Kunst og underholdningFilm

Filmen "Vild historie": skuespillere og roller

Argentinske-spansk komedie "vilde historier" blev udgivet i 2014. Det blev straks i fokus af kritikere og publikum, da de ikke kunne gå glip af eksplosiv blanding af komedie og drama med dybe filosofiske implikationer. Mange sav i ham en helt dig selv og indse, at nogle gange en normal person af gerningsmanden kan adskilles kun ét trin. Filmen "Wild History", de aktører, der overvejende spansk eller argentinsk oprindelse, er værd at se, og fans af kreativitet Pedro Almodovar, og om, hvad det har relation til det billede, fortælle vores artikel.

"Pasternak"

Podium model Isabelle (Marie Marula) og musik kritiker Salgado (Dario Grandinetti) introduceres i flyet. De opdager, at de har en fælles ven Gabriel Pasternak. Senere viser det sig, at denne mand eller anden måde forbundet og alle de andre passagerer og besætning selv. Desuden har de bevidst eller ubevidst, det gjorde ondt og ydmyget.

Den mandlige hovedrolle i denne episode - Dario Grandinetti - medvirkede i andre film Almodovar. Han er vinderen af Havana Film Festival, og "Emmy", som han modtog for sit arbejde på tv.

"Rotter"

Den anden episode af filmen "Wild History", de aktører, der er for det meste ukendte for den russiske publikum, begynder med det faktum, at den unge servitrice (Juliette Silberberg) genkender manden kiggede ind en vejsidebombe restaurant, mafia Rafael Cuenca (Cesar Bordon). For mange år siden, denne mand ødelagt hendes far og blev årsagen til hans selvmord. Efter Cuenca begyndte at holde sig til sin mor pigen, kvinderne måtte flygte fra sin fødeby. Af overhørte samtale, er det klart, at det går i Cuenca bjerget og han stiller op til borgmester.

Når historien finder Cook steder (Rita Cortese), det giver servitricen til at blande i fødevarer mafia rottegift, men hun nægter i rædsel. Så en ældre kvinde med en rig fortid fængsel beslutter at gennemføre sin plan og for at genoprette retfærdighed.

"Stærk"

Maleri "vilde historier", de aktører, der glimrende klarede med de opgaver, der før dem Pedro Almodovar, har også en episode dedikeret til "road for krig." Den vigtigste rolle i det har fået til Leonardo Sbaraglia og Walter Donado. Helten i den første af dem - smuk Diego Iturralde - meget stolte af deres nye kraftfulde Audi. Under løbet på en øde vej, han lagde mærke til en gammel Peugeot, drevet af en indbygger i den nærliggende by sidder Mario (Walter Donado). Diego virkelig oprørt, da føreren af "vrag" ikke ønsker at give ham vejen. For at arbejde hårdt for at slå Peugeot, er han rasende verbale fornærmelser følgesvend og viser ham en uhøflig gestus. Men hans triumf er kortvarig, fordi efter et par kilometer på bilen ned Diego hjul. Det var dengang, at føreren af Peugeot fanger gerningsmanden.

Leonardo Sbaraglia - en af de få medvirkende i filmen "Wild History", som er kendt uden for de spansk-talende lande. I løbet af sin karriere medvirkede han i mere end 30 film og tv-serier, samt hædret med mange prestigefyldte priser.

"Lille bombe"

I denne episode af "vilde historier" aktører og roller er matchet bedst. "Lille bombe," siger ingeniør-Explosive Simone Fischer (Ricardo Darin). Når han kommer ud i godt humør med en kage til datter af konfekture og opdager, at hans Chevrolet evakueret til parkering i det forkerte sted. Simon går til evakuering privat selskab og forsøger at forklare, at han havde forladt sin bil i det område, hvor der ikke var nogen afmærkninger, som ville forbyde parkering. Snarere blev det slettet, så virksomheden ikke kan tage med sig et gebyr for kranvogn, og kræver betaling af bøder. Men medarbejderen ikke ønsker at lytte til kunden og kræver ingen forsinkelse i køen.

Problemet for at returnere bilen, trak, så Fisher ikke kun har tid til at hjælpe sin kone (Nensi Duplaa) for at forberede en fest for fødselsdag Camillas datter, men syntes ikke ved ceremonien. Som et resultat, der opstår Simon med familieproblemer.

