Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød i en dobbelt kedel, opskrift

Alle ved, at der kan opnås overraskende saftige, velsmagende og mørt svinekød i en dobbelt kedel (en opskrift, ved den måde, blev bedømt af erfarne husmødre). Og hemmeligheden er der forbereder kød til et par, med lille indsats.

I dag vil vi vise dig, hvordan du opretter mesterværker af kød til et par. Vi håber, at der blandt de foreslåede opskrifter kan du vælge at lyde som for dig og din familie og behandle kære et lækkert måltid uden at vente på ferien!

Svinekød i en dobbelt kedel (opskrift "kød i kinesisk")

Til tilberedning af kød skal være mindst 250 gram pulp, fem æg, et dusin svampe (svampe), en spiseskefuld hvidvin og hundrede gram af sojasovs, en spiseskefuld af jordnøddesmør, et løg, ingefær.

Forberedelse svinekød i en dobbelt kedel, den opskrift, som vi foreslår, er meget enkel. For at starte bliver nødt til at håndtere kød. Til denne skæring skal vaske og tørre, skæres derefter i stykker a la carte. Kog hårdkogte æg, og derefter rense og placere i et par minutter i sojasovs til marinerede.

Tilberedte skiver af svinekød skal steges i et godt opvarmet olie ved høj varme, og derefter i et separat pan at opnå udseendet af en rødmosset skorpe på en forberedte og marinerede æg. Når de er brunet, skal de skæres i terninger og sted på toppen af den forberedte kød i en skål til dampning, drys med løgringe og voldsramte revet ingefær, orlov til 20-30 minutter at tilberede.

Svampe passeruem i rigelige mængder af olie, derefter lægge dem på en plade, top tømning kød med æg. Det er alt - svinekød i en dobbelt kedel (en opskrift, som vi ser, en simpel) klar.

Marineret svinekød i ovnen taske - velsmagende, hurtigt og nemt!

For at forberede denne parabol, vi har brug for 1,5 - 2 kg filet, tre mellemstore løg, en - to tomater, salt og krydderier.

Forberedelse marineret svinekød i pakken til bagning meget enkel. Til at begynde, vil kødet nødt til at skylle godt, så tør bruge papirservietter. Genopfylde den med krydderier og salt. Tomater og løg skæres i ringe. Næste nedbrydes folie, der sætter en del af de fremstillede grøntsager, kød, der dækker den fra alle sider rester af grøntsager. Pack svinekød. Høst i køleskabet for en dag, så det ordentligt marinerede.

Efter en dag grøntsager kan fjernes, er selve kødet stegt i et stykke på en godt opvarmet Teflon pan uden olie. Når det er brunet, skal det sættes i madlavning pose og sende i ovnen.

Hvem elsker ristede grøntsager, kan bruge en separat ærme til ristning tomater og løg. Her må vi konstatere, at grøntsager kan miste deres form hurtigt og drej til grød, så forberede dem til at være forsigtig. Som en garniture i pakken til stegning svinekød, du kan tilføje salt revet kartofler med huden, får du en meget lækker og tilfredsstillende!

Marineret svinekød i ovnen under anvendelse af te som en marinade

Fadet er enestående, fordi marinaden brugte te, tak, som kødet bliver mørt, blød og meget velsmagende.

For at forberede svinekød, vi har brug for 600-700 gram kød, et par mellemstore tomater, løg, to til tre teskefulde sojasovs, en halv teskefuld af balsamico eddike, tre spiseskefulde teske, skefuld sukker, krydderier og salt smag.

Fremstilling af retter begynder med fremstillingen af marinaden. Til denne fill te kogt vand i 10-15 minutter, tilsæt derefter til salt, peber og sukker, cool. Svinekød vasket obsushivayut, skåret i portioned stykker, fordelt i ostuzhennoy marinaden i cirka en time.

Tomater skæres i pæne terninger, løg shinkuem, tilsæt grøntsager i sukker, salt og eddike efter smag.

I den fremstillede bagning parabol lå de grøntsager, svinekød udsnit, så dækker de resterende kød grøntsager, dæk med et låg eller folieform eventuelt sættes i forvarmet ovn.

Bag fad i en time, derefter forlader det i ovnen er slukket i 10-15 minutter for at danne en særlig delikat smag og smag.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.