Hjem og familieTilbehør

PVC film til dammen. Lav en dam.

Ethvert websted, selv de mest velholdte og pæne, vil det se ufærdige hvis det ikke er en eller anden form, selv om en lille dam. Vand påvirker hver person beroligende og afslappende måde, puljen af slappe af og drømme. Hvis ressourcerne tillader det, og dimensionerne af plottet, kan det være ganske omfattende dam fisk og køre der. Så rart at sidde med en fiskestang efter arbejde eller i weekenden, og derefter nyde den friske og duftende suppe! Som alle sikkert allerede gættet, vil denne artikel være genstand for et reservoir enhed ved hjælp af PVC-folie.

PVC film til dammen - det er muligt at sige, en middelvej mellem billige og dyre plastikfolie butylgummi, men kvaliteten er langt bedre end den første, og næsten det samme som den sidste. At arbejde med filmen er enkel, men kræver en vis nøjagtighed (film efter alle!), Overholdelse af visse regler og arbejdsgange på reservoiret enhed.

Stadier af opførelsen af et reservoir på pladsen

  1. Valget af placering. Dam - et lukket økosystem med naturlige rengøring. Du kan indstille filtre, pumper, men, igen, for et stort område af vandområder, samt det er en lille, kræver ingen ekstra omkostninger, et sted at slappe af. Find dammen bør beskyttes mod vind og klare sol plet, så det ikke falder blade og faldet frugt fra træer.
  2. Pit. Da dette er et reservoir enhed ved hjælp PVC film, kan renden have en vilkårlig størrelse og form, manuelt eller mekanisk. Størrelsen og formen af fremtiden for dammen afhænger af størrelsen af området. Et lille område gør en lille dam, snarere vilkårlig form. En omfattende landområde giver mere plads til fantasi og kreativitet.
  3. Udlægning af sand. Sandet skal afsætte en tykkelse på ca. 10 cm, det vil forhindre vandtætningsmidler fra mekaniske skader.
  4. Udlægning geotekstiler. Geotekstiler - ikke-vævet materiale, som består af polypropylenfibre. Det bruges til at tilvejebringe en tætning, modstandsdygtige over for nedbrydning, modstandsdygtig over for udsving i temperatur fra - til + 60⁰S 100⁰S. Det vil give ekstra beskyttelse til PVC-film.
  5. Lægning et vandtætnende materiale. I dette tilfælde, PVC film til dammen.

For at bestemme mængden af film, der vil være nødvendigt måler længden og bredden af rektanglet som kan indskrives i den forberedte rende. Bredden af foliebanen er lig med bredden af rektanglet, hvortil skal lægges dybden af dammen, ganges med 2, plus 1 m. Denne margen er påkrævet for en varig tætning konsolidere alle i land. På samme måde beregnes materialet længde. PVC film er forbundet til reservoirer af varmesvejsning eller klæbemiddel.

6. Fyld vandbeholderen og design af kystområder. Vandet skal skiftes to gange om året. På dette stadium, kan alle føler sig som et landskab designer og skabe et rekreativt område, hvor det vil være afslappet og komfortabel. Af planter egnede iris, rør, værter, Astilbe, kloden blomst, Columbine og andre.

Handler om en sådan plan, kan du oprette en ganske pæn dam på sitet. Det skal bemærkes, at PVC-film til dammen - det er øko-venligt materiale. Han tåler kulde, ikke rådner, og er modstandsdygtige over for skader. I farvande arrangeret så perfekt levende fisk. Hvis du tror, du er nødt til at gøre dammen - det er dyrt og besværligt, så vil din exit - PVC film. Dam kan anvendes butylgummi belægning, de er dyrere, men med en lang levetid (op til 50 år på grund af sin plasticitet og styrke). De er velegnede til skabelsen af vandområder af vilkårlig form med hævet gulv og stejle skråninger. Hvis du blot ønsker at gøre en lille oase af vand, den optimale løsning - PVC film til dammen og dine dygtige hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.