Hjem og familieHelligdage

Uforglemmelig vielsen

Bryllup - et afgørende skridt i livet af ethvert menneske. Nogle gik til hende for meget lang tid, omhyggeligt kontrollere deres holdninger og følelser, mens andre har besluttet for officiel registrering i et par måneder efter begyndelsen af forholdet. Men det binder fremtidige nygifte én - de har alle en bryllupsceremoni. Pass det kan gøres på forskellige måder. Det kan bare være en liste i registreringsdatabasen kontor med et minimum af gæster eller luksuriøse bryllup med en smuk hvid kjole, limousine og luksuriøs fest.

Sådan organisere den lykkeligste dag i mit liv, at parret selv bestemmer. I dag er der endda firmaer med speciale i bryllupper. Der er visse traditioner i fejringen. For eksempel, før den egentlige ceremoni i registreringsdatabasen kontor gommen har "bruden pris" fra forældrenes hjem. I denne er det hjulpet af vidnet, og gæsterne fra gommen. Og for at give bruden taget fra vidnet assistenter. Efter den nette gav alle de penge, slik, vin, champagne, procession går til det sted, officiel registrering. Så de nygifte gå cruising. Og det sted, hvor brud og brudgom gå, som bestemt af tradition. For eksempel, nogle mener, at livet sammen være langt og lykkeligt, hvis den nette vil bære bruden i sine arme gennem de syv broer, mens andre hænger låse på bestemte steder og kaste dem til de brugerdefinerede taster ... meget, men enhver bryllup fest ender nødvendigvis. Afhængigt af, hvordan den planlagte ferie kan være en stor måltid, med masser af gæster eller den unge kan bare sidde stille i familiens kreds. Af den måde, hvor mange gæster vil omfatte vielsen, og hvem der skal være til stede, fastlægge de fremtidige ægtefæller selv.

Så normalt afholdes brylluppet i russiske byer og landsbyer. Men vielsen i Bali har gjort andre skikke. Hvis du tilbringe ferien på denne smukke ø, vil fejringen blive husket i lang tid. Her kan du spille en levende bryllup i det østlige tradition for kultur, når efterhånden hele processen med overgang fra betingelserne for civilisation i det smukke miljø i naturen. På brudens hoved i stedet for et slør iført luksuriøse krans af blomster, og alle gæster omgivet af en tropisk skov. Bryllup i Bali - en rigtig ferie, hvor parret er forpligtet til at huske for resten af dit gift liv.

Derfor, hvis de kommende ægtefæller ikke ønsker vielsen fandt sted på den traditionelle måde, du kan altid bruge den triumf i udlandet. Verden er fuld af smukke steder, hvor brylluppet bliver uforglemmeligt. Dette kan være i Venedig, Rom, Firenze, Comosøen eller et andet populært sted for nygifte. Vielsen i udlandet kan organiseres i det glitrende by eller hvor let at forveksle den moderne verden og oldtiden.

Uanset vielsen, hun har simpelthen at være lyse og mindeværdig. Et positive følelser af fejringen skal bevares i hjerterne hos ægtefællerne for hele familien et langt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.