cavernosum. Seneste krop 2 er ikke indbyrdes forbundne kar. Hver af dem har sin egen pulsåre og blodåre, som finder sted den tilgang og afgang af blod. På grund af det faktum, at blodet opsamles i mange lakuner, der udgør kroppen, det fører dem til en spænding, og manifesterer en erektion. Under ophidselse arterierne spile og snøre venerne og forblive sådan i den tid af erektion. Alle væv af penis, ud over huden, ikke deltager i blodbanen, og derfor er i en iskæmisk tilstand, som har en negativ effekt på mænds sundhed. Dette tyder på, at den lange samleje kan blive årsagen til forekomsten af impotens og impotens.

Typer af erektil dysfunktion

impotens behandling kan variere afhængigt af, hvad der forårsagede sygdommen, så det er meget vigtigt at finde ud af, hvilken type lidelse. Således, impotens er:

• psykogen. Det kan ikke kun permanent, men også midlertidig, som er forårsaget af hyppig træthed, stress, hårdt arbejde, samt problemer med at finde en partner. Som regel når det seksuelle liv bliver bedre, disse problemer er af sig selv. Reduceret genital følsomhed skyldes det faktum, at forskellige fobier, komplekser og religiøse fordomme påvirke hjernebarken, samt spinal centre. Moderne diagnostiske metoder nemt at skelne det sande fra psykogen impotens. Som praksis viser, denne type er sjældent.

• Neurogen impotens hos mænd opstår som følge af skader og sygdomme i centralnervesystemet og perifere nerver. Det største problem ligger i det faktum, at de nerveimpulser ikke når corpus cavernosum. Statistikker siger, at 75% af alle årsager til neurogen erektil dysfunktion associeret med rygmarvsskader, og de resterende 25% er forårsaget af tumorer, diskusprolaps diske, multipel sklerose og andre neurologiske sygdomme.

• arteriogen impotens - er normalt aldersrelateret patologi, men kan forekomme i unge mænd, der har afsløret medfødt vaskulær, diabetes, forhøjet blodtryk, og hos rygere. På grund af utilstrækkelig tilførsel af arterielle blodsygdomme forekomme lokale metaboliske processer, som fører undertiden uoprettelige konsekvenser forbundet med den hule væv.

• Venogennaya. Det er dårligt forstået, men udvikler sig i tilfælde af stigningen i lumen af vener. Det er mest udbredt i rygere og alkoholikere.

• Hormonelle erektil dysfunktion vises i patienter med diabetes. Problemet ligger ikke i reduktionen til at producere testosteron, men dens forkert assimilation.

Sygdomme, der medfører impotens

Hos mænd med svær nyresygdom opstår i halvdelen af tilfældene af impotens, men efter en nyretransplantation mere end 60% af patienterne impotens forsvinder. Hos mænd, der lider af astma, såvel som i post-MI kan udvikle erektil dysfunktion midt frygt for, at under samleje, kan deres tilstand forværres.

Prostatitis kan forårsage impotens skyldes et fald i kroppen af testosteron, samt på grund af smerter under ejakulation, for tidlig sædafgang og på grund af det faktum, at der er en tanke, der ikke virker.

Men prostatitis er ikke den egentlige årsag, i henhold til de fleste mænd. Det kan kun forværre sygdomsmanifestationer og symptomer.

symptomer på impotens

Symptomer på impotens anses for at være en hvilken som helst lidelse i færd med samleje. Dette kan være en manglende lyst og orgasme eller tidlig afslutning. Mænd klager over, at det tog at bringe penis ind i ophidset tilstand, bliver det brugt mere tid og kræfter. Andre lider af den kendsgerning, at erektion hurtigt. De fremherskende problemer afhænger af symptomer, sygdomsforløb, og da bør hvilke midler af impotens anvendes i en bestemt sag. Hvis årsagerne til impotens er af organisk natur, er sygdommen asymptomatisk i lang tid. I begyndelsen kan manifestere kun mindre fejl, men i sidste ende vil forværre situationen, uanset de vilkår, hvorunder der er samleje. Samtidig spildt nat og morgen erektioner vilkårlig.

Hvis sygdommen er forårsaget af psykogene årsager, det sker pludseligt og pludselig. Dysfunktion ledsager ikke hver samleje, og afhængigt af, hvor og hvordan det sker. I de fleste tilfælde om morgenen og natlige erektioner er.

detektion af sygdom

Hovedformålet med alle de procedurer for diagnose er at angive årsagen til lidelsen, hvordan man kan genoprette normal sexliv og afhente den nødvendige kur mod impotens.

