FormationUngdomsuddannelse og skoler

Kamtjatka (halvøen): geografisk placering, topografi og klima

Kamchatka - halvøen, som er en af de rigeste i verden i form af naturressourcer og rekreative områder. Gletsjere og vulkaner, mineral- og varme kilder, berømte Valley af gejsere og uberørt af civilisationen i de fleste steder de dyr og planter har skabt forudsætningerne for udvikling af sportsfiskeri og øko-turisme. Interesse ikke kun i hjemmet, men også udenlandske rejsende forårsage turbulente floder og kraftig aktivitet af vulkaner, bjergtoppe over fire tusind meter vand og kystnære hav rig på fisk fauna.

geografiske placering

Den Kamchatka halvøen på kortet over Rusland ligger i den østlige del. Dens territorium strakte sig fra nord-vest til syd-øst for mere end halvanden tusinde kilometer.

Den geografiske placering af Kamchatka halvøen på kortet - mellem Tjukotka og Kurilerne. Fra vest det vaskes ved havet af Okhotsk, og fra øst - vandet i Beringshavet og Stillehavet.

Hele dette området omkring det med de Commander-øerne er Kamchatka Krai - Den Russiske Føderation. Det samlede areal af regionen er 472,3 tusinde kvadratmeter. Det administrative centrum af motivet - byen Petropavlovsk-Kamchatsky.

klima

Kamchatka - halvø, vejrforholdene, der påvirker store vidder med vand. Kold flow hav (Bering og Okhotsk) reducere den gennemsnitlige værdi af luftmassen temperatur. Særligt negativt påvirker den varme årstid.

Fraværet af alvorlige frost om vinteren og varme om sommeren - det er de vejrforhold, der er karakteristiske for den sydlige del af området. Den Kamchatka halvøen, hvor klimaet i kystområderne har en maritim karakter, har et stort antal regnfulde og tågede dage.

Går i dybden og mod nord, kan du se ændringen i vejrforholdene. Klimaet i disse områder er mere kontinentalt. Det påvirker tørring asiatiske kontinent. Ved marine luftmasser dette område for at beskytte bjergkæder. Disse faktorer påvirker udvidelsen af vinteren, som er karakteristisk for disse breddegrader, og reduceret sommerperioden.

En anden funktion af klimaet i Kamchatka er placeringen af det område i den zone af intensiv cyklon aktivitet. I denne forbindelse ofte kraftige vinde blæser på halvøen. Cykloner bringer med sig regn. De fleste af dem falder i de sydlige regioner i Kamtjatka (op til 1200 mm om året).

naturlige fænomener

Kamchatka - halvø på hvilken bestemt kombination af fysiske og klimatiske og geografiske forhold bidrager til farlige hydrologiske processer. Heriblandt jordskred og laviner, kraftige stigninger og katastrofale niveauer floder efter tab af en stor mængde regn, og også ruslovye deformation fænomener mash etc.

Kamchatka - halvø, der ligger i det såkaldte brandzone, som består af vulkanske kamme. Der opstår ofte bjerg-bygning, såvel som andre geologiske processer. De er resultatet af jordskælv og vulkanudbrud.

relief

Hele overfladen af Kamchatka er et område, hvor der er en vekslen af parallelle bånd af vulkansk forhøjninger og lavlandet. Så langs kysten af Okhotsk havet ligger bakket tundra, moser og kamme dækket af skove. Dette er det område, hvor Vesten Kamchatka lavland. Mod øst er det strækker de fleste store system, halvø bjerge - Central Range. Han dissekeret af kløfter og ådale. Den nordlige del af Middle Ridge beholdt spor af vulkansk aktivitet blev observeret her for nylig.

Det højeste punkt i bjergkæden er Ichinsky Knoll. Denne aktive vulkan (3621 m), er hvis toppunkt dækket med en kraftig iskappe. Den Kamchatka halvøen, som er en lettelse over den mediane højderyg bevæger sig ind et stort depression, bringer dette område i Stillehavet og havet af Okhotsk vand af to floder - Kamtjatka og hurtigt. Næste er den East Ridge. Det strækker sig cirka 600 kilometer. Halvøen Kamchatka nødhjælp inden for faget, som omfatter bjergkæde, repræsenteret ved følgende intervaller:

- ganal have spidse toppe og savtakkede kamme.
- Valagin, (placeret i en højde af 2485 km det højeste punkt) i hvis sammensætning er en aktiv vulkan Kizimen;
- Kumroch Tumrok og (i nord).

Den næste zone af halvøen mest strøm af turister. Det er her, den østlige vulkansk område. Det område strækker sig fra den sydlige del af halvøen (fra Cape LOPATKA) mod nord. Slutter dette område af vulkanen Sheveluch (det fungerer).

Den Kamchatka halvøen, hvor vulkaner er koncentreret i dette område, meget tiltrækker turister. Her er koncentreret de naturlige attraktioner i kanten, såvel som de fleste af kold mineral og termiske kilder.

