HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan vælger stål rørformede radiatorer. Tubular radiatorer russiske produktion

Selv i de mest smukke og moderne hjem svært at bruge tid, hvis det er koldt, det fratager ham enhver form for komfort. Derfor er et af de første spørgsmål, der skal løses i den fase af byggeriet, et varme problem. I private hjem normalt bruges stand-alone system. Med de høje omkostninger ved montering sådan beslutning kompenserer for eventuelle omkostninger på grund af muligheden for at uafhængigt regulere temperaturen i rummet baseret på deres behov. I dette tilfælde har ejeren ikke betale for tab, der er tilgængelige i et centraliseret system.

Aktuelle forhold

Endvidere kedler, batterier i varmeapparatet, der er beregnet til at overføre varme fra rummet bærer. At kvalitet har en direkte indvirkning på hele systemet vil arbejde med alle effektivitet. Moderne rør radiator opvarmning på markedet, adskiller ikke kun for sin attraktive udseende, men også mulighed for at bruge deres utraditionel måde. De henviser til den varer præmie kategori, som opfylder moderne krav. Sammenlignet med andre typer af rørformede radiatorer, hvis pris starter ved 3.500 rubler per sektion, besidder en hel række fordele. de dukkede op i 1930'erne. Skaberen var Robert Zehnder, hvilket gør dem ligner motorens kølesystem af motorcyklen.

Funktioner rørradiatorer

Denne type varmelegemer er artsspecifik. De mest populære opnåede stål rørformede radiatorer i Rusland siden metallet har fremragende tekniske egenskaber. Deres design er normalt ganske simpelt, men det ser meget elegant. Deres sædvanlige, men ganske attraktiv tekstur tillader brug af sådanne løsninger i bolig- og kontorbygninger.

Stål rørradiatorer udgør en falsning design, som består af lodrette rør. Forbinde dem sammen de øvre og nedre overskrifter, som gør det muligt at opnå en meget effektiv kølemiddel cirkulationssystem. varmeniveau er direkte afhængig af batteriets størrelse og antal rør i en række, samt deres tværsnit. Der er generelle parametre for stålplader: højden på 30-300 cm, dybde 22,5 cm, 1-6 i en serie af rør. Rørformede radiatorer Russisk fremstilling kendetegnet ved vægtykkelsen 2mm og diameter af rør 25 mm og importerede analoger - 1,5 mm og en forskellig diameter henholdsvis. Således indenlandske varer betjenes ved tryk på op til 22,5 atmosfærer, mens udenlandske - ikke mere end 15 atm.

Fordele og ulemper

Ligesom alle andre produkter, rørradiatorer kendetegnet ved visse fordele. Designet gør dem meget modstandsdygtige over for ændringer i tryk, og pludselig afbrydelse af varme fører ikke til zavozdushennosti system. I sådanne produkter normalt ikke ophobes støv, det gradvist ned ad de glatte vægge. Mulighed for at udføre konstruktionen af enhver form og størrelse, samt fraværet af rib gør dem meget populær løsning. Wall stålrør radiatorer er meget glat inde og ude, hvilket gør det hele produktet er meget attraktiv i udseende. Vand lækage elimineres fuldstændigt på grund af den højeste kvalitet af svejste samlinger. De mest anerkendte kvalitetsprodukter, hvor disse værker blev udført ved hjælp af en laser.

Stål rørformede radiatorer, priserne på som er varieret og starter, som det er blevet sagt, fra 3500 rubler, og har visse ulemper, som også har brug for at vide. varme overførselshastighed i denne art er ikke det højeste. Eksponering forhindrer korrosion af stål rørradiatorer installeret i lejligheder, da kvaliteten af kølemidlet i den centraliserede varmesystemet er på et meget lavt niveau. I private huse kan bruges frostvæske, som i væsentlig grad forbedrer situationen. De høje omkostninger angår også de mangler, men det dækker evnen til at anvende en sådan løsning er ikke mindre end 25 år.

Hvor bedre at bruge rørradiatorer

de er ofte placeret på hospitaler, som er forbundet med gode hygiejniske egenskaber. De méně traumatisk, som kendetegnet ved bløde kurver og fraværet af hjørner, de ikke ophobes støv, deres grad af holdbarhed er meget højere end konventionelle radiatorer.

