FormationGymnasier og universiteter

OmGAU, Omsk Humanitær Academy: overblik, fakulteter og anmeldelser

Uddannelse spiller en vigtig rolle i den moderne verden. Det er det primære værktøj og ressource for dannelsen af kreative og professionelle identitet. uddannelse Kvalitet gør det muligt at opbygge en karriere, at udvikle sig. Men hvor det er at købe det? På dette spørgsmål hvert år tænker deltagere. Nogen stoppe deres opmærksomhed på sekundære specialskoler, og nogen vælger universiteterne og beslutter sig for at gå til Omsk Humanitær Academy (OmGAU).

Historien om institutionen

Humanitær Academy i Omke er en ung institution. Dens aktiviteter inden for uddannelse på universitetet begyndte i 1997. I de tidlige dage blev det kaldt universitetet og havde ingen akkreditering. Træning blev udført af "Labor Economics", "handel", "Kommunale og den offentlige forvaltning", "socialt arbejde", "Journalistik", "Psykologi".

Den første ændring skete i historien om institutionen i 2003. For det første universitet bestået den statslige akkreditering. Nu havde han ret til at give sine kandidater staten eksamensbeviser. For det andet den ændrede status. Universitetet blev instituttet. Næste akkreditering blev gennemført i 2008. Ifølge sine resultater institutionen er blevet tildelt status af Akademiet.

Universitetet er i øjeblikket

Hvis vi sammenligner fortid og nutid i institutionen, kan det konkluderes, at Omsk Humanitær Academy (OmGAU) ydet et væsentligt skridt i sin udvikling. I dag er det et multicenter, førende pædagogiske aktiviteter med en licens og certifikat af statens akkreditering i overensstemmelse med lovene i vores land.

Universitetet i sin udvikling har en tendens til at gå til udenlandske niveau. I forbindelse med dette akademi udfører aktiv international aktivitet. Hidtil partnerskabsaftalerne indgået med flere akademiske institutioner og organisationer med hjemsted i Kirgisistan og Kasakhstan. Det er muligt, at Omsk Humanitær Academy i fremtiden vil være i stand til at udvide listen over lande, der har placeret sine partnere.

Fakultetet fuldtidsstudium

I sin struktur, det har flere afdelinger Omsk Humanitær Academy (OmGAU). En af dem - fakultetet fuldtidsstudium. Dette er en strukturel enhed accepterer de studerende, der ønsker at studere på fuld tid. Fakultetet har en bachelor og master. Træning foregår på en bred vifte af programmer:

 • på "Finans og kredit";
 • "Statskundskab";
 • "Journalistik";
 • "Økonomi";
 • "Management";
 • "Municipal og offentlig administration";
 • "Handel sag";
 • "Special (defectological) formation";
 • "Pædagogisk formation";
 • "Psykologisk og pædagogisk formation";
 • "Psykologi" og så videre. D.

Udgifterne til uddannelse afhænger af kurset. For eksempel følgende priser for fuldtids bachelor afdeling blev etableret i 2016: første og andet års studerende på semestret gebyr på 12 tusind rubler i det tredje år - fra 12 tusind 200 rubler til 15 tusind 900 rubler, i det fjerde år - fra 17 000 300 rubler til 20 tusind rubler.

Fakultetet fuld tid-kurser og korrespondance kurser

For dem, der ønsker at kombinere arbejde med studier, i Omsk Humanitær Academy (OmGAU) skabt en strukturel enhed af deltidsuddannelser og korrespondance uddannelse. Her studerer flere tusinde elever. Fakultetet er forpligtet til at yde hver studerende mulighed for at få en god uddannelse. Det bruger innovative metoder i læringsprocessen. For eksempel i alle områder af uddannelse udviklet fjernundervisning. En studerende, der ikke er i akademiet kan studere undervisningsmateriale, tage prøver.

Gennem en særlig elektronisk system implementeret i Omsk Humanitær Academy (OmGAU) fjernundervisning. For at komme ind på privat kontor udstedte et brugernavn og en adgangskode. Efter indtastning af systemet kan tilgås med pensum, reglerne for registrering af de studerendes arbejde, gennemgå din personlige karakterbog og portefølje, arbejde med elektronisk-bibliotekssystem. Hvad er prisen for fjernundervisning i OmGAU? Ifølge officielle dokumenter fra Akademiet, at prisen i 2016 beløb sig til 12 tusind rubler per semester for freshmen.

Fakultetet for Økonomi og Virksomhedsledelse af korrespondance kurser

I strukturen af Omsk Humanitær Academy (OmGAU) er isoleret økonomiske fakultet og forvaltning af korrespondance kurser. Denne unge strukturelle division. Det begyndte sit arbejde i 2016. Denne fakultet er populær blandt de studerende. Førstkommende tiltrækker bekvem form for træning. For det andet, fakultetet byder på en populær profession i den moderne verden.

udgifter til undersøgelser på fakultetet for Økonomi og Virksomhedsledelse korrespondance afhænger af retningen. I 2016 første-års studerende til træning i OmGAU om "Økonomi", "Kommunale og den offentlige forvaltning", "Management", "Handel Affairs" blev udbetalt til 15 tusind rubler per semester, at "personaleledelse" - 14 tusind rubler per semester for "Statskundskab" - 11 tusind 500 rubler per semester.

Fakultetet for omskoling og videreuddannelse

I livet, alt ændrer sig: de interesser, samfundets behov, tekniske komponenter. I denne henseende er en relevant faglig uddannelse. Dens programmer i Omsk Humanitær Academy implementeret en særlig fakultet. Strukturel division tilbyder:

 • faglig uddannelse for udviklingen af nye speciale;
 • uddannelse med henblik på at opdatere eksisterende viden på speciale;
 • business uddannelse for en række konsulenter, ledere, der arbejder i et team og beskæftiger sig med uddannelse af personale, gennemføre mini-kurser for at forbedre ydeevnen og opnå effektive resultater i de samlede aktiviteter;
 • sprog og videnskabelig uddannelse for bachelorer, studerende på de enkelte uddannelser.

Meninger om Akademiet

Det efterlod en masse forskellige anmeldelser på Omsk Academy of humaniora. Pris til rådighed for mange stort udvalg af specialiteter - disse dyder er markeret med studerende. Studerende også sige, at der ikke er noget kompliceret at lære ikke. Lærere perfekt lærte disciplin og altid ivrig efter at hjælpe. Desværre er disse vurderinger er ikke så mange, som vi gerne vil. Meget mere kommentarer skrevet på en negativ måde.

I den negative feedback, studerende bemærkede, at de opmærksomhed i gymnasiet og søgte hjælp, når de ikke var indskrevet i high school. Academy personale lokket fordele, forklarede alle detaljer til rådighed. Efter indskrivning og undervisning holdning ændret. Personalet havde ingen svar på deres spørgsmål, nogle af dem var uhøflig.

En masse negative kommentarer tilbage på fjernundervisning. Studerende kan ofte ikke bestå prøverne for gode karakterer på grund af forkert formulerede opgaver. Klager til træning del og en anmodning om berigtigelse altid ignoreret. Studerende, der har været i disse situationer, er ansøgerne rådes til ikke at gå til Omsk Humanitær Academy (OmGAU) på fjernundervisning og klassisk. Bedst af alt, som de siger de studerende, til at fremlægge dokumenter i enhver offentligt universitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.