TravelingHoteller

Riviera Blue Hotel 4 * (Bulgarien, Sunny Beach): beskrivelse, serviceydelser, anmeldelser

Bulgarien - elsket af mange sovjetborgere udvej. Desværre, udvikling af turisme placeringen var glemt. I stigende grad moderne turister foretrækker fashionable europæiske resorts med upåklagelig service. Hvis du planlægger en ferie med børn, på udkig efter en god, men et budget ferie, vil Bulgarien blive en god mulighed for dig. Endeløse sandstrande, varm og øm over havet, behageligt klima og infrastruktur af lokale strande - noget, der kan tilfredsstille selv den mest krævende smag. Her er skabt gode betingelser for familier med små børn, som Bulgarien og nysgerrige turister, der ikke er vant til at sidde stille. Ja, udflugt program her er fremragende, rig og varieret. En to-tiden alle ejere af bulgarske visum vil være i stand til at gå på en uforglemmelig rejse til Rumænien eller Tyrkiet.

Den udvej har for nylig virkelig ændret sig, er derfor blevet mere attraktivt for moderne turister. Det er fortsat kun at beslutte på hotellet.

Taler om specifikationerne af de hoteller i Bulgarien, bemærk vi en bred vifte af muligheder. Der er et luksushotel på den første linje, der kører på systemet "all inclusive" samt mere lave indstillinger omkostninger. Når du planlægger din tur, skal du være fortrolig med alle potentielle muligheder for at vurdere de forhold, som du bor. Vi tilbyder vores turister Riviera Blå 4 * hotel. I dette materiale vil vi forsøge at give ham en objektiv vurdering, at vurdere niveauet af service og komfort, som kan tælle sine besøgende.

om hotellet

Riviera Blå 4 * hotel anses for at være i byer, som ligger på den anden linje. Hotellet er beliggende på en af de mest populære feriesteder i Sunny Beach, kun 300 meter fra havet. Han blev tildelt 4 * kategori, så de besøgende regne med fremragende service, komfort og en afbalanceret kost.

afregning

Tjek tid på Hotel Riviera Blå 4 * - kl 14:00. Det er ikke nødvendigt at håbe, at de turister, der ankom til 07:00, bebor. Alt det har at tilbyde hotellets personale - at lade tingene i bagagen og tage din tid til at tjekke ind i et rum på stranden.

Selvfølgelig, når det kommer til familier med børn, jeg ønsker at stole på nogle af de indrømmelser, men i dette hotel du er usandsynligt at mødes. Det er derfor nødvendigt at straks tune til afvikling på 14,00. I dette tilfælde vil du ikke blive skuffet eller frustreret. Desuden er nogle turister klager over, at selv i visse 14:00 nøgler til værelserne, har de ikke fået. Klager og krav personale reagerer at sige det mildt, ligegyldig. Ikke den mest behagelig start på hvile, der kan ødelægge ideen om hotellet.

værelser

Riviera Blå ved 4 * (Sunny Beach) Værelserne indeholder tallene 37, der er anbragt på flere etager. Hvis du mener den beskrivelse, der præsenteres på de fleste rejse portaler, hvert værelse har aircondition, satellit-tv, køleskab, minibar, privat badeværelse med alle nødvendige toiletartikler og en rummelig terrasse.

Nu, om hvordan tingene virkelig er i Riviera Blue Hotel 4 *. Anmeldelser meste negative, der er ramt sin placering på de mest berømte og populære rejse portaler. Værelserne tydeligvis brug for reparation: nogle kosmetiske, andre - i hovedstaden. Feriegæster klager over den modbydelige tilstand af møblerne: frysere brudt hylder, ingen bøjler, nogle af værelserne dør bare vil ikke åbne. Betingelse af sanitært udstyr i den mest iriserende: efter at have taget vand behandlinger på gulvet kommer til en kæmpe vandpyt, og nogle af værelserne havde ikke døre, og endda gardiner, hvilket forhindrer spredning af sprayen. Madrasser og sengetøj er ikke nye, og nogle gange turister klager over de gamle genstridige pletter. Badehåndklæder bedre at tage med dem, især hvis du er sarte.

I kampens hede klimaanlæg kan ikke klare de tildelte opgaver. Nogle af værelserne på hans arbejde er ledsaget af modbydelige og irriterende lyde, og så turisterne kan afvise det.

