Selv-dyrkningPsykologi

Absolut ikke i humør. Hvad gør man, hvordan man kan hæve den?

Hvis du bare ikke lyst til at gøre det? Dette spørgsmål må spørge sig selv hver person, der bliver i en dyster stemning. Årsagerne til denne tilstand kan være anderledes, men ikke affinde sig med det. For at genvinde evnen til at nyde livet er let, ved hjælp af anbefalingerne fra psykologer nedenfor.

Ikke i humør, hvad man skal gøre? Sport hjælp

Undersøgelser viser, at intet kan bringe en person så hurtigt i fremragende humør, som fysisk aktivitet. Hvis du ikke har lyst til at gøre det? Teoretisk set kan du gå til den nærmeste motionscenter eller pool. Men endnu mere nyttigt med hensyn til open-air forbedre stemningen i sport.

Jogging, cykling eller rulleskøjteløb, gå i et hurtigt tempo - alle disse aktiviteter bidrager til at juble op efter et par minutter. Hvis du absolut ikke ønsker at spille sport, er det muligt at begrænse, eller en fem-minutters strækning at overtale sig selv til flere skråninger squats.

Regelmæssig motion er vist til brugere, der konstant i dårligt humør. Hvad skal man gøre for at glemme alt om sådan et problem? Det tager kun et par minutter om dagen til at afsætte øvelser. Sloths måske foretrække meditation, som ikke kræver indsats.

Glade produkter

Ikke i humør, hvad man skal gøre? Ikke altid en mand fordybet i dystre tanker, ude af stand til at få sig selv til at praktisere. I dette tilfælde, for at hjælpe ham komme til produkter, der stimulerer produktionen af endorfiner. For eksempel er det muligt for lidt tid til at glemme alt om kost og råd til at spise et stykke chokolade, men foretrækker mørke sorter.

Hvilke andre produkter vil hjælpe en person, der er i dårligt humør? Evnen til at håndtere dårligt humør berømte bananer. Denne frugt er rig på aminosyrer, der stimulerer produktionen af serotonin. Det er ikke overraskende, at bananerne anvendes til fremstilling af lægemidler mod søvnløshed, depression. Også værd en kop grøn te, som omfattede tilstedeværelsen af stoffer, fjerne angst, hæver tone.

Musikken holder pause

Hvis du ikke har lyst til at gøre det? Passende musik - et effektivt redskab i kampen mod depression. Alle har gode minder, der er forbundet med visse kompositioner. Det er også et ideelt musik for folk nedsænket i dystre tanker, psykologer overveje klassikere. For eksempel kan du lytte til "Overture" af Beethoven, "Rondo" af Mozart og "Morning Mood" Edvarda Griga.

Bemærkelsesværdigt, hvis et dårligt humør folk vil kæmpe, ikke kun lytte til musik, men også dans til det. Dance trin, der udføres i henhold til energiske sammensætning, vil bidrage til hurtigt at slippe af kedsomhed. Tabu i tilfælde af depression er overlejret på de triste melodier - kun munter musik.

kommunikation

Hvis det er meget dårligt humør, hvad man skal gøre? Bemærkelsesværdigt, hvis en person har mulighed for at diskutere deres problemer med en psykolog. Specialisten vil ikke kun bringe tilbage evnen til at nyde livet, men også for at løse problemet, hvilket førte til en forværring af humør. Hvis der ikke kan opnås professionel rådgivning, kan du altid søge støtte fra nære venner.

Af den måde, ikke nødvendigvis på tidspunktet for kommunikationen med bedste venner til at tale om de problemer, der førte til en forringelse af humør. Meget mere nyttigt at gå med venner til en fest, picnic eller fisketur, besøge en natklub, bar eller restaurant. sjov atmosfære effektivt fremmer forsvinden triste tanker.

At være deprimeret, skal du vælge omhyggeligt for virksomheden. Det er ønskeligt i denne vanskelige periode til at afstå fra at kommunikere med de uforbederlige pessimister, der er vant til at se verden gennem mørke briller, og rundt for at mærke kun de dårlige. Slip af med den negative stemning er meget lettere og omgivet af muntre og selvbevidste mennesker, der er i stand til at give en positiv ladning til andre.

arbejde

At finde nedgangen i humør, hvad man skal gøre? Interessant nok i nogle tilfælde hjælper det at glemme det hårde arbejde. Professionelle resultater, selv mindre ved første øjekast, hjælper til effektivt at glemme alt om depression. Nedsænket i arbejdet med hovedet, vil en person være mindre hengive sig triste tanker, fordi det simpelthen ikke har tid. Selvfølgelig bør denne metode gøres gældende for det tilfælde, at en negativ kilde er ikke et problem i relation til faglige aktiviteter.