Et par dage senere historien om evakueringen af biler Fischer medarbejdere i de samme virksomheder gentaget. Som et resultat, hans nerver passere, og han arrangerer en pogrom i sit kontor. Oplysninger om hændelsen falder i medierne. Fischer blev arresteret, men det hjælper til at frigive advokaten hyret af arbejdsgiveren Simon. Men problemer ikke ender der: gift med Fisher-filer til skilsmisse, og ledelse af selskabet, hvor han arbejdede, han beslutter sig for at slippe af med en medarbejder ikke at miste lukrative offentlige kontrakter. Desperate Simon beslutter sig for at gennemføre en grusom hævn.

Ricardo Darin, der spillede rollen som den uheldige far i familien, der blev selvmord enspænder, æresborger i Buenos Aires, samt vinder og kandidat af en flerhed af filmpriser. I dette tilfælde anses det en god forfatter og har gentagne gange fungeret som skribent for forskellige tv-projekter.

"The Proposal"

Den ætling af en velhavende familie af Santiago, vender tilbage i morgen fra natten bar på den nye bil sin far, kaster en gravid kvinde. Han forsvinder fra scenen, ikke engang gøre forsøget på at hjælpe offeret. Hans far - en højtstående embedsmand Mauricio Pereira Hamilton (Oscar Martinez) - erfarer, at bankede kvinden døde på vej til hospitalet. Han beslutter sig for at "otmazatsya" hans foretrukne barn fra fængslet. Mauricio refererer til familiens advokat, og sammen komme op med en plan. Til gennemførelsen det kræver samtykke fra gartneren Jose Torres, der for en belønning bliver tilbudt at tage skylden for ulykken.

"Til døden os skiller"

"Vilde historier" (filmen) fuldender historien om brylluppet Romina (Erica Rivas) og Ariel (Diego Gentile). Unge mennesker synes at være helt tilfreds, så længe hun ikke ved, at en elskede hende utro med en kollega ved navn Lourdes. Desuden viste det sig, at hendes forlovede inviteret til brylluppet. Bedraget Romina beslutter sig for at straffe nyfundne ægtefælle direkte på brylluppet.

kamerahold

Filmen "Vild historie" (en oversigt over de episoder, du allerede kender) tog direktør Damián Szifron. han er født i Argentina og har en forholdsvis beskeden filmografi, hvor der er mindst en halv snes malerier, for det meste kort og to tv-serier. På trods af dette, blev han nomineret til den prestigefyldte filmpriser såsom "Goya" og "Oscar", og begge gange - for hans film "De vilde historier." De aktører, der medvirkede i filmen, dybest set ikke engang på omfanget af stjernerne i Spanien eller Argentina. I den forstand, Shifron følger i fodsporene på Pedro Almodovara. Denne mester i spansk biograf, er direktør for mange interessante malerier, der gjorde ham berømt langt ud over grænserne i sit land, han foretrækker at opdage nye talenter og handler i mine film er indbydende meste debutanter. Af den måde, at mange ikke ved, at producenten af filmen "Wild History" - Pedro Almodovar. Men fans af hans arbejde i nogle scener korrekt genkende indflydelsen af det berømte spanier.

"Vilde historier": anmeldelser

Filmen modtog overvejende positive anmeldelser kritikere. Især Rotten Tomatoes websted, hvor alle blev taget 137 anmeldelser, dens rating var 95%. Hertil kommer, at hjemmesiden Metacritic filmen modtaget 77 point ud af 100 baseret på 73 anmeldelser fra kritikerne.

Som for de menige af den russiske publikum, at dømme efter de anmeldelser, de fleste af dem kunne lide billedet, selv om mange tror, at alt for overdrevet og dyster. Som motto til filmen, udbydes nogle film buffs at vælge sætningen "Du skal ikke vække dyret i mig." Blandt de tilskuere, der overværede de "vilde historier", Der er også en fornemmelse af, at filmen er meget lærerigt og gør du synes om det faktum, at man ikke kan behandle andre med foragt, som, hvis de udsættes de kan synes ved første øjekast.

Nu kender indholdet af de mest berømte i øjeblikket billedet Damián Szifron. Som du kan se, hver episode - dens interessant plot. Så hvis du ønsker denne weekend for at se noget af kategorien "Bedste Film", "vilde historier" - er præcis, hvad du har brug for.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.