TravelingRetninger

Japan, Ryukyu øerne

Ryukyu øerne, der bærer navnet Likeyskie eller Nansei, strækker sig 1200 km på det Østkinesiske Hav fra Kyushu til Taiwan, der adskiller den fra de åbne farvande i Stillehavet. Øgruppen hører til delstaten Rising Sun, på trods af at han er fra det i en vis afstand, mod syd-øst for Japan.

kortfattet information

Det samlede areal af øhavet er 4700 kvadratmeter. km, og den sidste folketælling, der blev gennemført i langt 2005 har identificeret mere end 1,5 millioner. mand. Men af de næsten hundrede øer i Ryukyu, kun halvdelen af beboelighed. Ca. 90% af befolkningen bor på den største af dem hedder Okinawa. Dette skyldes det faktum, at det er hovedstaden og økonomiske centrum i Ryukyu - byen Naha.

På de større øer er domineret af bjergrige terræn, mens mere almindelige i de små sletter og lav kystnære terrasse. Ryukyu øerne er fyldt med en vis fare for befolkningen på grund af det store antal af aktive vulkaner. Dette gælder især nord for øgruppen, hvor den sidste større udbrud i 1991 tordnede.

klima

Øgruppen ligger i den subtropiske klimazone, men monsunen har også gjort det et bidrag. Men på grund af den afsides beliggenhed af Nansei kontinent, vinter på øerne er meget blød - her er der ingen frost og sne, og termometeret i de koldeste måneder ikke kommer under 13 ° C

I sommeren varmen hersker i skærgården (dag +30 ° C ovenfor), støttet af høj fugtighed. Endure dette vejr hjælper en brise fra havet.

August og september - tidspunktet for tyfoner kommer til Ryukyu-øerne (øhav foto vist nedenfor), med ikke mindre hyppigt end i de vigtigste Japans område.

I sommeren turister besøger det land, Rising Sun, skal man være særlig omhyggelig, da orkanerne - det vigtigste svøbe hende. På grund af sin nærhed til Stillehavet, tropiske cykloner, der ofte dannes, og nåede nord til Japan meget ofte udsat for denne naturkatastrofe, og Nansei Øhav er ingen undtagelse. Endvidere Ryukyu er i en zone af seismisk aktivitet, som fører til hyppige jordskælv.

Historien om Ryukyu

Nansei historie begynder med oprettelsen af staten Ryukyu i begyndelsen af XV århundrede. Herske i det tilhørte Sho dynasti. Ved udgangen af det XV århundrede beholdninger territorium forlænget indtil indtil det blev taget til fange af hele den sydlige del af øgruppen og øerne ud for kysten af Kyushu.

Staten har forsøgt at opretholde venskabelige forbindelser med de omkringliggende magter (især fast blevet etablerede bånd til Kina), ofte optræder som mægler, når konflikter opstår, så at det XVI århundrede, Ryukyu øerne blomstrede. Men i begyndelsen af det XVII århundrede. øget kulturel indflydelse i Japan, og hyppige konflikter med hende selv.

Dette førte til angrebet på øen, hvor der blev taget til fange af repræsentanten for Sho dynasti, senere underskrev en aftale om, at øgruppen er en vasal af Japan. Staten var i den dobbelte feudale afhængighed fra Japan og Kina, og hver magt Nansei overvejet hans ejendom.

Sagen besluttet hændelse Formosa, kaldet Taiwan kampagne i historien. Ifølge resultaterne af fredsaftalen i 1874 Ryukyu øerne (nøjagtig liste over navne, der findes i opslagsværker) for at sikre for Japan, og i 1879-m state territorium blev officielt betragtes som præfekturet Okinawa.

Under Anden Verdenskrig blev øen Okinawa et område kamp mellem japanske og amerikanske hære, hvilket gør øgruppen var amerikanske militærbaser. Til dato, er forholdet mellem indfødte Ryukyu denne faktum er ekstremt tvetydig, da de japanske metropol.

Desuden efter 1945 var der en bevægelse for uafhængighed Okinawa, men til det XXI århundrede, er det stærkt svækket, men stadig en lille procentdel af befolkningen er imod forbindelser med Japan og USA.

Sprog og befolkning

Omkring 99% af beboerne er ostorova Ryukyu særlig etnisk gruppe med lidt anden fysisk form end den japanske. De siger indbyggerne i øhavet i sprogene ryukyuskoy gruppe, men vanemæssige adverbier gradvist erstattet gennem skoleuddannelse, som bruger kun japansk.

På grund af den afsides beliggenhed af øerne udtales dialektisk læsning. I alt er der 4-5 Ryukyuan sprog (dialekter), delvis vzaimoponimaemyh beboere. I formelle situationer, og befolkningen er yngre end 60 år, brugte det litterære japansk med en besynderlig accent, erstatter gradvis ryukyusky.

Turister besøger Ryukyu-øerne i Japan uden en guide, er det nødvendigt at være forberedt på det faktum, at engelsk har en stab af forskellige institutioner dedikeret til udlændinge.

seværdigheder

Meget rig på attraktioner er Okinawa, Naha, som er beliggende i samme navn templer og kongelige palads Syuridzo. Også på øen er der masser af naturområder, historiske og kulturelle reserver, åben for turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.