Kunst og underholdningFilm

Hvilken film (komedie) for at se? Komedie for børn. Den bedste komedie af året

Altid ønsker at slappe af om aftenen ved at se en film. Selvfølgelig, at juble op og slappe af efter en hård dags arbejde den bedste løsning ville være en komedie. Hvilken film-komedie at se? Hvis du stiller dette spørgsmål, kan du læse vores artikel. Måske vil du finde præcis, hvad du har brug for. Vi vil give dig en liste over flere komedier for 2012-2013 toårige., Hvilket er særlig stærk blæste bølger af latter i biograferne. Listen vil vi give kun udenlandske komedier. De bedste af de bedste, så du vælger selv. Lad os gå!

"Vi - de Millers"

Fremragende komedie fra instruktøren af malerier "Easy A" og "Dodgeball" vil give dig 02:00 af latter takket være hans kølighed og nem fodring. Hovedpersonerne af kendte skuespillere spillede: Dzheyson Sudeykis, Jennifer Aniston, Emma Roberts og Will Poulter. Historien fortæller os af de små forhandlere opdele Berke, der kom ind i en stor ulejlighed at komme ud af dem kan kun hjælpe din Brad udbyder. Hans opgave - at oversætte tværs den mexicanske grænse en enorm belastning af marihuana, ikke ramte grænsevagterne. For at trække denne lille forretning, han beslutter, at det er nødvendigt at skabe en falsk "familie", og at passere grænsen på en enorm vogn, så alle troede, de var almindelig familie, der var vendt tilbage fra turen. Så det samler en "hold" af strippere (J. Aniston), en reel Wild Child (E. Roberts) og en fyr-tabere (D Poulter), udbud til at visse gebyrer. Således begynder en hel serie af sjove arrangementer, der er sikker på at nasmeshat dig hjerteligt. En overflod af sjov, selv vulgært, vittigheder, uforudsigelige plot og narrative enkelhed - alt dette gør filmen "Vi - Millers" vidunderlig måde korotaniya kedeligt aften. Se, fortryder ikke. Det er værd at bemærke, at afstemningen under "kinopoisk" på listen over "bedste komedie af året" "Vi - Millers" blandt de fem bedste.

"Projekt X: Dorval"

Vis mindst én teenager, der ikke kunne drømme om fantastisk fest. Hovedpersonen i denne film, Thomas, - en almindelig fyr, der desværre ikke nyder et godt ry blandt smukke piger og drenge. Hvordan kan jeg løse denne situation? Simpelt - at skabe en fest, som ingen drømte, og invitere hende en stor skare af mennesker. Forældrene til Thomas på tærsklen til hans fødselsdag, forlader byen, og så han beslutter sig for at opfordre til en fejring af et par snesevis af populære gymnasieelever, så lidt at sige om sig selv. Organiser en fest, han hjælper sin bedste ven Costa, så annoncer på radioen og ved at sende ud SMSki alle kendte kammerater. Det er det der foregår fejltænding: rygtet om den forestående fest spreder for hurtigt, og ved midnat hjemme hos Thomas underholdt omkring 2.000 mennesker, der dundrende, brændende, drikke alkohol og forkæl dig selv i havet af ecstasy. Ja, alt er gået for langt. I første omgang, Thomas forsøgte at stoppe alt, men senere besluttede han at netop kommet ud på den fulde! Hvad kom ud af det? .. Se filmen, vil du kunne lide det. Hvis du er på udkig efter den bedste udenlandske komedie for teenagere, så er denne film noget for dig.

"Macho og Botan"

Historien om de to vordende politibetjente, der, efter at akademiet sendte sin første opgave ... tilbage til skolen! De har brug for at finde en narkohandler, og med det gå til sine leverandører. Generelt plottet er simpelt. Men filmen var virkelig otpadno. Den kreative duo kandidat til "Oscar" Dzhona Hilla, og ikke mindre end store skuespillere Channing Tatum passer perfekt ind i filmen. Sjove og sjove situationer, en stor soundtrack, store skuespillere og en god manuskript - hvad der ellers er brug for lykke? Hvis du spekulerer på: "Hvilken film-komedie look" - gå ikke glip af dette billede.

