ForretningSalget

Centrale Kazan marked: området og funktioner

Marked - er en integreret del af ethvert stort og ikke meget byen. Det er ikke overraskende, at begge har deres egne markeder i Kazan. I 2017 er antallet af kommercielle virksomheder blevet lukket eller opgraderet. Således er den centrale Kazan marked gennemgik flere faser af forandring. Det er dog stadig et yndet sted for mange borgere. Det skyldes en lang række, og priserne lave produkt. Også på det område af markedet messer afholdes landbrugsprodukter, som også tiltrækker besøgende.

skabelse Marked. Fra antikken til i dag

Kazan Central markedet opstod i 1961. Det ser ud til, at denne dato er ikke så imponerende, men det er værd at huske, at ikke alle indkøbscenter eller markedet kan prale sådan historie.

Kazan Central Market blev renoveret i 2005, lige i tide til ferien. Det var i dette år fejrede årtusindskiftet i byen i stor skala. Efter denne dato mange begyndte at tale om det faktum, at Kazan er den tredje hovedstad af det store Rusland. Selvfølgelig byen begyndte at blive afholdt og internationale begivenheder, såsom Universiade, eller DI Cup. Det er foran disse store begivenheder, mange områder af byen er genstand for forbedring eller restaurering. Ikke uden at ændre den centrale Kazan marked.

Af den måde, før markedet blev kaldt "Centrale Cooperative marked." Det er grunden til dem, der kommer til Kazan, skal du være forberedt på, at mange lokale stadig henvise til handel området under det oprindelige navn.

Beskrivelse af markedet. Hovedelementerne

Adresse Kazan Central marked er enkel: det er placeret i skæringspunktet mellem flere hovedgader. Disse omfatter:

  • Moskva;
  • Tazi Gizata;
  • Gabdulla Tukai.

Mere nøjagtige adresse Kazan Central Farmers Market: Mezhlauk Street, Bygning 13.

Samlet areal af markedet, sammen med det tilstødende område er 2,72 ha. Der er en parkeringsplads, der kan rumme mere end tre hundrede maskiner. Ifølge den centrale marked til administrationen, det tjener cirka halvtreds tusinde borgere. Kombinationen af et rigt udvalg, gode priser, samt bekvemmeligheden ved placering aktiveret byen Kazan centrale marked blev kåret som den bedste blandt lignende brancheorganisationer. Dette er en milepæl for arbejderne på markedet fandt sted i 2008. Siden da markedet stadig besidder en høj standard for kvalitet og lave priser.

Commodity bundle: hvad sælger?

bygning Det centrale marked kan findes, primært mad. Dog skal det bemærkes, at nogle af værelserne forpagtes af eksterne organisationer. Således i markedet er "Euroset", samt flere forretninger, der tilbyder tøj og tilbehør. Men deres valg er ikke så stor, for at nævne det centrale tøjmarked virksomhed Kazan.

Bygningen markedet er opdelt i visse sektorer, kan du finde fisk, kød, dagligvarer. Også et stort udvalg af frugt og grøntsager. Af den måde, mange har bemærket, at den mest lækre tørret frugt kan du købe det på det centrale marked. De er genstand for en faciliteter afdeling. Her kan du købe østlige slik, krydderier. Her er det værd og kigge efter honning og bi-produkter.

Fisk og kød: Funktioner

På det centrale marked i byen kan købes frisk, frosset, saltet og røget fisk og skaldyr. Præsenteret som flod og saltvandsfisk. Under dem et separat rum afsat, så at den specifikke aroma af varerne ikke overføres til andre ting. Også i nærheden af buffet, hvor de kan spise som et marked kunder og leverandører.

Kød-serien er udstyret med en særlig afdeling produktion af "Halal". Dette udtryk er velkendt for muslimer, såvel som en af de mest almindelige Kazan religioner, er der intet mærkeligt i, at denne type produkter har en særlig plads. Også i disse serier kan købes svinekød, oksekød, lam. Også i samme rum solgt fjerkræ: kalkun, and, kylling.

Grøntsager. landbrugsmesser

Men de fleste går, til Cooperative marked er til årstidens grøntsager, så tilstrømningen af besøgende er som regel høj i sommermånederne. Også i denne periode i weekenden er messer, hvor landsbyboere og landsbyer kan sælge sin egen hånd dyrket frugt, grøntsager og urter. Senere denne liste tilslutte sig og svampe.

Det centrale marked kan man købe kartofler, kål - ligesom kål og blomkål, rosenkål, aubergine. Også, glem ikke tomater, agurk, radise. Stort udvalg af frugt, såsom ferskner og abrikoser. Også præsenteret mere sjældne varianter, for eksempel, mango eller litchi.

Omkringliggende område. åbningstider

Kazan Central markedet timer: fra syv til syv om aftenen. Syv dage om ugen. Dette gælder dog kun til hovedbygningen. Tilstødende områder, som ofte rangerer og handel landsby eller marked "Neriida" har en lidt anden tidsplan, for eksempel, de hviler på mandage.

Generelt omkring det centrale marked blev dannet flere komplekser, såsom indkøbscentre, "Anthill" og "Fashionable familie." Dette gør det muligt for besøgende at foretage indkøb ikke kun til din køleskab. Her kan man købe tøj, tilbehør, sko og husholdningsartikler.

I nærheden af Handel afregning ligger og afdelinger, der også specialiserer sig i salg af grøntsager. Deres priser er nogle gange ikke anderledes end på markedet. Men der er afhængighed af tid, for eksempel på aftenen søndag, før afslutningen af markedet, priserne er faldende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.