Roomservice

Selvfølgelig på grund af den tilstand af værelserne, det er dumt ikke at forvente upåklagelig service. Forvent ikke daglig rengøring af værelserne og erstatte håndklæder. Turister klager over snavs, støv, og selv på nettet. I bedste fald Riviera Blå 4 * (Sunny Beach) personale, igen, hvis du skændes og skændes, priberet dit værelse en gang per ophold. Rengøring er overfladisk.

Hvis du ikke kan leve midt i snavs og støv kan have til at væbne sig med en kost og en moppe og rydde op i rodet i rummet.

infrastruktur

Hvis du bo på Riviera Blå 4 * (Bulgarien), vil være til gavn døgnet rundt modtagelse tjenester, og gratis sikker parkering. Hvis du beslutter at leje en bil på ferie, vil tilgængeligheden af parkeringspladser være en dejlig bonus.

På stedet Riviera Blå 4 * (Sunny Beach) er en god souvenir butik, hvor du kan købe gaver til deres kære.

Aktiviteter på stedet

Med antallet af underholdning Riviera Blue Hotel 4 * usandsynligt nogen vil være i stand til at komme rundt. Alle gæster og turister kan besøge en god gym, selvom på ferie er ikke klar til at sige farvel til fysisk anstrengelse. Du kan slappe af i saunaen med jacuzzi, en swimmingpool og en fremragende massage. Desuden område har en stor billardstue, åben for alle besøgende. Pool er stor nok, er udstyret med liggestole og parasoller, som er gratis for hotellets gæster. Men turister foretrækker ham til havet.

Denne indstilling er ofte tiltrækker familier med børn, fordi der er alle de nødvendige betingelser: børnebassin med vandrutsjebaner og attraktioner, samt en stor legeplads.

mad

Riviera Blå 4 * hotel tilbyder catering til "buffet" systemet i sin egen restaurant. Alle campister påberåbe sig, at en 4 * hotel vil tilbyde en bred vifte af fødevarer og upåklagelig kvalitet. Men virkeligheden er ikke så rosenrødt: ingen sort, uaktuelle fødevarer, selv årstidens frugter og grøntsager ikke tillidsvækkende. Mælk er ikke friske, kartoffelmos - pulver fortyndes med varmt vand, kødprodukter forårsager mange tvivl. Det er grunden til, hvis du kan, er det bedre at opgive mad og spise i lokale caféer og restauranter - masser af dem her.

strand

Måske er den eneste, der kan forvente at besøge Riviera Blue Hotel 4 * - fremragende strand. Han kommunale, men ligesom alle bulgarske strande, rene og velholdte Fint sand, lavvandet indrejse i vandet, krystalklart havvand - noget, der vil appellere til alle elskere af badeferie. Havet er så klart, at nogle gange vacationers observere kæmpe vandmænd.

Der er alle betingelser for familier med små børn. Selv på en afstand fra kysten til 5 meter, lavvandet nok. Stranden er udstyret rednings tårne langs kysten er der mange cafeer, barer: Du kan altid købe frisk frugt, sodavand og is. Som for tårnene og redde redningsfolk selv: de virkelig følge sikkerheden på vandet, instruere campister, især med unge børn. Ja, mange turister, der kommer her for første gang, virkelig overrasket over, at redningsfolk ikke tillader os at svømme efter bøjerne, men også svømme på oppustelige cirkler og madrasser.

opsummering

Selvfølgelig, når du kommer til at kende de reelle anmeldelser af turister, vil du opdage, at hotellet Riviera Blå 4 * (Bulgarien, Sunny Beach) er ikke ligefrem op til sit erklærede kategori. Dette hotel har ødelagt ferien for mange, og budgettet er det svært at kalde. Det er grunden til, hvis du, som turist, forventer en god bolig, opmærksom service personale eller komme på ferie med små børn, og derfor helt krævende at ernæring, bedre søge en anden mulighed. Især hoteller og hoteller i Sunny Beach nok: der er mange flere værdige muligheder. Hvis denne mulighed er du fik virkelig billigt, du fik en reel mulighed for at gå til søs, være forberedt på det faktum, at hotellet vil du komme tilbage kun om natten! Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.