SkønhedHudpleje

Face Peeling: vælge det bedste for dig selv

Mekanisk ansigtshuden peeling

Mekanisk peeling normalt kaldes microdermabrasion, som menes at være en let peeling. Microdermabrasion - en procedure, hvor bittesmå partikler af slibemateriale "polsk" huden, efterhånden fjerner epidermale væv. Dette øger overflade hudcellernes regenerering og det bliver mere ungdommeligt. Ved denne procedure er hornlaget af huden helt eller delvis fjernes svag friktion. Dette giver dig mulighed for at fjerne virkningerne af solskadet hud, acne ar, alder pletter og endda fine linier. Mikroderabraziya smertefri, kræver ingen anæstesi og tager ca. 30 minutter. Microdermabrasion er normalt anbefales som en månedlig procedure, der gør det muligt at opretholde de opnåede resultater.

I dag er de fleste af anordninger til microdermabrasion har håndstykke med en roterende diamant eller ru overflade, som bruges til polering af huden. I øjeblikket er der flere forskellige metoder til microdermabrasion til rådighed:

Krystallinsk microdermabrasion: dette er den traditionelle metode, der udføres ved anvendelse af bittesmå aluminiumoxidkrystaller. Krystaller med trykluft brændes ind i hudrensende det med overfladen keratinous lag. Så, det hele suget ind i en særlig beholder. Denne metode er mest ubelejligt microdermabrasion metode som krystaller trænge overalt, herunder patientens øjne, næse, mund, etc.

Diamant microdermabrasion: denne metode bruger en roterende slibende spids med en diamant belægning. Det kommer i kontakt med huden og sletter sin overfladelag. Denne fremgangsmåde er microdermabrasion bragt til et højere niveau og giver en mere skånsom måde at opnå det ønskede resultat.

kemisk peeling

Kemiske peels - en procedure, hvor huden smurt med en speciel kemiske stoffer, der forårsager kemiske forbrændinger og får huden til at blive renset. Den væsentligste forskel mellem de typer af kemiske pilinkov - disse er forskellige varianter af deres intensitet.

Kemiske peeling AHA syrer (AHA) - er et eksempel på en meget blid kemisk peeling, der kan anvendes til rynker, områder af tør hud, ujævn pigmentering og acne. ANA formel består af carboxylsyrer, såsom glycolsyre og mælkesyre. Glycolsyre opnås fra sukkerrør og mælkesyre kan findes i sur mælk. Denne peeling kan forårsage sår, rødme, irritation og tørhed. Det kan kræve flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Kemisk peeling er en beta hydroxy syre (BHA): Det er nu ved at blive mere populære end AHA peels grund af dens evne til at trænge ind i de dybere lag af huden og fjerne døde celler til at tilbyde stort omfang.

Retinoid peeling: dette peeling endnu dybere handling end ahas og BHA. Det er velegnet til fjernelse af ar, hyperpigmentering og rynker.

Peeling TCA (TCA): denne peeling er egnet til udjævning overfladen rynker og pigmentpletter. Når du har anvendt denne peeling tager noget tid for at undgå solens stråler. Hud helingsprocessen tager fra flere dage til flere uger, afhængig af dybden eksponering. Indtrængningsdybden kan forøges ved anvendelse af en højere koncentration af aktive stoffer. Men for at forøge koncentrationen af mere end 35% anbefales ikke på grund af muligheden for hudskader.

Phenol peels: en af de stærkeste tilgængelige skræller. Phenol kemisk peeling er en meget langvarig virkning. forbedret hud er normalt meget signifikant. Men det kan kun bruges én gang. Retableringen kan tage op til flere måneder, og i løbet af denne periode, du har brug for ekstra beskyttelse mod solens stråler. Denne peeling anvendes til at fjerne store pigmentpletter og rynker. Yderligere virkninger af phenol peels omfatter fjernelse fregner og hud kridtning.

AHA og BHA peels er lys kemiske peels. De forårsager minimal ubehag og er velegnet til alle hudtyper. Opsvinget periode er meget kort, og resultaterne har tendens til at vise sig inden for en uge efter behandlingen. Den største ulempe ved denne procedure er, at det er ineffektiv i at fjerne ar og proceduren ofte skal gentages hvert par uger for at få det ønskede resultat.

TCA - median peeling, som er en smule mere smertefuldt i forhold til de tidligere. anæstetika kan anvendes i denne procedure. tilbagebetalingsperioden varer normalt fra 2 uger til en måned.

Dyb phenol peeling - dette er en meget smertefuld procedure, og det er derfor undertiden udføres under generel anæstesi eller en stærk beroligende. Efter proceduren, er patienten som regel indlagt i 2-3 dage. Den genoptræning periode efter en kemisk peeling er meget lang og tager op til seks måneder. Når rehabilitering tilrådes at undgå sollys i mindst 6 måneder efter indgrebet. Resultaterne af denne kemisk peeling er meget betydelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.