TravelingRetninger

Beskrivelse Argazi Reservoir: fritid og fiskeri

Argazi Reservoir ligger i Chelyabinsk-regionen i den største biflod til Iset floden - Miass. På ruten til at gå omkring 90 kilometer vest for byen.

Når på stedet af reservoiret var søen Argazi. Det blev oversvømmet under oprettelsen af reservoiret under opførelsen af vandkraft Argazinskoe i 1946.

Så læse følgende beskrivelse Argazi Reservoir.

Kort om de vigtigste

Pond er den største i Chelyabinsk regionen. Det tjener som den vigtigste kilde til drikkevand for den regionale byen. Vandkraftværk selv, hvorved det blev nødvendigt at bygge et reservoir Argazinskoye øjeblikket ikke fungerer. de regionale myndigheder planlægger imidlertid at genoprette dens effektivitet. De nøjagtige datoer er ukendt.

Et par ord om størrelsen

Den strakte længde af dammen til 22 km, er det halvdelen af bredden, som er omkring 11 km. Samlet areal - 113 kvadratmeter. km. Sådanne store størrelse Argazinskoye reservoirer blev muliggjort ved søen, at det var "opslugt". Den gennemsnitlige dybde varierer mellem 12 m. Underwater godt udsyn, fra ca. 3 til 4 m.

Funktioner reservoir

Hele kysten er meget omskifteligt. Stærke vibrationer observeres langs omkredsen. Specielt slemt er bestemt af bredden i den østlige del af reservoiret. Vandstanden i reservoiret er i konstant forandring. Delvis det er netop vanskeligheden ved at bestemme kysten.

I bunden af reservoiret Argazinskoye anderledes. Du kan snuble og småsten, sand, samt slam. Over hele vandstrækning krop spredte små øer, hvoraf nogle er oversvømmede. Den mest berømte hedder Lime. Og, hvad der er mest interessant, det virkelig vokse limefrugter. Denne ø erklærede endda en naturlig monument. Landskaber omkring Argazi bør heller ikke lade nogen ligegyldig. På den ene side af dammen er omgivet af bakker, som vokser nåletræer og løvskove. Og på den anden - set Isetskoe Rocky Mountains.

Reservoiret for fisk

I mennesker, er reservoiret blot kaldet Argazi. Det findes mange arter af fisk. Der er gedder, ides og siddepinde. Også, mødes regelmæssigt størarter, nogle gange svømmer i dammen af floden Big Kialim. Det flyder ind i Miass lige opstrøms. Ikke langt fra dette sted ligger Argazi Reservoir.

Fiskeri - en af de mest almindelige erhverv i dammen. Det kommer her en masse mennesker, der foretrækker at tilbringe deres ferie med en fiskestang. Det siges, at gnaske på Argazi inaktive, men størrelsen af fangsten er ikke ked af. Reservoiret er en aktiv strømpe. I denne forbindelse er det muligt at fange både små fishes og trofæ prøver. Et problem at fange fisk kan være lige hvad hun har noget i vandet for at fodre. Det er derfor, hun har vist lidt interesse i konventionel agn. Fishers bliver nødt til at vise fantasi i valget af agn.

Fritidshjem på Argazi Reservoir

På bredden af reservoiret ligger en stor rekreation "Birk". Dens tjenester omfatter off-site steder for grill, en dejlig strand. Det er også muligt at tænde en rigtig russisk bad, og derefter et spil billard.

Til fiskeri entusiaster er også skabt gode betingelser. Der er steder for opbevaring af både, herunder motor, gear opbevaring. Argazi Reservoir mange fiskere betragtet det bedste sted for fiskeri.

På grundlag af flere boliger muligheder. Værelserne er enkelt og dobbelt. Det er også muligt at fjerne skorstenen. Den leveres komplet med en enkelt og dobbelt værelser at vælge imellem turister. Et fritidshjem er udstyret med en parkeringsplads. Der serveres vand i rummet fra brønden.

For mange beboere i de omkringliggende byer er reservoiret på grund af de minder fra barndommen. Nogen forældre blev taget her i meget, meget tidlige barndom, når dammen stadig var en sø. Alle er godt indtryk af hvile her, som vejret i sommeren på Argazi Reservoir behager turister sol og vind. Mange mennesker kommer her på kysten og sætte telt byer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.