Nyheder og SamfundKultur

Polytechnic Museum i Moskva: ture, anmeldelser

For over 250 år, vores land er en af lederne i verden videnskab. I løbet af denne tid, lokale college eller universitet lavet en masse opdagelser og opfindelser inden for forskellige områder, der har ændret livet for mennesker på alle kontinenter. For at sætte det offentlige med de vigtigste og mest interessante af disse, blev den polytekniske Museum i Moskva åbnet i 1872. Grundlaget for hans samling blev til de udstillinger, organiseret i anledning af 200-året for fødslen af Peter den Store - monarken, der gjorde et stort bidrag til omdannelsen af Rusland fra et tilbagestående landbrugsland i en tilstand med et udviklet industri og økonomi.

Lidt historie (XIX århundrede)

Polytechnic Museum i Moskva, eller, som det dengang hed, Museum of Applied Viden, der oprindeligt til huse i en midlertidig bygning på Prechistenka. I 1877 flyttede han til et specielt rejst bygning på rejse Lubyanka, 4. Men over de næste 30 år fortsatte anlægsarbejdet, hvilket resulterede i tæt på den centrale krop, er der to fløje: nord og syd. Men selv i disse år museet var en aktiv pædagogisk arbejde og har holdt foredrag sådanne berømtheder for videnskab som æble, Mendeleyev, Timiryazevgaden, Zhukovsky og andre.

Polyteknisk Museum i Moskva i den første halvdel af det XX århundrede

Under Første Verdenskrig, mange medarbejdere i denne institution gik til fronten, infirmeriet var organiseret i bygningen, og X-ray maskiner var en del af udstillingen, det begyndte at blive brugt som røntgenudstyr til kontoret. Oktoberrevolutionen var en milepæl i historien om denne kultur- og uddannelsesinstitutioner. Især i de første år efter etableringen af sovjetmagten i det land, det polytekniske Museum i Moskva var skueplads for opvarmet politiske debat.

Men det vigtigste fokus i aktivitet for medarbejderne fortsat traditioner fastlagt af skaberne,. På grund af deres heltemod var i stand til at spare en masse artefakter, der er blevet fundet af de nye myndigheder ideologisk fremmede. Men desværre, tabet er stadig ikke i stand til at undgå, herunder blandt medlemmer af museets medarbejdere, der blev affyret på mistanke om illoyalitet til det kommunistiske regime.

I 1930 Museet arrangerer møder med sådanne fremtrædende personligheder som Niels Bohr, Leon Feuchtwanger samt heltene fra Chelyuskin og piloter Valery Chkalov, gjorde det utænkelige på det tidspunkt non-stop flyvning fra hovedstaden i USSR i New York.

I de tidlige år af den Store Fædrelandskrig i Moskva Polyteknisk Museum er lukket for besøgende, men i 1944 vender den tilbage til den driftstilstand.

Historien om museet 1950-2000

Den hurtige udvikling af anvendte videnskabelige retninger af efterkrigstiden fører til åbning af nye udstillinger og afsnit om atomenergi, polymer kemi og Rumfart. I 1991, Polyteknisk Museum, ture i som ikke ophører med at være populær, selv i de mest vanskelige år for landet, blev præsidentens dekret blandt de mest værdifulde genstande af kulturarv Rusland.

Moskva Polytechnic Museum i det XXI århundrede

I begyndelsen af 2000'erne blev det klart, at en ny tilgang til både design af udstillingen og at arrangere udflugter. Men de første år af det nye årtusinde var ikke det bedste tidspunkt for økonomien, som kun forsøger at komme sig efter en langvarig krise. Det var kun starten på moderniseringen blev givet i 2010, og i 2013, er bygningen lukket for renovering. Teknisk Museum ikke stoppede med at arbejde, da hans midler er blevet flyttet til midlertidige område. Især kan i dag en del af dets udstillinger ses på Exhibition Centre, pavillon nummer 26. Hertil kommer, at museet division, herunder dens bibliotek, er på det område i ZIL KC, som også rumme børn Universitet, forelæsning hall og videnskab labs.

