SkønhedHudpleje

Whitening hud enkel og sikker måde at

Enhver kvinde er smuk på alle alderstrin. Hver har sine egne fordele. Nogen utrolig smuk hår, mens andre - smukke øjne, den tredje - en meget lange ben , etc. Hver er god på sin egen måde.

Men skønhed er mærkbar kun, når omsorgen for hende.

Det er svært at forestille sig smukke hår, hvis de bare ikke vaskes. Hver del af kvindens krop kræver konstant pleje.

Det fortjener særlig opmærksomhed ansigtshuden.

Enhver type hud kræver pleje på alle alderstrin.

Årsager til hud kridtning

I løbet af sommeren, mange af messen køn har et ønske om at gennemføre proceduren - hud kridtning. Kan være flere årsager:

  • fregner;
  • pigmenterede pletter;
  • tone uregelmæssigheder;
  • pletter skyldes stress, træthed, irritation;
  • allergier;
  • etc.

Blegning kan gøres i kosmetologi centrum, og kan være hjemme.

Hud kridtning derhjemme

Sådan blege huden derhjemme kender vores bedstemødre. At tage sig af skønheden i ansigtet, de gjorde masker af hvidkål. Opskrift på en maske kom til i dag. Det er ganske nemt. Kål juice fugtet klud. Våde strimler af stof sat på ansigtet i 15-20 minutter. Denne procedure gjorde ikke mere end 2 gange om ugen. Så kål gør huden lysere.

Smukke hvide ansigt har altid været et tegn på aristokrati. Selvfølgelig, mode dikterer sine egne regler, og garvede hud ser meget rart i dag. Men det er kun i tilfælde af blide jævn farve. Ujævnheder, ruhed og tørret huden ser grimt. Derfor særlig opmærksomhed bør rettes mod den person i garvning sæson.

For at undgå ubehagelige overraskelser, er det nødvendigt at udføre procedurer, som har til formål er blegning af huden i ansigtet og på halsen.

Alle de traditionelle opskrifter er nemme at bruge og kræver ikke yderligere uddannelse. Så i dette tilfælde. Simpelthen systematisk befugtning af rå kartoffel saft under hele perioden med en strand, og jævn farve i ansigtet forudsat.

Der er radikale måder, hvordan at tilbringe kridtning af huden hjemme. De er velegnede i tilfælde af en planlagt afgang til havet.

Bliver nødt til at forberede den infusion, der skal stå i 2 uger før anvendelse.

40% alkohol (eller vodka) blandet med agurkefrø i et forhold på 1:10. Efter 2 uger, bør den resulterende blanding dræne og fortyndet med vand i forholdet 1:10. Hver morgen, før du går ud i solen (1 time) infusion bør renses i henhold til ansigt og hals.

Freckles? Ikke et problem for tandblegning!

Samme metode bruges som en hud kridtning, det er meget godt for de hudtyper, der er tilbøjelige til udseendet af fregner. Denne tonic kan anvendes ikke kun til ansigt og hals, men også for andre dele af kroppen. Som du ved, i forbindelse med vedtagelsen af fregner solbadning synes lysere enkel måde du kan undgå det.

Fregner vises på huden i ansigtet og den unge, og moden kvinder. Mode for dem ikke passerer nogensinde. Men alt skal være inden for rimelige grænser, og hvis du ønsker at reducere dem eller slippe af med dem på alle, så ingen procedurer med henblik på kridtning hud, bare ikke kan. I kampen med fregner kan hjælpe på flere måder:

  1. Surmælk at fugte gaze strimler, vride ud og lægge dem på ansigtet i 20 minutter. Efter indgrebet vask ikke er påkrævet, at nok vand fugte huden med en vattampon. Varighed 7 dage, 2 gange om dagen - morgen og aften.
  2. Citronsaft eller en opløsning af 3% hydrogenperoxid rensede hud i 7 dage. Efter rengøring, anvende masken af creme fraiche.
  3. Et par trykker af persille mosede mix med revet agurk. Den resulterende masse ansøge om ansigtet i en halv time.

bindende henstillinger

Med den systematiske anvendelse af masker til formål at kridtning af huden, det vigtigste er ikke at overdrive det.

Dette er især vigtigt for kvinder i moden alder. Hvis unge hud disse procedurer kan udføres ugentligt i den modne - ikke mere end 1 gang i 2 uger. Dette er forbundet med tørring virkning af disse procedurer, i stand til at øge antallet af rynker.

Alle procedurer er bedst om aftenen inden sengetid for at undgå at falde hurtigt i solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.