De vigtigste diagnostiske metoder

Det første, der skal udføres, - hormonelle forskning. Det er nødvendigt at spore i hvilke mængder i kroppen producerer østrogen, prolactin, testosteron og LH (luteiniserende hormon). Næste, du farmakodopplerografiya - denne ultralyd blodgennemstrømning, der opstår i penis under indflydelse af forskellige stoffer. En anden fremgangsmåde, som detekteres impotens - er farmakokavernozografiya undersøger medlem blodkar anvender røntgenstråler. Du må heller ikke undvære et besøg hos en terapeut og selvkontrol af morgen og aften spontane erektioner.

Hvilke læger kan hjælpe?

Det er umuligt at uafhængigt finde de rigtige piller mod impotens, gør ikke det værd, fordi uprofessionel selv kun kan forværre situationen og starter sygdommen. Der er læger, der kender til impotens er ikke rygter: endokrinologer, at kardiologer, traumatologists, psykologer og sexologer, men det første, hvem der skal kontaktes - en urolog og androlog. De vil udpege nødvendige forskning dechifrere deres betydninger og afhente passende midler til impotens er til dig.

Fremgangsmåder til behandling af erektil dysfunktion

Der er 2 metoder til kamp med den mandlige sygdom. Oprindelse - konservative: tabletter fra impotens, vakuum stimulering, og den anden - kirurgisk indgreb, som angår et kirurgisk behandlingsmetode. Normalt tyet til det, hvis der er skader på blodkarrene og arterier i den mandlige krop, og operationen er rettet mod deres helbredelse. Nogle gange under et kirurgisk indgreb til at indsætte penis protese for at forhindre sin sløvhed og impotens.

Hvis årsagen til erektil dysfunktion er i de vaskulære ændringer, omfatter behandlingen kost og anti-impotens medicin, kolesterolsænkende. Hvis det er den manglende elasticitet i venerne, så ordinere medicin til at øge den.
For at genoprette den normale funktion af blodkarrene, det tager tid. prostatitis behandling er en væsentlig del af terapien. Hvis problemerne associeret med lave testosteronniveauer, de foreskrevne substitutionsstoffer indeholdende det mandlige hormon.

En kur mod impotens

Kaldet hæmmere i øjeblikket populære lægemidler, der udløser en erektion, såsom p-piller "Viagra", "Cialis", "Levitra", men de er ikke i stand til at kurere impotens, deres virkning er kun midlertidig. baseret på prostaglandin lægemidler administreres ved injektion i corpus cavernosum af penis, der fører til excitation. Hvis sygdommen er baseret på psykiske lidelser og fobier, behandlingen er at øge den taktile kontakt, en optakt. Hvis det ikke virker, det er nødvendigt at henvise til seksuel terapi.

falloprotezirovanie

Drug terapi hjælper op til 30% af patienterne, så det er ordineret ikke for alle. I tilfælde af venøs insufficiens, eller problemer med skibene falloprotezirovanie er den eneste effektive metode til at have et antal fordele:

• hurtige resultater;

• varig effekt;

• Ingen smertefulde injektioner;

• Der er ikke behov for en lang tid til at tage medicin.

Hjem behandling af impotens

Traditionel medicin ikke vige tilbage fra en hvilken som helst sygdom, og erektil dysfunktion er ingen undtagelse. Desuden er det bevist, at den populære impotens behandling er meget effektiv, og resultatet lagres i lang tid. For at bruge pinjekerner anbefales. Bouillon fra pastinak frø er en af de mest effektive behandlinger. Det er nødvendigt at koge den halv liter vand, tilsæt en spiseskefuld af frø og trække i 2 timer. Spise 3 gange dagligt med 100 ml.

Fremragende middel til at øge styrken anerkendt malurt tinktur med vodka. 5 spiseskefulde frø hæld en flaske vodka og ren i 20 dage på et mørkt sted. Anstrengt løsning brug 1 spsk. skeen en halv time før et måltid.

Og brugen af motherwort ikke kun være til gavn for mandlige magt, men også for at slippe af forskellige hjerte lidelser.

Behandling til at være så enkel og hurtig, mænd har brug for at være opmærksomme på deres helbred og krop, ved de første alarmklokkerne bør straks søge læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.