Hjem og familieTilbehør

Hvor Oxford klud bruges?

Tekstilindustrien står ikke stille. Konstant opfinde nye fibre, nye materialer. Det Oxford klud, som engang blev brugt til syning herreskjorter, bliver mere og mere populære. Det er karakteristisk, at der i vor tid sammensætningen af materialet og dets navn fuldstændig mistet et stærkt bånd med hinanden. oxford klud i generel forstand er et tekstilstof med et vævet-type "mat". Det bruges ikke kun til syning skjorter til mænd. Det er en let og alligevel holdbart materiale, som er råmaterialet, herunder til tøj.

Oxford stof med en stor vævning af en stærk tråd anvendes til fremstilling af rygsække, vandreture jakker og bukser, tasker, telte, udstyr til fiskeri og jagt. Fremstillet deraf skal vaskes ved en temperatur på højst 30-40S °, skylning mode - normal. oxford stof kan rengøres kemisk og tørretumbles, men sådant materiale kan ikke bleges. Strygning bør kun udføres på "toer" - ved en maksimal temperatur på 110 C.

Oxford klud, hvis udbredelse efter vi har præsenteret, er ofte bruges til syning camouflage tøj, for ansatte i afdelingerne og sikkerhedsorganisationer. Og alle takket være det faktum, at dette materiale er lavet af bomuld med en polyurethan lag. Som et resultat, oxford klud, prisen er forholdsvis lav (ca. 100-150 rubler per kvadratmeter), erhverver fugtafvisende egenskaber. Hertil kommer, at takket være denne belægning mellem fibrene ikke ophobes snavs. oxford stof er særdeles slidstærke, ikke tilfældigt, at den er valgt til syning turist udstyr og arbejdstøj.

Navnet på den udviklet i det nittende århundrede materiale, erhvervet af opfinderne - Producenter af Skotland. Selvfølgelig, at vores tid oxford stof har gennemgået en række ændringer, men vævningen typen, hvor skudgarnet er større end tykkelsen af fundamentet, er forblevet den samme. I forskellige tekstilfabrikker tilsat syntetiske fibre (for eksempel polyester, polyurethan). Resultatet er et meget holdbart materiale, der kan vaskes gentagne gange. Stoffet bevarer sin form perfekt, og hendes tøj er lavet af forholdsvis let. Bortset fra de traditionelle plain farver kan købes camouflage mønster. Nu er mange fabrikker kommer til at møde kunderne og give mulighed for at vælge og tilbyde et mønster. Dette gælder især, hvis stoffet udføres syning uniformer. Hertil kommer, til fremstilling af udstyr til de store virksomheder, virksomheder, organisationer kan også kræve, at individualisering af stil.

Den højere densitet i tal (300 til 600) er angivet i egenskaberne af materialet, stærkere materiale. Fra det kan du selv sy sko eller sportstasker. Materialet er populære og producenterne af udendørs tøj til hverdagsbrug. Det er nødvendigt at være opmærksom på de karakteristika, der er afhængige af sammensætningen af væv. , Polyester oxford, sammenlignet med nylon, mindre elastisk og holdbart, men har dermed en højere lys modstand og mindre elektrificeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.