I private hjem sådanne batterier passer perfekt ind i ethvert interiør. De reagerer godt til at styre kommandoer og hurtigt tage temperaturen. Konvektion opvarmning faciliteter giver bedre varmefordeling. Alle disse kvaliteter har rørformede radiatorer. Anmeldelser sige, at dette er en glimrende mulighed for boliger, der ejere har tendens til at gøre ikke kun behageligt og varm, men også elegant.

At markedet har at tilbyde?

I øjeblikket er der et stort udvalg af design løsninger på dette område. Almindelig radiator er nogle gange en hel kunstværk, der kan gøres til genstand for ejerne stolthed. Konvektionsovne batterier har dobbelt vægge om at øge graden af varmeoverførsel. Det vil være et uundværligt værktøj og en smuk møbel til store stuer, hvor vinteraftener hele familien.

I betragtning af, at valget af virksomheder og modeller i øjeblikket er meget varieret, vil det rigtige være rørformede radiatorer produceret i Rusland, da produkterne er udført under hensyntagen til de særlige forhold i det lokale vand trykstød, samt andre faktorer. Indenlandske virksomheder er i stand til at producere ikke kun kvalitet, men også stilfulde produkter af enhver konfiguration. For eksempel hvor de rørformede radiatorer er lavet? Kimry - en by, hvor der er en fabrik af varmeanlæg. Produktet kan bestilles direkte på virksomheden, kendetegnet ved de nødvendige parametre.

udvælgelse Finesser batteri

Afhængig af alle former for faktorer rørformede radiatorer kan have forskellige parametre, som allerede er beskrevet ovenfor. Den brede vifte af justering giver mulighed for at vælge det produkt, for hver enkelt bolig på de individuelle ønsker ejerne. Dette tager højde område af rummet og dets design features. Tværsnittet af rør i køleren - er en anden vigtig faktor. Det kan være runde, ovale eller firkantede afsnit, er ganske populære model med en trekantet. Det er vigtigt at forstå, at denne parameter har en ubetydelig indvirkning på den termiske ledningsevne. Den vigtigste faktor er diameteren af røret, fordi mængden af det passerer igennem det afhænger kølevæske.

Der er også originale løsninger. Det kan anvendes til batteriets designs, såvel som deres usædvanlige form i form af rækværk, søjler, vægge, bænke og andre indvendige løsninger.

Hvad gjorde rørformede radiatorer?

I de fleste tilfælde bruges som materialet holdbart høj kvalitet stål. Dette valg er baseret på dens karakteristika. Stål har den styrke, holdbarhed og pålidelighed, samt deres pålidelighed i alle situationer. Tykkelsen af stål vægge af batteriet kan være ganske lille, hvilket reducerer omkostningerne til udstyr, hvilket gør den tilgængelig for offentligheden. Radiatorer kan være lodret, rørformet og kobber, men de er designet til lavt tryk miljø.

produktions Egenskaber

I de fleste tilfælde er af høj kvalitet moderne varmeapparater fremstillet ved hjælp af innovative teknologier. Som allerede bemærket, har den højeste kvalitet, der er fremstillet med brug af lasersvejsning. Dette gør det muligt at opnå den højeste grad af styrke, og eliminerer også udseendet inde i røret metalrester. Lasersvejsning gør det muligt at få en jævn profil, som udelukkede en række yderligere elementer. Disse teknologier gør det muligt at perfektionere udseendet af produktet, og gøre dem originale og smukke.

Ikke-standard udførelse af rørformede radiatorer

Der er flere usædvanlige varianter af disse produkter. Du kan bestille de rørformede radiatorer halvcirkelformet form. Dette kræver oplysninger om antallet af sektioner, samt den ydre cirkel radius og type forbindelse. Typisk er omkostningerne ved sådanne opløsninger beregnes som tre gange den normale pris. Det mindste antal sektioner er 12 stk.

Radiatorer lodret rørformet kan udføres i form af en vinkel, som består af flere dele, forbundet direkte på opstillingsstedet. Udgifterne til disse produkter består af prisen for radiatorerne, samt særlige vinkler.

Det mest usædvanlige men snarere ifølge opløsning er bench-rørformede radiatorer, der er forbundet praktisk brug med konventionelle egenskaber som en varmekilde. Til fremstilling er påkrævet for at specificere højden information, dybde og danner forbindelser. Omkostninger beregning foretages i hvert enkelt tilfælde individuelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.