BilerBiler

Conquest veje i forstæder Nissan X-Trail

Den omstændighed, at Nissan X-Trail ikke er designet til at klatre i det taljen-dybt i mudderet, er det klart i lang tid. Men om det er at gå ud af byen godt? Vil han være i stand til med værdighed "sluge" små bump, som er stort set på alle veje, begyndende uden for hovedstaden?

For dem, der stadig ikke er bekendt med Nissan X-Trail 2013 eller glemte hvordan han ser ud, jeg minde om, at han ligner en Honda CR-V, der udkom langt tidligere. Den samme kantede, lav podokonnoj linje, men på samme tid har en bestemt muskel, som forårsager respekt for deres egenart. Producenten har aldrig skjult, at brutalitet af bilen er dens særkende.

Hvad kan virkelig være stolte af, så det er stammen. Dens imponerende volumen og fremragende organisering af forskellige hylder og nicher. For hvad kan prise ingeniørerne, er det fordi de var i stand til at holde på bagsædet passager.

Utility kan også ses i indretningen af Nissan X-Trail. Inde, alt er praktisk, funktionel, selv uden luksus. Hvordan førersædet, og resten er meget komfortable. Alt er gjort således, at hver passager var komfortabel i bilen.

Med hensyn til dynamikken, så en "personbil", han kan næppe konkurrere. Årsagen til denne store størrelse og vægt. Selv når du kører en bil, du føler, hvordan truende det ser ud udefra. Denne følelse består af den enorme hætte. Hvis du ikke sammenligne det med biler, der har en sport-mode, den 169-stærk motor er helt nok. Det eneste, der forvirret, så det er usikkert bremsning. Hvis det faktum, at venderadius er stort, og det følte ruller under kørslen, kan du vænne dig til, så er det svært.

Vi kan ikke ignorere det faktum, at Nissan X-Trail har en tendens til tværgående oprustning. Selv folk, der ikke er søsyg, kan ikke lide det. Især følte sådan en funktion, når promyatoy bevæger på vejen. De, der håber, at det er muligt at gå på vejen, dybt fejl. Ja, tillid ved kørsel på glatte eller løse overflader, vil det give, men bestemt ikke mere end det. Årsagen er ikke en god geometri og affjedring design.

Nissan X-trail kan anvendes som en passager van. For at gøre dette, det har alt, du behøver. Først og fremmest, komfort og rummelighed. Plus, de opvarmede sæder, brutale udseende og omkostninger.

Med hensyn til omkostningerne, det udstyr, som omfatter en 2-liters motor, manuel gearkasse, klud interiør, firehjulstræk All mode 4x4, kraftfuld stereoanlæg, vil koste omkring 1 million. Rubler. Ikke meget i betragtning af alle de funktioner.

Komponenter kaldet SE gør det muligt for køberen at vælge motoren. Desuden er alle værelser tilføjet alle mulige elektroniske sikkerhedssystemer, lædersæder, audiosystem med 6 højttalere, panorama soltag, og andre. Omkostningerne ved det er omkring 1,3 million. Rubler.

Og det nyeste udstyr kaldet LE. Forbrugernes valg viser alle 4 motorer, forskellige transmissioner. Med hensyn til udstyr, så er der også en touch screen, og navigation og en ede kamera, og lydsystem Bose, der har 9 højttalere og meget mere. For at komme i nærkontakt med alt, der er i denne bil, få bedre kendskab til prislisten. Sådan en lang række udstyr modeller er meget imponerende og behagelig. Mange forventede produktion på netop sådan en opdatering , Nissan X-Trail. Anmeldelser ejere bekræfte dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.