Intellektuelle udviklingCabala

Kabbalah: rød tråd - beskyttende amulet mod onde øjne og onde ånder

Rød tråd (Kabbalah) - denne amulet fra en konventionel uld garn i rødt, der er bundet på håndleddet af sin venstre hånd. Kabbalah er en original del af jødedommen. Der var denne esoteriske i middelalderen, og med tiden er blevet en populær, som finder sted i dag.

The Legend of Lilith

Ifølge læren af Kabbalah røde snor til formål at beskytte den person, på hvis side er det, misundelse, sygdom, onde ånder. Dets anvendelse som et amulet er forklaret i legenden om Lilith. Adams første kone, som hed Lilith, forvandlet til en ond dæmon og forlod sin mand. Da hun var flyver over Det Røde Hav, det fanget med englene sendt af Gud: Sansenoy, Seine og Samangelof. Lilith gengæld de mislykkedes, men de tog hendes løfte om ikke at dræbe børn, der er navnene på tre af disse engle eller hendes personlige navn. Og som en af Lilith hed Odem - "røde" på hebraisk, og derefter begyndte at overveje de tilhængere af læren af Kabbalah - den røde tråd er i stand til at beskytte mod dæmoner.

Især læren af kabbalah

Bind en rød tråd på hendes håndled bør lukke person. Det er nødvendigt at binde de syv knuder. Desuden bør tråden altid købes, ikke vævet sig selv. Kabbalah er i princippet indebærer ikke nogen restriktioner og forbud. Vi taler kun om den energi, positiv eller negativ. Fordi lære Kabbalah røde snor behandles ikke blot som en værge mod alt ondt. Det er det hele forsvarssystem, baseret på det faktum, at negativ energi kommer fra øjnene.

Som foreslået af forskeren Laitman, kabbalah lærer, at den negative energi af det onde øje kan påvirke ikke kun sundhed, men også på menneskers liv. Det kan forhindre os i at nå de mål, der er tildelt af skæbnen, og selv benægter det, vi allerede har opnået. Men i lære Kabbalah røde snor er beskyttet mod sådan negativitet.

Anvendelsen af røde tråd

De uld tråd fungerer som en vaccine ved podning, dvs., det øger vores åndelige immunitet. Bind en sikkerhedstråd skal være præcis på venstre, fordi fra denne side til os kommer ind negativ energi.

Det er værd at bemærke, at den røde tråd bliver brugt som en talisman, ikke kun i Kabbalah. For eksempel bulgarere stukket en nål med en rød tråd i den hvide lommetørklæde på tærsklen af huset, hvor der var en død mand, fordi de mente, at på denne måde de hjælper sjælen til at komme i himlen.

Nyfødte bundet tråd rød snor, for at beskytte deres krop fra indtrængen af onde dæmoner, onde øjne og sygdomme. I nogle kulturer, og nu barnet sættes på håndleddet af en rød tråd, der beskytter barnet fra hudsygdomme.

Voksne bandt uldne tråd af rød farve på hænder og fødder i sygdomme i led eller forstuvninger. Tidligere anvendelse af den røde tråd behandlede vorter. Det sprang op i at læse bønnen, hun havde på så mange steder, hvor mange mennesker vorter. Så det brændte. Så ikke alene i bruges den jødiske Kabbalah røde snor, andre kulturer også opfattet det som en beskyttende amulet. Det er umuligt at argumentere for, at gevindet på venstre håndled redde fra sygdom og onde øjne, men det vil ikke skade dig - det er garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.