Polytechnic Museum på ENEA

De, der allerede har besøgt den nye udstilling, der handler i hal nummer 26, hævder, at det nu er en af de vigtigste steder i Moskva for alle interesserede i den nyeste udvikling inden for videnskab og teknologi. At dømme efter de anmeldelser, har skaberne af denne midlertidige hjemmeside for placering af redegørelsen af museet gjort et stort stykke arbejde og tog hensyn til den mest avancerede erfaringer med europæiske kolleger. Resultatet er en stor interaktiv udstilling, hvor alle kan føle sig som en lærd, for at gøre vigtige videnskabelige opdagelser.

Polytechnic Museum på Exhibition Centre opererer under sloganet "Rusland gør sig", og sin redegørelse for det meste helliget russiske forskere og deres videnskabelige resultater.

Udflugter i hallen № 26 ENEA

Når en besøgende kommer til Polytechnic Museum på ENEA, i hvert udstillingshal han blev mødt guider. Men dette er ikke en pæn gammel dame eller alvorlige damer alderen, der ledsagede gæsterne inde i bygningen i det nye område. Det faktum, at denne udstilling er udstyret med den nyeste teknologi, og selv guider derude på nettet. Derfor, hvis den besøgende ønsker at høre om eller se om en bestemt udstilling, så er det nok til at komme til en særlig cirkel, der er udstyret med sensorer. Desuden tæt på butiksfacader er tabletter, ved hjælp af hvilke du kan lære mange interessante ting.

eksponering

De, der har været i museets bygning på Nytorv, måske ikke engang mærke til layoutet af en atombombe, som det er blevet installeret på trappen. Men i en ny udstilling på VDNKh han viet det vigtigste sted. Desuden står på en særlig platform, kan du føler for dig selv nogle af de faktorer, der forårsager en atomeksplosion: kraftige vibrationer fra trykbølgen . En skarp vindstød osv I samme rum, besøgende opfordres til at skrive deres ønsker på papir kraner, som i Japan symboliserer hukommelse ofrene for bombningen af Hiroshima og Nagasaki.

Af særlig interesse for de besøgende er rumsektoren, som udviste udstyr og astronauterne kan våge over gennemførelsen af nogle af forsøgene udført på ISS, såsom hydroponics. Hertil kommer, folk er altid interesseret i detaljerne i hverdagen i kredsløb, og det eneste sted, hvor den gennemsnitlige person kan, for eksempel for at se, hvad det ligner et rum toilet - det er Polytekniske Museum. Anmeldelser er også anbefales at besøge "Illusion", som præsenterer unikke hologrammer og 3D-film, som er mere end 40 år.

At vise børnene?

I de seneste årtier, begyndte mange lande til at åbne uddannelsescentre såsom museum for børn, hvis hovedformål er at fremme videnskab og fremkomsten af interesse i det i skolen. Anmeldelser af turister og Moskovitter bekræfter, at den nye polytekniske Museum i Moskva, kan billeder af hvilket ikke giver et fuldstændigt billede af alle de mange forskellige dets udstillinger, det er en af de bedste steder i hovedstaden for at besøge med børn. Altid et besøg i "naturlige analoger", "Ny anthropogeny" og "Beyond Earth" værd. Hertil kommer, at museet med jævne mellemrum, især i løbet af ferien, arrangeret forskellige aktiviteter for eleverne. I dette tilfælde skal det bemærkes, forældrene, at for sikkerheden i haller af museet udviser en konstant temperatur på omkring 18 grader, og børn på lange ture bør føre kjole varmt.

priser

(. Et billede af hans midlertidige pavillon på udstillingen af økonomiske resultater, se nedenfor) Polytechnic Museum i Moskva er åben for offentligheden fra tirsdag til søndag fra 10:00 til 20:00 (mandag - fridag). Prisen på optagelse for voksne - 300 rubler for studerende og pensionister - 150 rubler. For veteraner, handicappede, mindreårige og andre kategorier besøge museet gratis.

anmeldelser

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt der skal se den midlertidige udstilling på Museum på Exhibition Centre, læse anmeldelser og Moskovitter i forskellige fora. Langt de fleste rådes til ikke at berøve os selv og vores børns viden om verden mysterier glæde i en ny usædvanlig måde, i modsætning til de metoder, hvorved kendskabet til naturvidenskabelige fag præsenteres som en del af skolens pensum.

Ifølge offentliggørelser i pressen, vil Polytekniske Museum i en historisk bygning genåbne i 2017. Forhåbentlig vil genopbygningen og moderniseringen gavne ham, og han vil være en af de bedste institutioner af sin art i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.