"Madagascar 3"

Alle de samme vidunderlige "Madagaskar", hvilket glæder hans sans for humor og stor fortælling. Hvis du er på udkig efter en venlig og morsom komedie for børn, "Madagascar 3" ville være den bedste løsning. Den nye del af vores gamle venner, Alex Løven, flodhest Gloria, Melman giraf, zebra Marty, Korol Dzhulian og hans uadskillelige følgesvende Maurice og Mort, og pingvinerne igen gøre et forsøg på at vende tilbage til sin fødeby New York, på den måde at der overlever mange eventyr i cirkus. En tegneserie gør et uforglemmeligt indtryk med sin ironisk humor, god grafik, god gennemtænkt plot og god musik. Generelt vil "Madagascar 3" være det perfekte valg for familien visning.

"Odd Man Out"

De siger, at i denne verden der ikke er flere steder af magi, men i virkeligheden ikke andet end et ønske, lave en lille dreng: genoplive en bamse, at han var hans bedste ven. Heldigvis lille Johannes, hans ønske blev opfyldt. Men før eller senere, de vokser op, og hvad der skete i vores historie. John (Mark Wahlberg) blev en voksen mand, forelskede sig i en smuk pige (Mila Kunis). Men imellem dem stod ordre calloused mangeårige ven - en bamse Teddy. Vi venter på en stor komedie med sjov, men lidt vulgære og banale vittigheder, samt den fremragende præstation af de aktører, som kiggede ganske komisk hele filmen. "Ted" har vist sig fremragende og vittig komedie med en original idé, en kompetent kamera arbejde og et ton af denne "amerikansk" humor. Hvilken film-komedie at se? Se "Odd Man Out" (især sjovt at være i venlig selskab).

"Kalkuner: Tilbage til fremtiden"

Cartoon - er en stor mulighed for at tage din tid med et barn eller en gruppe af venner. "Kalkuner: Back to the Future" - en lys, munter og høj kvalitet billede, der er sikker på at nyde hele din familie. Hovedpersonen vil være en kalkun Renji, der voksede op på en konventionel gård. kun han forstået, hvorfor de var så dårligt fodret folk i selskab med andre kalkuner. Den Thanksgiving kalkun er en traditionel ret for amerikanerne, og derfor er alle fugle på gården venter på kun én ting. Men Renji er det muligt at gå med en gal ven Jake på en uforglemmelig rejse til en tidsmaskine for at ændre historiens gang. Gennem hele filmen, vil skærmen poppe op sindssygt morsomme situationer, vittige vittigheder og til tider lærerige konklusioner. Hvis du ønsker at se en komedie for børn og familier, betyder dette billede ikke forlade dig ligeglade.

"The Wolf of Wall Street"

Bedste film Martina Skorseze, der indarbejdet en række interessante ideer havde en stor script og trak interessante karakterer. Vi sætter pris på den bemærkelsesværdige film støbt. Blandt andre - mange nominerede til prisen "Oscar" Leonardo DiCaprio og Dzhona Hill. Filmen fortæller om historien om Jordan Belfort, der er ikke en ærlig måde at blive meget vellykket mægler. Filmen tegn er konstant "kommer ud i fuld fart", og "leve højt", drikker et hav af alkohol, hengive sig til narkotika, købe dyre biler og lystbåde, der har sex med mange kvinder. Måske nogle seere filmen virker en smule vulgært, blottet for enhver betydning, men det er ikke tilfældet. I filmen afslørede drama rige, men svært liv, som heltene helbrede "beskidte" teknikker. Det er let at gætte, at "The Wolf of Wall Street" var selv og meget morsomt, hvor nogle scener ligefrem bragt til tårer fra latter. Ved første øjekast ser det ud til, at timingen (3 timer) er for stor, men filmen ser på én gang. Det er ikke kedeligt og kedeligt øjeblikke eller banale klicheer. Her er alt finpudset til perfektion. Ti af Martin Scorsese! Bestemt, vil "The Wolf of Wall Street" gå ned i disse komedier, der er værd at se.

anden komedie

Selvfølgelig liste og beskrive alt muntre malerier vil være vanskeligt. Hvis du allerede har gennemgået de ovennævnte film, så prøv at se mere sådan udenlandsk komedie, bedste hvoraf definerer ret svært: "Mit fyr - skøre", "The Croods", "Film-43", "End of the World 2013: Apocalypse i Hollywood", "The Heat", "Frygtelig bedstefar", "Star peber "" 21 og over "og" Braveheart". Se, grine, smile! Nu tror jeg, du vil ikke være undrende: "Hvilken film-komedie at se?".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.