FormationGymnasier og universiteter

Betydning af ord. Rapporten - det er ...

Udtrykket "rapport" er ikke særlig udbredt i talen af almindelige mennesker. Selve lyden af ordet er forbundet med den stramning, klarhed, har selv en nuance af militarisering. Imidlertid er dette udtryk bruges ikke kun i kontorarbejde, men også i psykologi. Selv i håndværk og kunst af ordet er meget udbredt. I denne artikel vil vi diskutere betydningen af rapporten i alle de ovennævnte områder. Og også give eksempler på brugen af udtrykket kompetent.

definitionen

Rapporten - et skriftligt dokument, der indeholder den officielle rapport (rapport) fra den nedstrøms til opstrøms stolpen. Måske mundtligt. I den forstand, udtrykket mest brugt i militære anliggender i løbet af rapporten kommandører (høvdinge) af opfyldelsen af dens aktiviteter, samt i forbindelse med officielle pligter. Med andre ord, den rapport - en rapport om det udførte arbejde, eller appellere til en højere rang. Det skal bemærkes, at derivater af dette udtryk. Fx at have rapporteret. Det vil rapportere til den nuværende situation.

Ifølge ordbogen of the Sea, rapporten - et dokument, der serveres i de toldmyndigheder ankomsten af landets agent eller ved rederen på skibets ankomst i havn. Den indeholder detaljerne i lasten, passagererne, det sidste aflæsningssted, og (eller) passagerer og lastning.

Historien om fremkomsten af udtrykket

Dette koncept blev introduceret af Peter I, der lånte den fra hollænderne, som til gengæld tog det fra den franske. Den bogstavelige oversættelse af rapporten - det er en opsigelse, der bringer tilbage. Nogle kilder rapporterer, at den russiske zar tog ordet fra det polske sprog, men det er ikke sandt. Efter Petr Veliky modtaget kendskab til Naval tilfældet i Nederlandene. Især, at rapporten - et ord af fransk oprindelse. Ifølge ordbogen af synonymer, afhængigt af sammenhængen, konceptet kan erstattes med følgende ord: varsel, meddelelser, nyheder rapport, rapport, opsigelsen, rapport, læsning, erklæring.

Betydning i kunst og kunsthåndværk

Rapport - et grundlæggende element i mønsteret, ornament del, der gentages på stoffet, broderi, strik, tæpper, billede og så videre. Også dette udtryk anvendt til at betegne det mindste antal filamenter eller andet materiale, der anvendes til fremstilling af pynteelement, som gentages. Med andre ord, den betænkning - et repetitivt element i et mønster, jævnt og naturligt rullende i en kontinuerlig sekvens. Som et lysende eksempel almindeligt kendt græsk bugte. (Det bør præciseres, at det korrekte navn af ordet er stavet med to bogstaver "n" - rapport, og udtales med accent på anden stavelse.)

Rapport. typer af vævninger

Antallet kædetråde, hvorefter begynder at blive duplikeret i tidligere ordre, alle de gamle grundlæggende flette tråde, kaldet den grundlæggende rapport. En lignende ordning for skudtrådene kaldet skud rapport. Ved en simpel vævning stoffer inkluderer linned, satin, satin og twill materiale.

Bemærk også, at rapporten - en strikkeopskrift med et gentaget element. Hvert mønster har et antal loops i bredden og en vis antal rækker i højden. Typisk, i en skematisk illustration rapport grafisk fremhævet, og en tekst beskrivelse, fremhæves med stjerner. At angive symmetri på det mønster loop før og efter elementet. Med andre ord, den første strikkede løkke, hvilket indikerer at gentage, gentag derefter loop kombination af et sådant antal gange, som det passer hele vejen til slutningen af serien. Og så gør en løkke, angivet efter rapport. Et meget vigtigt punkt: antallet af loops i træk bør svare til antallet af loops formere sig i rapport. For symmetrien af mønster antal loops skal specificeres.

I syning betegnelsen for navnet af den repetitive mønster på klud, broderi, et strikket stof og så videre. Størrelsen varierer fra to centimeter til 40-45. Når der skæres sådan stof skal placeres, så det mønster, at den centrale del af rapporten var på de store detaljer. Bemærk også, at i den vandrette retning af tegningen bør være den samme over hele længden af produktet og endda set-i elementer.

Den vævning af rapporten - er en tilbagevendende del af en macrame knob, hvilket afspejles i diagrammet. Når denne tråd farver i elementerne kan variere.

Betydning i psykologi

Dette koncept har flere relaterede behandlinger. Ifølge den første rapport - er ved at etablere psykologisk kontakt, hvilket indebærer en vis tillid og forståelse til en person eller en gruppe, og selve den betingelse og en sådan kontakt. Den anden udførelsesform antager en bredere betydning. Dette intime interpersonelle relationer, som er baseret på følelsesmæssige og intellektuelle samfund.

Begrebet "rapport" Mesmer blev indført for at henvise til kontakt mellem mennesker, hvor der er en overførsel af såkaldt "magnetisk fluid". (I psykologi, skrivning og lyden af ordet er den samme som i strikning -. Rapport)

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.