BilerBiler

Peugeot 307, anmeldelser og funktioner

Peugeot 307 er produceret af det franske selskab Peugeot fra 2001. Et år efter produktionsstart blev det anerkendt som den bedste europæiske bil i 2002. Afhængig af typen af krop er alle modeller opdelt i fem-dørs fem-siders alsidige biler og hatchbacks, fire dørs fem-sidede sedans, tre dørs fire-sæders hatchbacks og to dørs fire-sæders cabriolets.

Peugeot 307. Karakteristik af bilversionen af Station Wagon 2.0 16V:

Det er en fem-dørs vogn med en længde på 442 cm, en højde på 157 cm og en bredde på 175,5 cm. Bagagepladsens mindste rumfang er 340 liter, men om ønsket kan den øges til 1.540 liter ved at fjerne bagsædet. Under hensyntagen til passagerernes og lastens vægt svarer bilens samlede masse til 1940 kg. Fremskynder bilen til en hastighed på 100 km / t om 11,2 sekunder, medens det maksimale kan nå 200 km / h. Det højeste brændstofforbrug for hver 100 km fri rute er 6,3 liter. I en blandet cyklus er forbruget 8,3 liter, og når man kører rundt i byen - højst 12,4 liter. Volumenet af brændstoftanken er 60 liter. Maskinen er udstyret med et ABC system og servostyring.

Peugeot 307. Anmeldelser:

Ejere af denne bil bemærker for det første sit udseende og pålidelighed. Han ser dyre og meget værdig ud. Glædeligt øjnene er glatte linjer, strømlinede kropsformer, stilfuldt semi-sport design. Med hensyn til pålidelighed kører de fleste ejere stille i 1-2 år uden at støde på nogen sammenbrud.

Mange fejrer et meget anstændigt interiør i Peugeot 307. Vitnesbyrdene indikerer, at bilen er rummelig indeni, meget mere rummelig end det forekommer ved første øjekast udefra. Interiøret er færdigt med blødt, behageligt at røre plastik. Ejere, der ofte skal rejse lang tid, bemærke bekvemmeligheden af pladserne i Peugeot 307. Vurderingerne tyder på, at de er meget komfortable, selv i lang afstand bliver ryggen ikke træt. Tanken om det indre rum - mange forskellige rum og lommer til ting, en stor handskasse. Kontrolpanelet er komfortabelt og let at læse. Evnen til at transformere interiøret kan også tilskrives Peugeot 307's fordele. Ejerens testimonialer bekræfter, at i bilen kan du bevæge bagsædet af sæder til forsæderne eller fjerne dem overhovedet og frigøre plads til last. Det er godt startet i kulden, men transmissionen kan fryse og knap skifte til bilen opvarmes.

Mange siger, at lavt tomrum er den største ulempe ved Peugeot 307 bilen. Anmeldelser viser også, at dette ikke er helt rigtigt. Jordklarationen er tilstrækkelig, den kan sikkert køre på en grov vej uden at røre bunden, men den forreste kofanger hænger meget lavt og klæber konstant til kantene. Du kan også bemærke fremragende bremser, som straks svarer til presning, stopper bilen hurtigt og forhindrer en ulykke.

Bilen kan ikke kaldes økonomisk med hensyn til brændstofforbrug - der er snesevis af andre modeller, der bruger meget mindre. Men Peugeot 307 passer perfekt ind i gennemsnittet. Det skal bemærkes, at forbruget stiger med ca. en liter med inddragelse af klimakontrol, og derudover er bilen meget krævende på benzinens kvalitet. Nogle bemærker tvetydig drift af ovnen i Peugeot 307. Anmeldelser af ejerne siger, at det generelt fungerer godt, kabinen bliver hurtigt varm om vinteren og på en lang tur kan du tage af din overklæde. Luftstrømmene passerer imidlertid på en sådan måde, at varmen ikke kommer til dine fødder, og de fryser. Klager fra førerne kan høres om den automatiske transmission, som regelmæssigt hænger i kort tid og arbejder et sekund efter at have trykket på. Nå, måske er den sidste åbenlyse minus de brede tærskler, som chauffører regelmæssigt forkæler tøj.

Generelt er bilen meget komfortabel, rummelig og komfortabel. Peugeot 307 viste sig at være en højkvalitets, pålidelig bil, der ikke forårsager specielle besvær hos ejerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.