Arbejde, distraherende fra de erfaringer kan være, og fysisk. Hvorfor ikke tage op de generelle rengøring lejligheder, som i mange måneder udskudt på ubestemt tid? I nogle tilfælde er nok til at holde en omlægning af møbler i rummet til at juble op.

selv-dyrkning

Hvad hvis et dårligt humør? Psykologer anbefaler, at i dette tilfælde, skifte til en lektion, det er ikke forbundet med kilden til problemet. Hver person har en drøm, realiseringen af hvilket ikke altid er nok tid eller energi. Det er muligt, at tiden er inde til at opfylde hans hjerte ønske , og selvudvikling at gøre.

For eksempel kan folk, der længe har drømt om at lære et fremmedsprog, tilmelde eller for at finde en lærer. Måske er det værd at tage nogle sang eller tegning lektioner. Det vigtigste kriterium for at vælge en ny hobby - det skal være sjovt og distrahere fra de problemer, der gør livet dystre.

Også med fordel bruge tid og efterlade den negative stemning hjælp træninger og seminarer, hvis hovedformål er at udvikle positiv tænkning.

ændring af natur

Hvis ikke i humør, ønsker ikke at gøre. Fint, hvis en person fordybet i depression, er det muligt at tage en ferie i et stykke tid og glemme alt om arbejde. Rejse til et andet land, lære en ny kultur, lokale ture - til mørke tanker bare ikke har tid og energi. Det er tilrådeligt at vælge en ferie ukendt sted, det sikrer en overflod af friske indtryk.

Ikke altid har mulighed for at tage på en tur til udlandet. I dette tilfælde er det muligt at give fortrinsret til at rejse til nærliggende byer. Interessante steder at spise i næsten enhver landsby, hvorfor ikke besøge dem? Selv hvis en ændring af natur i et par dage, kan det have en positiv effekt på humør. Det er muligt at besøge slægtninge eller venner, eller bo på hotellet og føle sig som en turist.

adrenalin

Ofte, folk er i en tilstand af depression, ude af stand til at klare dette problem, til eventyr, kombineret med en vis risiko. Underholdning er at vælge, styret af deres egne præferencer. Nogle mennesker oplever stærke følelser hjælpe skydiving eller paragliding. Andre foretrækker at gå på en rafting. Atter andre vælger caving eller bjergklatring.

I nogle tilfælde er det muligt at få et gebyr på livlighed, bare gå til de "farlige" rides. Couch Potato kan rådes til at vende virkelig skræmmende gyserfilm eller se det i biografen.

Normalisering af livsstil

Hvordan at være en mand har anført i sine humørsvingninger, hvad de skal gøre i dette tilfælde? Hvis dette uden synlig grund, bør det være opmærksomme på deres livsstil. Det er sandsynligt, at roden til problemet ligger i den banale mangel på søvn. Folk, der fornægter sig selv ret til en otte timers hvile i lang tid, er ofte konfronteret med følelsesmæssig ustabilitet.

Også værd ofte besøger det fri, opgive bil og offentlig transport til fordel for vandreture. De har en positiv effekt på blodtrykket, blodcirkulationen, og påvirker den følelsesmæssige tilstand.

Menuen bør opfylde de fleste frugter og grøntsager og mejeriprodukter. Fra fastfood, er det ønskeligt at give op i det mindste for en tid. Det hjælper med følelsesmæssig ustabilitet aromaterapi. De bedste bedømmelser er jasmin olie, kamille og rose.

Let sedation

Hvis du ikke har lyst til at gøre det? Uanset hvor stærk var ønsket om at engagere sig i selv og begynder at tage beroligende midler, kan ikke gøre det uden at tildele en specialist. Det er imidlertid ikke forbudt brugen af urter, hvis komponenter i terapeutiske præparater offline allergi. Decoctions af lavendel og kamille, selvfølgelig, vil ikke give hurtige resultater, men vil ikke skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.