Kamchatka floden

For halvøen er kendetegnet ved en forholdsvis tæt hydrografisk net. På sit område er der lidt mere end seks tusinde af både store og små floder. Dybest set, er deres længde ikke overstige to hundrede km. Kun syv af de floder af Kamchatka er dens farvande mere end 300 km. Den største flod i Kamchatka halvøen overvejes. Den har en længde på mere end syv hundrede og halvtreds kilometer.

Næsten alle floder har et voldsomt temperament. Mange af dem har strømfald og vandfald. De største floder af halvøen - store og Kamchatka. De er sejlbar kun i munden bunden.

I vulkanske områder ligger såkaldt tørre flod. Vandet i deres senge vises kun under smeltevand.

Kamchatka sø

Talrige damme halvø har forskellige oprindelser. Lake lavland og flodsletter af floder er ofte oversvømmet. En af disse er Nalychevo. På søen højland besætte depressioner kuperet terræn. Den største af dem er de reservoirer og Dvuhyurtochnoe Nachikinskoye.

Mange søer blev dannet ved vulkansk aktivitet. Nogle af dem (Karymskoe, Kuril, etc.) er placeret i hulrum opstået i nogle dele af sænke jordskorpen, eller i eksplosive kratere. Der er en sø beliggende i den vulkanske kratere (Kangar, Ksudach Uzon), samt tektoniske depressioner (Askabache).

Den største på halvøen er en vandmasse, hvilket resulterer i dalen, der blev blokeret af lavastrømme. Dette Lake Kronotsky.

Flora

Hvor er Kamchatka halvø, kraftig vind og korte summers der. Disse faktorer, samt isolering af området fra fastlandet og løse vulkanske jord givet den særlige karakter af vegetationen barske kanter. Artssammensætningen af floraen er ikke kendetegnet ved en særlig rigdom. Her er der lidt over tusinder af bregner og blomstrende planter. Blandt dem der er arter, der ikke findes andre steder.

Skov på halvøen tage en tredjedel af sit areal. Den vokser hvide og sten birk, el og gran, Kuril lærk og pil, røn og poppel, tjørn og vilde kirsebær. Bærbuske og kaprifolier præsenteret tranebær, blåbær og Shiksha. Marsken møder tranebær.

I områder med høje bjerge vokse dværg arter af el, birk og pil. Distribueret shelomaynik. Kun uhøjtidelig tundra vegetation kan findes på den høje plateauer.

fauna

Naturområder Kamchatka valgt og sne får brune bjørn, vilde hjorte og elge. Det findes her murmeldyr og harer, bisamrotte og odder, zobel, mink, ræv og polarræv, jærv og protein, los og ulv. I kystområder af havene beboet af søløver og sæler og remmesæl. De Commander Islands kan findes sæler og havoddere.

Blandt fuglene er der arter, der forbliver i halvøen i løbet af vinteren. Men nogle fugle flyver til varmere himmelstrøg. Listen er konstant bor i disse områder er ryper og kongeørne, ravne og Cuckoos, ørne og husskader. Halvøen findes overvintrende svaner.

I mange floder af Kamchatka lever permanent stalling og fjeldørred og regnbueørred. Kom her for at gyde laks fisk. I nogle søer kan du finde karper. Havene omkring halvøen, fangst skrubbe og torsk, sej og sild.

turisme

Kamchatka regionen er en slags et bjerg-regionen i Rusland. Her kan du se ren dyreliv med flora og fauna, uberørt af menneskelig aktivitet. Tiltrække sig opmærksomhed fra rejsende den enestående fænomen af halvøen, naturlige monumenter og unikke kultur af sine få nationaliteter.

Turistruter af Kamchatka, som regel passere gennem områder isoleret fra civilisationen, hvor den vilde bjerg natur er placeret. Der er en stor sandsynlighed for, at vejret vil forværre pludseligt, plaque orkanen vinde og kraftig regn vil gå.

Funktioner ferie i Kamchatka

De, der kommer til at tilbringe din ferie i det mest østlige område af Rusland, er det nødvendigt at huske på, at de vigtigste turistattraktioner ikke er muligt at nærme sig med offentlig transport. Eventuelle midler (luft eller overflade) til at levere til destinationen kan kun individuelt. I dette tilfælde bliver du nødt til at betale for og returnere flyvning. Hvis du vælger at slappe af ved dig selv, skal du huske at Kamchatka er det område af den moderne bjerg-byggeprocesser. På halvøen er der konstante ændringer i terræn og en masse magnetiske zoner af anomal natur. Det er derfor, de passage ruter stole på maps og satellitnavigation er ikke nødvendig. I tilfælde af en nødsituation eller en nødsituation kan regne kun på sig selv.

Feature rekreation i Kamtjatka er også det faktum, at på halvøen er ingen permanente korte udflugter og ruter. En undtagelse kan kun være små krydstogtskibe Azachinskoy bugten. Held her og helikopter ture med et besøg i dalen af gejsere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.