BilerBiler

Karburatoren K-151: device kontrol, fejl

Karburatoren serie K-151 "Gazelle" fremstilles med en bred låg. Ventiler har modifikationer kan modstå høje tryk. Blandt de funktioner, vigtige at nævne kvaliteten pumpe, som er installeret i enheden. Også den model aktivt rose for det brede kammer. Af særlig interesse i mennesker forårsager karburatorjusteringen K-151. Videoer på emnet er nødvendigt at se på analysen af enheden. Under justering er det vigtigt at følge instruktionerne nøje. For fuldt ud at forstå problemet, anbefaler vi først og fremmest at undersøge karburatoren enhed K-151.

Samlede karburatoren enhed

Overvej Carb "Gazelle" K-151, som omfatter en diffusor og ventilsystemet er i bred kammer. I bunden af den model har en pumpe. Også karburator enhed K-151 har en blæser rør. Holderen er fastgjort til tråden. På den side af sprøjtemønsteret er placeret, som er forbundet med grenrøret.

Begrænseren påføres strålen. Placeringen af bunden af karburator brændstofsystemet. Også diagram karburatoren K-151 omfatter en dyse, som påføres med en lille nål. Flyderen mekanisme placeret under kameraet. Særlig opmærksomhed fortjener adapteren i enheden. I dette tilfælde er det brugt en drosselventil. Tilslutning karburator K-151 sker gennem plenum.

Svømmeren mekanisme

Flyderen mekanisme i karburatoren er lavet med to puder. Rack det er på kun den ene side. At rense denne mekanisme, behøver kun at fjerne topdækslet af modifikationen. Det skal også bemærkes, at røret bevæger sig væk fra det centrale kammer. I den nedre del af mekanismen enheden er placeret på karburatoren K-151. Fejl havde sjældent forekomme, fordi den bruger to puder. Når tomgang, kan de stort set slettet. Hvis det er nødvendigt, kan puden skæres af dig selv fra et lille stykke gummi.

Ventilsystemet

Et system af ventiler i karburatoren er ansvarlig for brændstofindsprøjtning. stort pres på rack. Primære modifikationer kammer er forsynet med to understøtninger. I den centrale del af indretningen har en lille hætte. For at justere det, er det nødvendigt at bruge en nøgle. Ved siden af ventilen systemet fødes til karburatoren rør K-151. mekanisme hvis det er nødvendigt, kan du altid fjerne dig selv. Indsætter den model, der anvendes i dette tilfælde lavet af gummi. Dysen af ventilen er vrede. At ventilen udskiftes af kunden, kræver specialudstyr. Eksperter siger, at håndsættet skal rengøres med jævne mellemrum. Til denne fit lang ladestok. Vand blev behørigt tilføres under højt tryk.

Juster holderen

På grund af rotationen af holderen udføres karburator indstilling K-151. Video på internettet om dette emne er ikke altid fuldt afsløre emnet. I denne modifikation af holderen er placeret på den laterale del af åbningen. Rul til det, har brug for korte nøgle L-formet. Drej det skal være med uret. Under denne proces, bør den person overvåge positionen af ventilen. Hvis han læner sig tilbage, betyder det, at indehaveren har brug for mere krank uret. I nogle tilfælde, når justering af spjæld kan synke. I dette tilfælde, skruen er nødvendig for at holde presset tilstand. For at nå ventilen, er det nødvendigt at lirke med en skarp genstand på den del af det primære kammer.

Sekundære modifikationer kammer

Det sekundære kamera af denne ændring indeholder en kraftfuld sæt af pumpe og drev. Båndbredde ventil i dette tilfælde er i den nedre del af kammeret. Det skal også bemærkes, at denne model har en dyse, der kommunikerer med brændstofsystemet. Når der registreres problemer med det samme anbefales at kontrollere effektiviteten af den centrale union. Hvis nålen ikke bevæger sig, så scorede kanal.

Rengør kameraet er at bruge dysen. Desuden er det renses med en stråle af luft under tryk. Det er vigtigt ikke at beskadige ventilsystem. Tomgang karburator K-151 er konfigureret holder. Nogle mennesker har problemer er med den regulator, som er i kammeret. I denne modifikation er det forbundet med trykpladen.

At teste kontrol, fjerne dækslet og afbryd øvre pumpe. Først da det går direkte tæller. Den første valse er afbrudt. Efter dette, inspicere regulatorbasen. I denne karburator er det lavet med en lille stand. Hvis det er forvrænget, så modellen skulle udskiftes helt. Et andet problem kan ligge i den krumme væg. Dette sker på grund af overbelastning af ventilerne. Skillevæggen kan ændres separat. I dette tilfælde er der ikke noget behov for fuldstændigt at fjerne regulatoren.

pumpe fejl

Pumpen i denne karburator bruges med en lille reol. Den øvre del af modifikationen har et håndtag, som er forbundet med huset. Der er også en skrue, der strammer racket. De vigtigste fejlmønstre er forbundet med håndtaget. Reparation karburator K-151 i en sådan situation, skal du starte med en tur af pumpen base. Så tjek røret fra racket. Indenfor er der en lille pumpe stempel. For at nå det, du har brug for at fjerne det nederste dæksel. Først da vil være i stand til at vride skruen og inspicere det indre af en fuldt modificeret. I dette tilfælde har adapteren ikke behøver at røre ved. Ved udskiftning drejeknapper, bør der lægges særlig vægt på dyserne. I nogle tilfælde er det hurtigt synker. Rack får lov til at skifte uden låg. Under det vigtigste - ikke at beskadige svømmeren.

