SundhedSund kost

Balsamisk eddike: anvendelse og nyttige egenskaber

Dette raffinerede produkt er intet mere end en af de typer af vineddike. Balsamisk eddike er fremstillet af hvide druer er højt indhold af sukker. Efter inddampning og fermentering af den kogte sirup anbringes i træfade, som opretholdes i gennemsnit 12 år. Således 10% af de årlige fordamper, hvilket resulterer i 100 liter indledende sammensætning opnået ikke er mere end 15 liter af det færdige produkt. Dette forklarer, hvorfor en så høj pris på balsamico, i dag er det betragtes som en af de dyreste fødevarer i verden. 100 gram balsamic ikke er mindre end 100 euro.

Balsamico har mindst 1.000 års historie. På det blev det kendt i det første århundrede e.Kr.. Det anses for fødestedet for Italien, de bedste typer af eddike, og i dag produceres i nærheden af Modena. Og, selvfølgelig, er dette ikke det produkt, som vi er vant. Vi producerer eddike i levnedsmiddeltilvirkningsvirksomheder fra en række acetater, eller ved anvendelse af fremgangsmåden af tør destillation af træ. En mere naturlig måde (mikrobiologisk) fremstillet vineddike, er det opnås ved fermentering af vin.

Balsamisk eddike adskiller sig fra almindelig vin, at den er fremstillet ud fra druemost - til stede på huden af den pressede saft kogt til 30% af den oprindelige mængde, som også kaldes sur vin.

I provinserne Redzhio Emiliya og Modena, der er strenge standarder, der skal opfyldes af fremstillingen af varen. Producenter forenet i et konsortium, der har tilegnet den traditionelle eddike forkortelse ABTM Outside Italien produkt er fremstillet kun i Grækenland, i nogle klostre. Fremgangsmåde til fremstilling af det er lidt forenklet, hvilket reducerer omkostningerne og anvende produktet mere bredt.

Produktets egenskaber

I dag er det svært at forestille sig en restaurant med middelhavskøkken, som ikke bruges i madlavning balsamico eddike. Anvendelse af dette produkt er tydelig. Efter første omgang bruges balsamico til medicinske formål. Dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber anvendes til behandling af angina, som en eliksir med tab af styrke, og eddike anvendes topisk til behandling af purulent sår og rifter. Den består af vitaminer C, A og gruppe B, såvel som polyphenoler, som er kraftige antioxidanter og kan forebygge kræft sygdom og hjerte-kar-sygdomme.

Endvidere komponenter i balsamic effektivt at hæmme væksten af patogener. Også naturligt produkt omfatter eddikesyre, pyrodruesyre og pectiner kræves for at normalisere mikrofloraen i fordøjelseskanalen. Dog kan det vare for kun i minimale doser. Det er almindeligt anvendt i fremstillingen af kosmetiske midler. På grund af tilstedeværelsen af anthocyaniner, tanniner og polyphenoler, balsamic stand til signifikant sinke modningen af hudceller. Cremer baseret på det er normalt ret dyrt. De omfatter ham i anti-hårtab og anti-cellulite cremer.

Retter med balsamico

Den foreliggende balsamic er tyk og viskos sauce mørk farve specifikke sødlig smag. Den mest udbredte produkt findes i madlavning, takket være evnen til at give enhver parabol en virkelig kongelig smag. Det bruges bogstaveligt dråbe for dråbe, det perfekt fremhæver smagen af ost og kød, i Italien, er balsamico eddike tilsættes desserter, supper, salater, og selv omeletter. Og, selvfølgelig, balsamico indgår i de fleste af de italienske krydderier.

For at forstå, hvordan dette produkt kan forvandle smagen af de mest simple produkter, er det nødvendigt at forsøge at tilberede enkle måltider med ham.

Saucen til brød

Ingredienser: 2 skiver brød, ristet i en brødrister, salt, sennep teske (ikke-akut), tsk balsamic med timian honning, 3 spsk. spiseskefulde olivenolie.

Brødskiver warmed i brødrister, bliver de andre komponenter blandes i udløbet. Brød dyppet i denne sauce og tjene.

Hurtig salat

Ingredienser: 10 g parmesanost, cherry tomater - 4 stykker, blade glas salat, teske balsamisk eddike 3 spiseskefuld olivenolie, salt og peber - efter smag.

hakke salat, tilsæt hakkede tomater, balsamico og olivenolie, rør og smag til med salt og peber.

Jordbær med balsamico

Nødvendigt: balsamic, mynte, 50 g sukker pulver, 300 g jordbær.

Bær ren, vaske og tørre, skæres i 4 stykker langs hver. Derefter sætte i en skål jordbær, drys pulver, kan være dekoreret mynteblade, dryp med balsamico eddike og blandes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.