TravelingRetninger

Den bedste måde at transport - jernbaner i Italien: de typer af tog, tidsplan, køb billetter

Du kommer til at gå på en tur til Italien? Vidunderligt! Bemærk - når du laver en rute, vil du se, at alle de byer og attraktioner i landet er placeret lige ved jernbanen. Det er bedst at rejse med tog, fordi jernbanerne italienske stretch langs det azurblå kyst - når de rejser udvendige udseende vil behage øjet spektakulære landskaber.

Historien om forekomst

Den første jernbane i Italien blev bygget i 1839. Længden var 7640 km. Filialer samles Napoli og Portici. Ved udgangen af 1890 de italienske jernbaner har en forgrenet struktur. De dækkede alle de historiske og kulturelle centre i landet. Begyndelsen af det 21. århundrede er kendetegnet ved udviklingen af højhastighedstog jernbanelinjer.

På nuværende tidspunkt er de italienske jernbaner har en længde på 16079 km. Toget er den mest populære transportform for rejser rundt i landet ,. Der er allerede omkring tretten større / Togstation: det Torino, Venedig, Milano, Verona, Genova, Rom, Bologna, Firenze, Palermo, Napoli, Bari. De indtager 225.000 kvadratmeter og en dag tager omkring 480.000 passagerer.

typer af tog

Togene er opdelt efter klasse, hastighed og rækkevidde måder:

1. Højhastighedstog. Ride på dem være den mest hurtig og komfortabel. Billetter til højhastighedstog bør købes tidligst i to måneder. Den mest populære af denne serie tog - Eurostar. Dette er en af de hurtigste tog "langdistance". Billetter er ret dyrt, for booking vil tage et gebyr.

2. Langdistancetog. Ture er lavet mellem store og mellemstore byer. Anbring i toget er opdelt i første og anden klasse. Billetter kan også købes i 2 måneder. Disse tog bære Eurocity. Dette tog er designet til internationale flyvninger, betyder det stopper kun i de større byer. Euronight - også træne sejler mellem byerne, dens forskel fra Eurocity at den måde, det er om natten. Bilerne er udstyret med køjer.

3. Lokal tog. Dette er de mindst bekvemmelige og billige tog. Gå korte afstande og gøre mange stop. Den mest berømte af denne kategori - Treno Regionale. Det kører kun mellem de to nabobyer.

Mange tog har plads til cykler, og i fjerntog har særlige vogne til transport af biler. Denne type service kaldes «Treno + auto», prisen afhænger af størrelsen af køretøjet og distance. Før du kommer til vejen, skal du grundigt undersøge branche stier, for det du har brug for en jernbane ordning i Italien.

planlægge ture

På hver station i Italien er værd at resultattavlen med en tidsplan, der er hvid og gul-orange. Det indikerer ruten og tidspunkt for afgang eller ankomst af toget. For nyankomne vises en hvid bord til rejser - gul-orange. Du kan også komme i nærkontakt med planen for togtrafik på sitet (for information se nedenfor).

Sådan at købe billetter

Der er flere måder at købe billetter:

  • Direkte til stationen billetkontor. Du bør komme til en gratis vindue og angive kassereren tid og sende den ønskede retning af toget, hvor mange billetter ønsker at købe. Du kan betale med kontanter eller kort. I Italien kan du blive bedt om at vise identitetspapirer.
  • Gennem et rejsebureau. Men du er nødt til at betale en provision.
  • I maskiner (hvis stationen). Brug den er ganske enkel, men det er nødvendigt at kende det nøjagtige navn på stationen. På skærmen, det vælger det sprog, som det er mere bekvemt at læse, skal du klikke på "køb billetter", og angive, hvornår og i hvilket stationen agter at gå.
  • Gennem den italienske jernbaner hjemmeside (hvordan man kan købe, se nedenfor).

Køb en billet på nogen praktisk måde, vil snart besøge seværdigheder, havet, smukke gamle små byer i landet, og for alle erobre dit hjerte Italien.

Jernbaner: den officielle hjemmeside

Med sitet, kan du gå videre til "bygge" din rute, se tidsplanen for tog, bestille og betale for billetter. Hvis du vil købe en billet, skal du gå til startsiden, registrering af navnet, der er noteret på kreditkortet, da det vil betale. Det bør også angive din e-mail, som vil blive sendt en adgangskode for at komme ind. Efter registrering gå tilbage til hovedsiden og indtast nummeret, måned af den planlagte tur, hvor kommer til at gå, og destination. Systemet vil vise et par muligheder, der bedst passer du vælger. Billetpris vil vide ved at klikke på indkøbsvognen. Book en billet efter du har endelig besluttet på en tur! Du kan også angive en ønsket placering, for eksempel, "vinduet". Klik på "Fortsæt". Og gå videre til betaling. For at købe en billet, der passer kort: Visa Classic eller Master Card. Du advares om, at den italienske jernbaner hjemmeside - på engelsk.

kompostering billetter

Så du har købt en billet. Gå til stationen. Men ikke i en fart at ramme vejen, billet prokompostiruyte først i nogen gule eller blå-enheder. Denne enhed kan udskrives dato og tidspunkt for kompostering. Dette vil tjene som bevis for gyldigheden af billetten. Husk! For nezakompostirovanny billet kan du tage den samme straf som i mangel af det overhovedet. Sådanne ordrer i dette land. Hvis du har købt en elektronisk billet, er det ikke nødvendigt at indsætte den i maskinen, da det indikerer dato og tidspunkt, rejsen.

Jernbaner Italien tilbyder en bred vifte af tjenester for beboere og turister. For eksempel, en detaljeret tidsplan, komfortable tog, godstransport, billettering bekvem måde, opbevaring af bagage. Sikkerhed på stationen politiet giver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.