Reparation regulator

Hvis vi betragter regulator af det sekundære kammer, bør det bemærkes, at K-151 A det i karburatoren indstilles med to stativer. Dækplader bruges kun i den øvre del af indretningen. Når regulatoren erstattes i første omgang fjerner dækslet. Det næste trin fjernede partition. Efterfølgende vil det have et godt smurt. Flap i dette tilfælde ikke behøver at røre ved.

Partition på dette karburatoren er fast kun på én gang. Retainer sidder helt fast, så det er nødvendigt at lirke. Særlig opmærksomhed bør rettes mod racket. Holder bedre at lade gå på samme tid. Hvis klemskruen falder ud, skal det straks sat på plads. Nogle gange er det dræn direkte styre. Dette sker på grund af forskydning af støtte. I denne situation, eksperter anbefaler at kontrollere sidestøttebenet og integriteten af kammeret.

Hvordan du udskifter montering i enheden?

Fagforeningen, som har en karburator K-151 spiller indehaveren rollen. Det er nødvendigt for den normale drift af ventilen. Hvis fagforeningen går på afveje, ventilerne slides hurtigt. Men denne proces ledsages af overophedning af det primære kammer. Smøring er også krænket. For at afhjælpe denne situation, skal vi være i stand til at se den korrekte montering. Det tager ikke meget tid. Den første blok er placeret til fiksering mekanisme. Du kan også bruge de sædvanlige laster. Efter dette, skal du finde de klemskruer på topdækslet. De er placeret på siderne og skjulte stropper. Efter fjernelse af dækslet forskydes mod den centrale ventil. Pumpen er fuldstændigt fjernet.

Derefter skal omhyggeligt inspicere ventilen. Hvis de er set brunfarvning midler karburatoren smøring forringet. Pumpen kan også lider dette. Dernæst går direkte montering. På sin base er der et lille hoved. Når det deformeres, kan modellen ikke modstå trykket, der skabes inde i kammeret. Hovedet i denne modifikation er sat aftagelig type. Men for at få det adskilt temmelig problematisk. I dette tilfælde vil foreningen nødt til at ændre fuldstændigt.

udskiftning puder

Æglæggende i karburatoren er ansvarlig for at forsegle kammeret. Hvis vi betragter de lavere puder, vil du bemærke, at de har en smal fod. De fastspændt skruerne på huset. For at ændre dækslerne på det sekundære kamera, først og fremmest er det nødvendigt at fastsætte karburatoren K-151. Efter dette, skrues dysen. Klap på samme tid ikke røre. Mange mennesker begår en fejl, når straks tage op alle skruer. De skal løsnes med én. Således vil aldrig synke puden. Hvis vi betragter det øverste kammer, så alt er lidt anderledes. For det første for at reparere karburatoren er fast. Det næste trin af klemmeventilen. I dette tilfælde skal indehaveren være i samme position. Skruerne skal sno en. Hertil kommer, en person skal overvåge situationen står. Sommetider pad begynder straks at glide.

Alt dette fører til det faktum, at det kan blive beskadiget. For at undgå dette, er du nødt til at tage ved hjælp af en ven. Én person bør kun kigge efter indehaveren og samtidig beskæftige sig med skruerne. Kammerat forpligtelse til at overvåge overlay. Hvis det begynder at synke sammen, derfor er det nødvendigt at ændre entydigt. Også værd at bemærke, er, at tætningen har et primært kammer af karburatoren. Det ligger lige bag dækslet. Fast hætte på de fire skruer. Før du stramme alt tilbage, bør der lægges særlig vægt på smøring af de vigtigste enheder. Således kanten kamera skal være godt rengjort.

Låsemekanismen

Låsemekanismen, som har en karburator K-151, er ansvarlig for levering af brændstof. Det omfatter en dyse, og lav effekt pumpe, hvorfra der strækker sig et rør. Den primære ændring er i den nedre kammerdel. Det største problem ligger i funktionsfejl expander. Den er monteret på en særlig adapter.

Skal straks kontrollere adapter til tilstopning. Til dette er det nødvendigt at afbryde pumpen og inspicere kameraet base. Expander på karburatoren er sikret med to klip, som er placeret på begge sider. Air jet i dette tilfælde bør ikke være i kontakt med holderen. Når ekspander udskiftning tilrådes at rense hovedet. Dette er ikke meget at overskrive topdækslet.

Reparation gasspjæld

Drøvleventilen som har en karburator K-151, kan bevæge sig kun i én retning. Det bryder ned på grund af den store overbelastede rack. Dette sker på grund af en overtrædelse af indsprøjtningssystemet. For at afhjælpe denne situation, først og fremmest anbefales det at undersøge adapteren, som er under pumpen. Den enkleste - er at ændre pakningen. Hvis det på grundlag af synlige ridser, så er der friktion med ventilen.

Alt dette i sidste ende giver mere stress på brændstofsystemet og ventil. For at ændre ventilen, frakoble topdækslet er tilstrækkelig. I dette tilfælde kan justeringsskruen ikke berøres. Efterfølgende vil det være vanskeligt at konfigurere. bør der lægges særlig vægt på at erstatte ventilen-søjle. Skru det bør ikke være fastspændt, indtil den stopper. Hvis du handler direkte med lukkeren, du nødt til at fjerne dysen. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at afbryde telefonen. Klappen fjernes manuelt, og låsen bevæges til siden.

Sådan udskiftes et drænrør?

Afløbsrør på dette karburatoren er et sekundært kamera. Hun har kort længde, men nogle gange er det stærkt snoet. I dette tilfælde, det påvirker hele den mekaniske skader på kroppen og ekstra rystning. At skrue røret fra dysen, er det nødvendigt at have en lille nøgle. Dyseudløbshuller skal straks at fjerne alt støv. Du kan bruge en klud. Derefter er rør løsrevet fra kameraet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.